Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler 38 yıllık balıkçıyım böyle sazan görmedim:lol:

Bunu izlemeyen kalmasın bence.:2aloh1:

:haha: Spikerin söylerkenki havaları,kasılması falan, krize girecem nerdeyse.:Roflol:

Kadın hayatında ilk defa Florentino Perez ismini kullanma fırsatı yakalamış, kırıttıkça kırıtıyor. 50. izleyişim, hala sıkılmadım gülmekten...

Bu faxi yollayan taraftarimizi gönülden tebrik ederim :D Tek eglence fenerbahce :b5:

Herkese iyi geceler bugün çok güldük Allah devamını getirtsin inşallah iyi nöbetler yarın görüşmek üzere Galatasaray sevdalıları :ayatollah:

faks makınesı ayagınıza kadar geldı , sırketlere , kluplere , televızyon programlarına 5 dakıkada faks cekılır. hemen teslım edılır.

son dakika büyük açıklama

aziz yıldırım faks olayı üzerine gece radyospora bağlanarak şunları söyledi ; devlet GALATASARAY a stad yapıyor ayrıca öğrendik ki devlet GS ye yüzlerce faks makinesi almış beni konuşturmayın konuşursam yer yerinden oynar

dedi :lol::lol::lol:

Yeni kalecimiz :trollface:

BLCsj9DCUAAOcqS.jpg:large

Sevgili Galatasaraylı abilerim ve kardeşlerim bu olaydan sonra bu olayı yapan cocuklar için bence suç duyurusnda bulunucaklar sahte evrakten falan bu cocuğa sahip çıkalım tazminat fdavası falan acarlarsa hesap no açıp bu arkadaşımıza yardımcı olalım ne dersiniz saygılarımla.

Ne futbol konuşasım ne başka birşey yapasım kaldı ekrana bakıp öylece gülüyorum :d

ben ve yönetim kurulum adına iyi geceler SARI KIRMIZI GÖNÜLLER:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt