Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neymar Barcelona'da!

tsn_haber_detay.asp
25.05.2013 02:18 - 113 Defa Okundu

Brezilya ligi takımlarından Santos'un yıldız oyuncusu Neymar'ın Barcelona'ya transferi tamamlandı.Barcelona, uzun süredir istediği Neymar'ın transferini sonunda bitirmeyi başardı. Neymar'ın bonservisinin yüzde 55'ini elinde bulunduran Santos'a 30 Milyon Euro ödeyecek olan Katalan ekibi, oyuncuya yıllık 7 Milyon Euro ödemeyi kabul etti.

Bu transfer karşılığında Santos ile iki hazırlık maçı oynamayı kabul eden Barcelona, oyuncunun menajerine prim vermeyecek.

Katalan ekibi Barcelona'da forma giymek istediği bilinen Neymar'ın bu isteği sonunda gerçekleşmiş oldu.

Neymar barcada...bakalim simdi neymis bu gercekden. süphelerim var biraz. abartiliyor gibime geliyor acikcasi. teknik seviyesi üst düzey ama fiziki durumu avrupa icin yetersiz buluyorum acikcasi. bakalim artik.

Neymar Barça'ladı...

[GG]
774210381.jpg
[/GG]

Neymar barcada...bakalim simdi neymis bu gercekden. süphelerim var biraz. abartiliyor gibime geliyor acikcasi. teknik seviyesi üst düzey ama fiziki durumu avrupa icin yetersiz buluyorum acikcasi. bakalim artik.
bende soru işaretleri var brezilya ligini izliyorum ben sow yapıyor ama brezilya ligi 80 metrede oynanıyor.

seçim olana kadar vatan ve milliyet gazetelerine dikkat etmek lazım çünkü o adiler ünal babayı ve fatih terim i yıpratmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklrdır

bende soru işaretleri var brezilya ligini izliyorum ben sow yapıyor ama brezilya ligi 80 metrede oynanıyor.

evet ve sert oyun pek yok orda. milli takimdaki perfomansini takip ediyordum bayadir ki orda genelikle kacak oynadi. ikili mücadelerden uzak kalmaya calisiyor milli takimda. fazla risk almiyor korkuyor resmen. fizigini gelsitire bilirse ve avrupa futbolun alisirsa ama süper oyuncu ola bilir ama daha hazir degil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt