Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

su anki hali ile artik zor is ,arti kademe atlatmaz sonucta ama ligde denenir sag bekte

sol bek anladigim kadari ile tr de yok ,Galatasaray haric hic bir maca bakmiyorum o yuzden sag bektemi yok diye sormak geliyor icimden .cunku Eboue olmazsa olmaz degil ,birde sol bek izleyek :D sagimiz aksasin azda

görüntü hamit bekte oynayacak gibi zaten, yoksa musleraya veda etmek zorunda kalırız :S

AMK sitesi Burak haberiyle adamı yıpratmak mı istedi, taraftarı ona karşı soğutmak mı istedi anlayamadım. Sonra başlığı değiştirverdiler pek güvenilir Galatasaray kaynağı site.

Hamit mümkünse takımda yedek olsun, savun Allah savun nereye kadar pek Hamit severler?

Ne Serdar'ı hocam , o lüzumsuza gerek yok Bjk'ına dönsün o.

Gelecek vadeden yerli sağ bekler ; Şener Özbayraklı , Alpaslan Öztürk ve Ozan Tufan.

bunların hangisi şu kadroyu kaldırabilir ki gerçekçi olmak lazım, serdar hepsinden açık ara iyidir, milli maçlarda da fena görünmedi gözüme. ha genç arayacaksak u19un sağ beki hüseyin bizim a2 de oynuyo :)

muslera

eboue semih chedjou contreao/carlinhos

inler

h
amit sneijder selçuk

bur
ak drogba

tek kurtuluş yolu

melo-----inler

mecbur ya melodan yada musleradan vazgeçilecek ben muslera kalsın derim

doğrusunu söylemek gerekirse ben eboue veya sol bek transferinden vaz geçelim derim malesef.

oturup kadro kurmadan konuşmak çok kolay hatta kadro yapıyosun ha oldu diyosun, sonra bi bakıyosun yanlış saymışsın 7 yabancılı olmuş :S

:) keşke şu engin bu sezonu böyle geçirmeseydi, çok daha rahat kadro yapardık.

O yüzden Alper Potuk kilit görevi görecekti. Hamit'in silkelenmesi lazım, Yekta'nın yetersizliği, Engin'in bu hallere düşmesi, Engin'in geçen sene ki gibi şampiyonlukta göz yaşı değil de bu sene boğazının düğümlenmiş olması hep etkili Hamit'in bu halinde belkide.

Fener'in son açıklaması gösteriyor ki; Alper Galatasaray'da olsaydı eğer yabancı sınırı değişecekti. Kilit adamdı. Yönetim seçimlerle vs. uğraşacağına teknik heyetin istediği futbolcuların üzerinde keşke biraz daha dikkatli dursaydı. Hatırlarsanız transferler 20 Mayıs'ta bitecekti. Hep kendi aşırı özgüvenimizden meydana geldi bu olaylar.

doğrusunu söylemek gerekirse ben eboue veya sol bek transferinden vaz geçelim derim malesef.

oturup kadro kurmadan konuşmak çok kolay hatta kadro yapıyosun ha oldu diyosun, sonra bi bakıyosun yanlış saymışsın 7 yabancılı olmuş :S

sağ ve sol bek türk bulma şansımız yok ama inleri melo yapma şansımız var

melodan inlere geçince 1 birim kalite düşüşü olacsa beklerde yabancılardan türklere geçince bu birim 4-5 leri bulacaktır o yüzden melo feda edilebilir

O yüzden Alper Potuk kilit görevi görecekti. Hamit'in silkelenmesi lazım, Yekta'nın yetersizliği, Engin'in bu hallere düşmesi, Engin'in geçen sene ki gibi şampiyonlukta göz yaşı değil de bu sene boğazının düğümlenmiş olması hep etkili Hamit'in bu halinde belkide.

Fener'in son açıklaması gösteriyor ki; Alper Galatasaray'da olsaydı eğer yabancı sınırı değişecekti. Kilit adamdı. Yönetim seçimlerle vs. uğraşacağına teknik heyetin istediği futbolcuların üzerinde keşke biraz daha dikkatli dursaydı. Hatırlarsanız transferler 20 Mayıs'ta bitecekti. Hep kendi aşırı özgüvenimizden meydana geldi bu olaylar.

o kadar kilit oalrak görmüyorum ben alperi, yektadan fazla oynayacağını kimse garanti edemez sonuçta, eskişehirspor değil burası. 18 yaşındayken aldığımız okan derici kayboldu gitti, o bölgede çok iyi alternatif olurdu, yetenekli adam zaten.

bu sezon fatih hocanın kafasında kanatlı oynamak var bunu artık biliyoruz, kazara burak da giderse dünya yıldızı dolu kadro ile şampiyonluk hayal olur malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt