Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim renktaşlarım :)

"Gegenpressing" Bayern Münih

bizim sıradan bi oyuncumuz bile futbolu bıraktığında hemen teknik direktör olayım derdine düşer, oysaki almanların önemli defanslarından michael tarnat şu an bayern genç oyuncu gözcüsü-yetkilisi gibi bişey. dortmund teknik direktörü iken uefa finali görmüş mathias zammer bugün bayernde yönetici, eski alman mili oyuncu Paul Breitner bayernin gözcü ekibinin başında, bayern efsanesi mehmet scholl bayern II takımının menejeri, futbol tarihinin en büyük 3 golcüsünden biri olan gerd müller bayern II takımında antrenör.

başarı böyle geliyo işte, altyapı denen şey böyle bişey.

Galatasaray'ın gelecek seneki 11'i için iki alternatiften başka şansı yok. İsmi geçnlerle beraber yapılan kadrolar bunlar. İsimer değişebilir aynı mevkide takılmamak lazım ama yabancı mı yerli olacağı o mevkinin büyük ihtimal aynı kalır. Buna göre;

1. Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-Kolarov-İnler-Selçuk-Arda(Hamit)-Sneijder-Nani-Burak 4-2-3-1

2.Muslera-Eboue-Semih-Chedjou-Kolarov-İnler-Selçuk-Hamit-Sneijder-Burak-Drogba 4-3-1-2

Neredeyse başka alternatif yok gibi birşey.

eğer nani gelmeyecekse eldeki tek alternatif bu gibi

muslera

eboue - semih - chedjou - Transfer

hamit - inler - selçuk

sneijder

drogba - burak​

eğer nani transferi haberi gerçekse o zaman sistemi de değiştirip 4231e dönmemiz gerekecek. o zaman da görüntü ebouenin olmayacağı gibi.

muslera

hamit - semih - chedjou - Transfer

inler - selçuk

burak - sneijder - nani

drogba​

burak sağ kanatta korkutmasın onu görüntü olsun diye koydum, geçen yılki ile aynı ama biraz daha çok ve kanada yardıma gelrek oynamasını beklerim, fatih hoca da bi keresinde öyle demişti.

chedjou transferini bitmiş sayarsak bizim en acil hatta olmazsa olmaz transferimiz gökhan inler olmalı. kerim frei da mutlaka alınması gereken bir diğer oyuncu. 10 transfere gerek yok, önce chedjou sonra bu ikisini alsınlar acil olarak.

Bugün güzel bir gün,herkese günaydın,en azından gözümü açtığımda Sneijder'siz kadrolar görmedim :D

Yekta'ya talip yokmudur yahu ? Umarım en kısa zaman içinde yollanır.

eğer nani gelmeyecekse eldeki tek alternatif bu gibi

muslera

eboue - semih - chedjou - Transfer

hamit - inler - selçuk

sneijder

drogba - burak​

eğer nani transferi haberi gerçekse o zaman sistemi de değiştirip 4231e dönmemiz gerekecek. o zaman da görüntü ebouenin olmayacağı gibi.

muslera

hamit - semih - chedjou - Transfer

inler - selçuk

burak - sneijder - nani

drogba​

burak sağ kanatta korkutmasın onu görüntü olsun diye koydum, geçen yılki ile aynı ama biraz daha çok ve kanada yardıma gelrek oynamasını beklerim, fatih hoca da bi keresinde öyle demişti.

chedjou transferini bitmiş sayarsak bizim en acil hatta olmazsa olmaz transferimiz gökhan inler olmalı. kerim frei da mutlaka alınması gereken bir diğer oyuncu. 10 transfere gerek yok, önce chedjou sonra bu ikisini alsınlar acil olarak.

Diyelim ki Melo'dan tamamen vazgeçtik feragat ettik , madem Nani ile uğraşıyoruz , Nani'yi alana kadar Arda'yı getirelim ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Ayrıca eğer Melo alınmazsa en mantıklı kadro budur.

Yalnız ortasahada alternatifimiz çok az. Melo veya yerine gelecek isim ile Selçuk'un yedekleri yok malesef. Alper işte bu anlamda önemliydi.

fft104mm2326063.jpg

Fulham’la 2015’e kadar sözleşmesi bulunan milli oyuncu, “Fatih Terim’in beni istemesi gerçekten gurur verici. Terim’i hem Türkiye’de hem de Avrupa’da herkes tanıyor. Kariyeri başarılarla dolu bir teknik adam. Yaptıkları ortada, böyle bir isim tarafından istenmem beni onurlandırır” dedi. Hakkındaki transfer haberlerinin İngiltere medyasında da yer aldığını kaydeden 20 yaşındaki futbolcu, “İleride böyle bir durum olursa kendim için en doğru tercihi yapacağım” ifadesini kullandı.

Şart yani Kerim.

Diyelim ki Melo'dan tamamen vazgeçtik feragat ettik , madem Nani ile uğraşıyoruz , Nani'yi alana kadar Arda'yı getirelim ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Ayrıca eğer Melo alınmazsa en mantıklı kadro budur.

arda olmadığı için nani ile uğraşılıyodur yoksa arda olsa süper :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt