Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dediğin gibi olsun, şu listeden hangi 6sı ilk 11de olsun, hangi 4ü tribünde otursun sence?

Dany, Riera, Melo, Eboue, Muslera, Sneijder, Drogba, Amrabat, Melo, Chedjou.

2 kez Melo yazmışsın :)

Muslera

Chedjou

Sneijder

Drogba

Melo

Bence Riera ve Eboue değişmeli oynar..Bazen Sneijder sakat olur, Bazen Melo cezalı..

Amrabat ve Dany tribünde bekler işte o sıkıntı 6+2 devam eder bence..

Şu anda genç gurbetçilerle ilgilenecek durumda değiliz. Yabancı sınırı en azından bu sene için kalkmayacak gibi. Olmuş yerli almamız lazım ilk 11'e.

Nuri,Gökhan,Ömer Toprak,Serdar Taşçı,Arda,Eren Derdiyok dışında kimse yok. Mesut ve İlkay uzak hedefler.

Frei,Hakan Çalhanoğlu filan çooook sonraki işler.

Ya dediğim gibi sürekli rotasyon olayına gideceğiz , TFF'den yedek kulübesi için vs. +1 +2 gibi bir şey talep edip.

Yada Melo Out Gökhan İnler In :yenieek:

Ezikler ebenike'yi almiş...

Heralde webo yolcu...

kritik nokta şu beyler ne kadar istesekde (melo son performansına göre) eğer sol bek gelecekse, orta 3 lüsü türk statüsünde olmak zorunda, febeşlerde yabancı sınırlamasına karşı çıkacağı için (güçlenmemizi istemiyorlar), 6+0+4 olacağı için.

bence melo alınmaz.. danny-amrabatta bekletilir. bu arada danny ve amrabat ne kadar oldu geleli. 4 sezonlarımı olacak bu sene.. sanırım 5 sene sonra pasaport alabilirler diye hatırlıyorum...

Başvurmuşlarsa anca.Yoksa 4 sezon kalmaları bir şey ifade etmiyor.

Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen yabancı uyruklu futbolcuların, vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren ancak beş yıl sonra Türk sıfatı ile oynayabilmelerine, sezonun bir yarısının içerisinde beş yıllık süresi dolanların, o yarının başındaki transfer ve tescil döneminin başından itibaren Türk statüsünde sayılmasına,

Chedjou geldi. Sol bek de gelecek bu net. Bunların olması demek çok büyük ihtimalle Melo'nun alınmaması demek. Eboue yedek kalır mı bilemem ama Hamit ve Sabri gibi adamlarla sağ bek gitmez.

Güzel bir kadro ancak Cissokho ; 1.84 boyunda , Eboue gibi o istediğimiz , çeviklik ve kıvraklığa sahip mi ?

Ayrıca teknik kapasitesi , ortaları , hızı , adam geçme durumu , dribblingi ne durumda ?

Açıkcası bu sene fazla izleme fırsatım olmadı. Malaga yı 5-1 mi ne yendikleri maçı izledim en son. Onda Malaga sağının ırzına geçti.

Bizim hep istediğimiz "Bize Eboue nin sol beki lazım" tanımına uyuyordu. Gidiyordu geliyordu teknik dribbling herşey muhteşem. Daha

çok maçını izleyenler varsa daha iyi şeyler söyleyebilirler.

Ayrıca Fransa kökenli olduğundan Chedjou ile de iyi anlaşacağını düşünüyorum:cool:

Ezikler ebenike'yi almiş...

Heralde webo yolcu...

Alamazlar hocam , Emenike gelir mi bu saatten sonra gram aklı varsa.

50 Mn €'ya serbest kalır maddesi var herifin , bizimkiler sözde 8 Mn €'ya getiriyorlarmış :D :D :D

Emenike , Spartak'dan ayrılırsak , EPL , La Liga , Bundesliga , Serie A veya Ligue 1'de oynar daha aşağısında oynamaz.

2 kez Melo yazmışsın :)

Muslera

Chedjou

Sneijder

Drogba

Melo

Bence Riera ve Eboue değişmeli oynar..Bazen Sneijder sakat olur, Bazen Melo cezalı..

Amrabat ve Dany tribünde bekler işte o sıkıntı 6+2 devam eder bence..

6+2 yok işte 6+0 var artık. değişmeli oynama gibi bişey de olmaz dolayısı ile malesef.

Engin ve Yekta orta alanı idare edemez ama bütün sezon.. Oraya bir yerli şart gelde Alper transferine yanma..

şu kadroları kurarken Burağı sağ açık yazmaktan vazgecin artık.Buraktan asla bi sağ açık olamaz azıcık futbol bilgisi olan adam bunu görebilir.

Açıkcası bu sene fazla izleme fırsatım olmadı. Malaga yı 5-1 mi ne yendikleri maçı izledim en son. Onda Malaga sağının ırzına geçti.

Bizim hep istediğimiz "Bize Eboue nin sol beki lazım" tanımına uyuyordu. Gidiyordu geliyordu teknik dribbling herşey muhteşem. Daha

çok maçını izleyenler varsa daha iyi şeyler söyleyebilirler.

Ayrıca Fransa kökenli olduğundan Chedjou ile de iyi anlaşacağını düşünüyorum:cool:

Cissokho'nun kaliteli bir bek olduğunu biliyorum ancak bayadır izleyemiyordum ondan sordum.

Ayırca , 1.84 olan boyundan dolayı , kalıbından dolayı vs. çevikliğinde , kıvraklığında bir sıkıntı var mı acaba ?

6+2 yok işte 6+0 var artık. değişmeli oynama gibi bişey de olmaz dolayısı ile malesef.

Ya nasıl yok olacak o herif değil miydi eldeki yabancıları çıkaramıyorum diye zorla 6+2+2 'yi getiren şimdi geçmiş orada yabancı sınırı diye diretiyor.. Sinir oluyorum abi o tüp kafanın orada olmasına sinir oluyorum sanki birşeyden anlıyormuş gibi..

Başvurmuşlarsa anca.Yoksa 4 sezon kalmaları bir şey ifade etmiyor.

Bakanlar Kurulu Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen yabancı uyruklu futbolcuların, vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren ancak beş yıl sonra Türk sıfatı ile oynayabilmelerine, sezonun bir yarısının içerisinde beş yıllık süresi dolanların, o yarının başındaki transfer ve tescil döneminin başından itibaren Türk statüsünde sayılmasına,

bu arada takımın yaş ortalaması yüksek gerçekten..

semih ve emre dışında 23 yaş altı oyuncumuz yok..

Ya nasıl yok olacak o herif değil miydi eldeki yabancıları çıkaramıyorum diye zorla 6+2+2 'yi getiren şimdi geçmiş orada yabancı sınırı diye diretiyor.. Sinir oluyorum abi o tüp kafanın orada olmasına sinir oluyorum sanki birşeyden anlıyormuş gibi..

onun sözü geçmiyo ki orda, gelen emri uyguluyo

Engin ve Yekta orta alanı idare edemez ama bütün sezon.. Oraya bir yerli şart gelde Alper transferine yanma..

İşte olay bu hocam , adamların Alper'i aldığına değil , bizim almadığımıza üzülüyoruz , çünkü onların kullanacağından , geliştireceğinden değil , aksine çürütecekler.

Alper en azından yedek olarak çok iyi olurdu ama kendi seçimini kendi yaptı baya bir oturur kulübe de , tribünde , beşe iki yapar , Star Tv'den bizi izler , sonra da sessiz sedasız bir Anadolu kulübünün yolunu tutar.

Cissokho'nun kaliteli bir bek olduğunu biliyorum ancak bayadır izleyemiyordum ondan sordum.

Ayırca , 1.84 olan boyundan dolayı , kalıbından dolayı vs. çevikliğinde , kıvraklığında bir sıkıntı var mı acaba ?

Yok aga öküz gibi çalım atıyore. Dediğim gibi Eboue nin sol bek versiyonu:yenieek:

Burak ile Sabri düğünde ne döktürmüş ya:asd:Vazgeçtim kalsın ikisi de :asd:

yabancı sınırlaması kalkmıyorsa..

amrabat veya aydı nyerine her iki taraftaa oynayacak; kerim frei (forvet arkası bile oynar)

hasan vardı orta sahada (selçuk gibi)

g.inler

stoper içinde biri gerek.

6+0 da danny-amrabat olamayacağı için mutlaka ofansif adam gerek ve orta sahaya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt