Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslan’ın hedef yerli

Yeni sezonda yabancı kontenjanının 6’ya düşecek olması transfer taktiğini değiştirdi

Sol açığı Arda Turan ile kapatmak isteyen G.Saray, orta alanda ise Melo’nun yerine Gökhan İnler’i düşünüyor. Teklif gelmesi halinde Muslera da satılacak ve kale Onur Kıvrak’a emanet edilecek…

Süper Lig’in sona ermesiyle birlikte transfer çalışmaları için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar ilk darbeyi Alper Potuk’u ezeli rakibi F.Bahçe’ye kaptırarak yedi… Yeni sezonda yabancı kontenjanın ilk 18’de 6’ya düşecek olması nedeniyle yerli isimlere yönelen G.Saray Yönetimi, Alper’i kaçırdı ancak başka milli isimlere gözünü dikti. İlk olarak sol açığı ‘Çilek’ Arda Turan ile kapatmak isteyen yönetim Atletico Madrid ile temasa geçti. Eski kaptanından doğan tüm alacağını İspanyol ekibinden tahsil edemeyen sarı-kırımızılılar üzerine para ödeyip Arda’yı bitirmek istiyor. Ancak Simoene’nin Arda’yı bırakmak istememesi en büyük sorun olarak gözüküyor.

MELO BEKLEMEDE

Stoper ve sol bek tercihini zaten yabancıdan yana kullanmaya hazırlanan G.Saray, Melo’yu beklemede tutuyor. Bu bölgeye Alper olmadı ancak bir başka Türk yıldız alınacak. Bu isim de Napoli’nin İsviçre asıllı Türk yıldızı Gökhan İnler’den başkası değil. Yabancı kontenjanından kurtulmak için listeyi Türk isimlerle donatan yönetim, kaleci Muslera’ya da bir teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacak. O bölgenin tamponu da çoktan hazır: Onur Kıvrak…

Egehan ŞENGÜL/AMK

bu arada takımın yaş ortalaması yüksek gerçekten..

semih ve emre dışında 23 yaş altı oyuncumuz yok..

En azından bizim genç Semih sahiden genç Semih :lol:

19 yaş altı oyuncuları araştırıp alt kadrolara yükleme yapmak lazım,yoksa kadro iyice ihtiyarladığında yenisini oluştururken çok sıkıntı çekeriz.

Frei-inler-arda-karacan-aykut demir ; yabanci siniri azalmayacaksa inler ve ardaya ayiracagin paraya sadece naniyi alacaksin yeter zaten, fazla takviye de bozabilir düzenimizi

‘Bonservisimi alın’

Yerli oyunculara el atan F.Bahçe son olarak sarı-kırmızılı takımın yıldızı Umut Bulut’u gözüne kestirdi.

F.Bahçe’nin devre arasından beri istediği Umut Bulut, ezeli rakibe gitmek gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyip yönetime “Bonservisimi alın” mesajı gönderdi…

Sezon başında Fransız ekibi Toulouse’dan kiralık olarak alınan ve gösterdiği başarılı performans ile büyük beğeni kazanan Umut’u sarı-lacivertlilerin istediği ortaya çıktı. Yabancı kısıtlaması nedeniyle Türk isimlerin büyük değer kazandığı günümüzde devre arasından beri Umut’la yakından ilgilenen F.Bahçe, Alper’den sonra bir transfer çalımı daha atmaya kalkıştı ancak golcü oyuncuya takıldı.

3.25 MİLYON EURO…

G.Saray’da çok mutlu olduğunu söyleyen ve futbol hayatına sarı-kırmızılı forma altında devam etmeyi çok isteyen milli yıldız, yuvada kalmak için yönetimle temasa geçti. 3 milyon 250 bin euroluk bonservisinin Toulouse’dan alınması için gün sayan Umut’a Fatih Terim de olumlu rapor verdi. Geçtiğimiz ünlerde 19.05’te evlenen ve takımına olan bağlılığını bir kez daha gösteren 30 yaşında başarılı oyuncu için düğmeye basılacak.

Amk Spor

Herhalde Fatih Hoca'nın aklında şu sistem var şu oyuncularla ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou XXX

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

XXX ; Bu bölgeye yabancı gelecek zaten , İnşallah o isimde en azından Cissokho olur.

Aslan’ın hedef yerli

Yeni sezonda yabancı kontenjanının 6’ya düşecek olması transfer taktiğini değiştirdi

Sol açığı Arda Turan ile kapatmak isteyen G.Saray, orta alanda ise Melo’nun yerine Gökhan İnler’i düşünüyor. Teklif gelmesi halinde Muslera da satılacak ve kale Onur Kıvrak’a emanet edilecek…

Süper Lig’in sona ermesiyle birlikte transfer çalışmaları için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar ilk darbeyi Alper Potuk’u ezeli rakibi F.Bahçe’ye kaptırarak yedi… Yeni sezonda yabancı kontenjanın ilk 18’de 6’ya düşecek olması nedeniyle yerli isimlere yönelen G.Saray Yönetimi, Alper’i kaçırdı ancak başka milli isimlere gözünü dikti. İlk olarak sol açığı ‘Çilek’ Arda Turan ile kapatmak isteyen yönetim Atletico Madrid ile temasa geçti. Eski kaptanından doğan tüm alacağını İspanyol ekibinden tahsil edemeyen sarı-kırımızılılar üzerine para ödeyip Arda’yı bitirmek istiyor. Ancak Simoene’nin Arda’yı bırakmak istememesi en büyük sorun olarak gözüküyor.

MELO BEKLEMEDE

Stoper ve sol bek tercihini zaten yabancıdan yana kullanmaya hazırlanan G.Saray, Melo’yu beklemede tutuyor. Bu bölgeye Alper olmadı ancak bir başka Türk yıldız alınacak. Bu isim de Napoli’nin İsviçre asıllı Türk yıldızı Gökhan İnler’den başkası değil. Yabancı kontenjanından kurtulmak için listeyi Türk isimlerle donatan yönetim, kaleci Muslera’ya da bir teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacak. O bölgenin tamponu da çoktan hazır: Onur Kıvrak…

Egehan ŞENGÜL/AMK

Muslera'nın satılacağı haberleri beni delirtiyor. Hele Onur'un Muslera'yı aratmayacağı iddiasına bitiyorum.

Arda ve İnler'i aldıktan sonra ne yapacağız daha Onur'u. Kalsın Muslera'mız.

Bu AMK Chedjou haziranda aciklanacak diyor? Kim bekleyecek 1 ay yahu?

muslera seneye kalacağım dedi ama gelen teklife göre ne olacağı belli olmaz

Muslera'nın satılacağı haberleri beni delirtiyor. Hele Onur'un Muslera'yı aratmayacağı iddiasına bitiyorum.

Arda ve İnler'i aldıktan sonra ne yapacağız daha Onur'u. Kalsın Muslera'mız.

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum şu kadroyu kuralım daha da bir şey istemem ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Cissokho

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Herhalde Fatih Hoca'nın aklında şu sistem var şu oyuncularla ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou XXX

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

XXX ; Bu bölgeye yabancı gelecek zaten , İnşallah o isimde en azından Cissokho olur.

Arkadaslar niye israrla Burak sag kanada yaziliyor?

Bu adamin parlamasindaki yegane neden zaten kanattan ortaya gecisi. Sen simdi kalkip bu adami kanada koyarsan Bjk ve fb'de ki gunlerine geri goturmus olursun. Lutfen yapmayin artik sunu. Burak kanatta oynayacagina yedekte tut, kanada Engin baytar ya da olmadi Sabriyi yaz daha iyi.

Şener,frei,arda yada inler,umut alınırsa süper olur

ben şöyle bakıyorum

alper vereceğin 6 milyon euro ve + oyuncu yerine..

kerim frei ve hakan calhanoğlunu 7 ye çok rahat alırsın. biri kanat biri sağ iç orta saha... yaşları 19

yabancı sınırlaması kalkmayacaksa.

nani yerine... g.inler ve arda alınmalıdır diyorum..

gerekirse 1 stoper işi görür aykut gibi. chedjou + sol bek ile transfer dönemini kapatarım.

zaten g.inler+arda+sol bek (iyi) yine moral oalrak taraftarı çoşturur..

3 tanede genç milli takım seviyesinde oynayabilecek gurbetçi..

bence yeterli olur..

gelecek senede

drogba bırakır- snejder satılır - muslera ve burak satılır ise. ona göre yabancı sınırlamasına uygun büyük para basıp oyuncu almalıyız..

Arda gelmez, zaten çok para isterler.. keşke Gökhan İnler' i alabilsek en akıllı transfer olur. Hamit, Selçuk, Gökhan, Sneijder süper ortasaha olur.. Ama bu sefer hızlı hucüma Bekler ile kalkmak zorunda kalırız. Sol bek çok önemli.

---------------muslera-----------------

eboue------semih------cheadju----solbek

-----------------gökhan-----------------

----------hamit------------selçuk--------

-----------------sneijder-----------------

----------burak-----------drogba---------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt