Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar niye israrla Burak sag kanada yaziliyor?

Bu adamin parlamasindaki yegane neden zaten kanattan ortaya gecisi. Sen simdi kalkip bu adami kanada koyarsan Bjk ve fb'de ki gunlerine geri goturmus olursun. Lutfen yapmayin artik sunu. Burak kanatta oynayacagina yedekte tut, kanada Engin baytar ya da olmadi Sabriyi yaz daha iyi.

Ben koymuyorum ; Fatih Hoca'nın dediklerinden yola çıkıyorum , Burak gelecek sene bizimle kalacak ve ona bir sürprizim var artık daha çok koşması gerekecek dedi aynen bu şekilde ben ve hemen hemen bütün Galatasaray taraftarları bundan bunu çıkardık.

Sence ?

Herhalde Fatih Hoca'nın aklında şu sistem var şu oyuncularla ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou XXX

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

XXX ; Bu bölgeye yabancı gelecek zaten , İnşallah o isimde en azından Cissokho olur.

[video=youtube;UlfvF0Q_s4I]https://www.youtube.com/watch?v=UlfvF0Q_s4I[/video]

2.golü izle:yenieek:

BU arada ısrarla Kerim diyen arkadaşlara sormak istiyorum. Bu adam bütün sezonda 7 maçta 234 dakika oynamış. Ne ara izlediniz?

Ben izlemedim de merak ediyorum.

ben şöyle bakıyorum

alper vereceğin 6 milyon euro ve + oyuncu yerine..

kerim frei ve hakan calhanoğlunu 7 ye çok rahat alırsın. biri kanat biri sağ iç orta saha... yaşları 19

yabancı sınırlaması kalkmayacaksa.

nani yerine... g.inler ve arda alınmalıdır diyorum..

gerekirse 1 stoper işi görür aykut gibi. chedjou + sol bek ile transfer dönemini kapatarım.

zaten g.inler+arda+sol bek (iyi) yine moral oalrak taraftarı çoşturur..

3 tanede genç milli takım seviyesinde oynayabilecek gurbetçi..

bence yeterli olur..

gelecek senede

drogba bırakır- snejder satılır - muslera ve burak satılır ise. ona göre yabancı sınırlamasına uygun büyük para basıp oyuncu almalıyız..

Sneijder'i satmayız herhalde tam bilmiyorum ama önümüzdeki sezon ki oyunu bize gösterecek her şeyi.

Drogba bırakır tahminen , Yardımcı Antrenör olur , o açıdan biraz rahatlar yabancı durumu :)

Ben koymuyorum ; Fatih Hoca'nın dediklerinden yola çıkıyorum , Burak gelecek sene bizimle kalacak ve ona bir sürprizim var artık daha çok koşması gerekecek dedi aynen bu şekilde ben ve hemen hemen bütün Galatasaray taraftarları bundan bunu çıkardık.

Sence ?

Elmander gibi rakibe surekli pres yapmasini istiyordur. Kanatta oynatacagini sanmam. Resmen intihar.

alper gibi. orta saha orta sağ. defansif olarak bilemiyorum ne kadar. bu forumda gördüm. 1-2 gündür videoalrını izliyorum.

alper 6 milyon euro vereceğime kerim frei+hakan alırım...

Kesinlikle ama , Alper tabi ki bunlara göre daha olgun , olgunlaşmaya yakın bir oyuncuydu ayrıca Süper Lig'de olması gözümüzün önünde olması demekti ve sürekli dikkatimizi çekmesi normaldi :D

Kendi yolunu seçti ve yıldız olmak yerine , çürümeyi tercih etti kendine yazık etti ne diyelim.

BU arada ısrarla Kerim diyen arkadaşlara sormak istiyorum. Bu adam bütün sezonda 7 maçta 234 dakika oynamış. Ne ara izlediniz?

sahsiyet ile konusacak olur isem FULHAM ODENSE macinin ozetlerinde gozume carpmisti kendisi sonra da bir fulham arsenal yahut chelsea macinda sonradan oyuna girmisti orda da gormustum

yasi uyrugu ve gorduklerim baz alindigi taktirde alinmasi kulubumuzun katiyetle yararinda olacagini beyan ederim

Arda gelmez, zaten çok para isterler.. keşke Gökhan İnler' i alabilsek en akıllı transfer olur. Hamit, Selçuk, Gökhan, Sneijder süper ortasaha olur.. Ama bu sefer hızlı hucüma Bekler ile kalkmak zorunda kalırız. Sol bek çok önemli.

---------------muslera-----------------

eboue------semih------cheadju----solbek

-----------------gökhan-----------------

----------hamit------------selçuk--------

-----------------sneijder-----------------

----------burak-----------drogba---------

Arda olmazsa bu sistem süper olur aynen :) Sol beke de Cissokho :)

alper gibi. orta saha orta sağ. defansif olarak bilemiyorum ne kadar. bu forumda gördüm. 1-2 gündür videoalrını izliyorum.

alper 6 milyon euro vereceğime kerim frei+hakan alırım...

cok zeki bu cocuk 4-3-1-2 oynamaya devam edilecekse alınabilir aslında hamit bazı maclarda yedeğe cekilir

Çok fazla izlediğim söylenemez ancak kısa sürede zaten , üstün teknik kapasitesini , hızını ve oyun görüşünü belli ediyor. Büyük yetenek ve büyük potansiyele sahip.

Elmander gibi rakibe surekli pres yapmasini istiyordur. Kanatta oynatacagini sanmam. Resmen intihar.

Sanmıyorum sürekli pres olayını falan , benim düşüncem o yönde , sağ açık gibi görünüp , gizli forvet oynayacak , Drogba rakip defans ile boğuşurken , uğraşırken kendine çok daha fazla alan ve pozisyon bulacak diye düşünüyorum.

yeh biraz izleyince ne oldugu anlasiliyor

yani tecrubelerime dayanarak soyluyorum. bir bakista batdal, sarp gibi tiplerin takimimizda barinamayacagini idrak etmis biri olarak;)

Sırf bu Fener'e inat basacaksın parayı Almanya'dan, Avrupadan toplayacaksın gurbetcileri İnler'i alacaksın.. Ömer Toprak'ı alacaksın.. Umut Bulut'un bonservisini alacaksın..

Ömer Toprak'ın çok para tutacağını düşünmüyorum en azından Serdar Azizden çok tutmaz..

Sabri- Ömer T- Semih- Hakan B.- Gökhan Z- Gökhan İnler- Selçuk- Hamit- Yekta- Engin-Ceyhun- Emre-Aydın- Burak- Umut

Muslera- Eboue- Chedjou- Riera(veya yeni bek) - Sneijder - Amrabat- Drogba

22 futbolcu böyle 1 yabancıyı değişimli kullanırım dersen Melo veya Nani'yi de alırsın... Neyinden korkuyoruz ki Yapılacak 2 transferle yerli kalitesi çok iyi duruma gelebilir şu yerliler bizi her türlü götürür.. Sadece 2 tane önemli ilk 11 oynayabilecek yerli lazım Ömer T. Gökhan İnler gibi ve Umut Bulut'un bonservisini almak lazım iş bu kadar...

ben şöyle bakıyorum

alper vereceğin 6 milyon euro ve + oyuncu yerine..

kerim frei ve hakan calhanoğlunu 7 ye çok rahat alırsın. biri kanat biri sağ iç orta saha... yaşları 19

yabancı sınırlaması kalkmayacaksa.

nani yerine... g.inler ve arda alınmalıdır diyorum..

gerekirse 1 stoper işi görür aykut gibi. chedjou + sol bek ile transfer dönemini kapatarım.

zaten g.inler+arda+sol bek (iyi) yine moral oalrak taraftarı çoşturur..

3 tanede genç milli takım seviyesinde oynayabilecek gurbetçi..

bence yeterli olur..

gelecek senede

drogba bırakır- snejder satılır - muslera ve burak satılır ise. ona göre yabancı sınırlamasına uygun büyük para basıp oyuncu almalıyız..

Sneijder'i satıp aynı kalitede adamı bir daha Türkiye'ye getiremezsin. O iş piyangoydu. Ayrıca ticarette belli bir kalite bir şeyi satıp yerine tekrar aynısını aramaya koyulmanın anlamı nedir ki? Üstelik Sneijder kalitesinde adamı bir daha 7.5 milyona filan bırakmazlar.

Bizim Furkan'a ne oldu,çocuktan hiç ses çıkmıyor kulüpte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt