Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Önümüzde iki seçenek var ;

1- Chedjou + Cissokho + Gökhan İnler + Arda =

Chedjou --> 7.5 Mn € , Cissokho --> 7-8 Mn € , Gökhan --> 10 Mn € , Arda --> 10 Mn € = 35 Mn €

Muslera

Eboue Semih Chedjou Cissokho

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

2- Chedjou + Cissokho + Gökhan İnler =

Chedjou --> 7.5 Mn € , Cissokho --> 7-8 Mn € , Gökhan --> 10 Mn € = 25 Mn €

Muslera

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

hacı avatara ayıp olmadı mı?????????

Hacı oldu da , Coentrao bir planlamanın eseriydi şöyle anlatayım ;

Mayıs başlarında vs. transfer politikamıza göre ;

Chedjou --> 7.5 Mn € , Melo --> 4-5 Mn € , Alper --> 5-6 Mn € + Sol bek gerekli diyorduk , Real'in de Coentrao'yu gözden çıkardığını duyunca , hemen başladık hayal etmeye , 12-15 Mn € arası cash paraya bırakırlar hem Coentrao + bu üç oyuncuyu alır transferi kapatırız , harika bir 4-3-1-2 takımı oluruz vs. diyorduk , tabi yabancı sınırı Alper'i biz aldığımızdan en azından 7+2 olacaktı , biz de bu dahilde şöyle bir kadro kuracaktık ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Coentrao

Alper Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Ancak Alper , yıldız olmayı değil , çürümeyi seçti , kendi kaybetti. Alper Fener'e gidince sınırın yanına geçtiler , yabancı sınırıyla saf oldular bize karşı.

Bu yüzden Melo'da olmuyor , Gökhan'da , Melo'ya göre çok daha maliyetli o yüzden , Coentrao'dan , Cissokho'ya düştük.

+ Birde dün gece sanırım Chelsea 18 Mn € teklifte bulunmuş Coentrao'ya :sad007:

Tek çare Arda+Gökhan İnler +Sol bek. Yoksa başka bir ihtimali düşünemiyorum bile. Burak'ı göndermek felaket olur ki bu konuştugumuz Türkler çantada keklik transferleri değil.

Tek çare Arda+Gökhan İnler +Sol bek. Yoksa başka bir ihtimali düşünemiyorum bile. Burak'ı göndermek felaket olur ki bu konuştugumuz Türkler çantada keklik transferleri değil.

Aynen basalım parayı kuralım şu kadroyu ;

Muslera

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

Zaten büyük bir kısmı gönderilecek oyunculardan topladığımız üçer , beşer meblağlarla + gelecek sezon ki şampiyonluk gelirinden küçük bir kısımla + gelecek sezon şampiyonlar ligi gelirinden küçük bir kısımla kapatılır.

solbek için öncelik var fiyat olarak fazla uçmadan yapılabilecek en iyi transfer guilherme siqueira carlinhostan daha iyi en azından

Beyler Nani=Kap goygoyu yapacakmış twitterda fenerliler. Erketede durun :yenieek:

Chedjou transferi ile birlikte kadro olarak eksiksiz hale geldik. Bence bu saatten sonra tamamıyla Türk oyunculara yönelmeliyiz.

Gökhan İnler, Arda Turan, Nuri Şahin, Necati Ateş... Ve tabi Engin Baytar'ı da geri kazanmamız şart.

Güçlü Türk kadrosu demek, Fenerbahçe'nin o konuda Galatasaray ile rekabetini imkansız hale getirmek demek, yabancı sınırının kalkması anlamına da gelir aynı zamanda. Tam bir kazan kazan durumu yani.

sol bek?

Bence Riera özellikle 4-3-1-2'nin oturmasından sonra son derece iyi bir performans sergiledi. Bakmayın ilk Schalke maçında madara olduğuna. Hep 2'ye 1 kaldı. Maç boyu Höger, Farfan ve Draxler üzerine geldi. Fakat destek alamadı. Böyle bir durumda zamanın formda bir Roberto Carlos'u bile başarısız olurdu. Ne zaman Selçuk sol içe yerleşti ve Riera'ya destek vermeye başladı savunmada o zamandan beri sol bölgede sorun yaşamadık.

Eboue'nin bireysel hatalarını bir kenara bırakırsak çok çabuk çalım yemesi, bizim kendisini destekleyen Hamit gibi bir oyuncu varken bile esas yumuşak karnımızı sol bek değil sağ bek yaptı. O açıdan Riera'nın defansif performansı bence Eboue'ninkinden iyidir. Üst mesajlarda bu konuya değinen arkadaşa da katılıyorum.

Ofansif olarak da bir defa geriden düzgün oyun kurabilmemizin en önemli ögesiydi Riera sezon boyunca.

İlginçtir bu adamın bek olarak en büyük eksiği, aslında esas mevkisi olan bir sol açık özelliği. Hücum hattında pozisyon alma konusunda müthiş becerili Drogba ve Riera gibi 2 forvet ve arkadan gelen Selçuk, Hamit, Melo, Sneijder gibi gol becerileri yüksek adamlar olmasına rağmen kenar ortalarında yetersiz kaldı. Biraz etkili ortalar yapsa rahatlıkla 10 asisti bulurdu. Tabiki kendisinden iyi bekler mevcuttur dünyada ama acil ihtiyaç olarak görmüyorum sol bek transferini. Gerekirse Dany de o bölgede denenebilir.

Ayrıca bir his önümüzdeki sezon çok sık 3-5-2 oynayacağımızı söylüyor. Riera ve Eboue bu sisteme de çok uygun isimler.

Daha iyisi varsa elbet alınmalı ama eksik olarak görmüyorum sol bek mevkimizi.

Uyanın artık yahu!

F5 (ki böyle asla yazmazdım fener derdim ama artık onlar f5 benim için) şerefsizler yabancı kontenjanı konusunda 6+0+4 yani önceden belirlendiği gibi kalmasını isteyecek. Çunku bizi bitirmenin bir yolu bu!

Adamlar kale + savunmada en fazla 2 yabancı kullanıyor, biz ise 5. Üstüne göbekte Christian yerine Alper'i de alınca, yerli-yabancı dengesi konusunda önümüze geçtiler. Bunu kullanmaya çalışıyorlar. Arda falan dönmeyecek bunu anlayın artık, adam gelmek istemiyor niye gelsin?

Arda gelmezse, ne Nani'si ne Q7'sinden bahsediyorsunuz aklınız yerinde mi? Drogba, Sneijder, Melo, Amrabat, Dany, Chedjou, sol bek, Eboue, Muslera 9 etti unuttuğum yoksa tabi... Melo-İnler değişikliği bile 8e indirir hadi Dany ve Amrabat kadroya bile giremeyecek oynamayan adamı nasıl fit tutacaksın da Ş.Liginde 8 yabancıyla çıkacaksın ?? 6+0+4 yalan 6 demek bu sadece!!!

G inler ve arda için yönetim acaba gerçekten girişimde bulundumu acaba ? Yerli oyuncular artik çk degerli .

Uyanın artık yahu!

F5 (ki böyle asla yazmazdım fener derdim ama artık onlar f5 benim için) şerefsizler yabancı kontenjanı konusunda 6+0+4 yani önceden belirlendiği gibi kalmasını isteyecek. Çunku bizi bitirmenin bir yolu bu!

Adamlar kale + savunmada en fazla 2 yabancı kullanıyor, biz ise 5. Üstüne göbekte Christian yerine Alper'i de alınca, yerli-yabancı dengesi konusunda önümüze geçtiler. Bunu kullanmaya çalışıyorlar. Arda falan dönmeyecek bunu anlayın artık, adam gelmek istemiyor niye gelsin?

Arda gelmezse, ne Nani'si ne Q7'sinden bahsediyorsunuz aklınız yerinde mi? Drogba, Sneijder, Melo, Amrabat, Dany, Chedjou, sol bek, Eboue, Muslera 9 etti unuttuğum yoksa tabi... Melo-İnler değişikliği bile 8e indirir hadi Dany ve Amrabat kadroya bile giremeyecek oynamayan adamı nasıl fit tutacaksın da Ş.Liginde 8 yabancıyla çıkacaksın ?? 6+0+4 yalan 6 demek bu sadece!!!

Şimdi sakin ol ve yavaşca klavyeyi yere bırak...

Transferleri biz yapmıyoruz, kimse burada Nani'yi şunu bunu istedi diye Fatih Hoca ve Yönetim alacak değil alırsa da vardır bir bildikleri sonuçta kadroyu oluşturacak olan onlar ne bu agresiflik?

İlk önce Cissokho için uğraşmalıyız diye düşünüyorum , olmazsa zaten Siqueira'yı rahatlıkla alırız.

cissokhodan pek bi eksiği yok hocada zaten ofanfis adamları daha çok seviyo fiziki olarakta çok iyi bence bir an evvvel alınmalı sanmıyorum 2 dakikada ikna edileceklerini carlinhostansa ciss de siqueira da çok daha üstünler

Uyanın artık yahu!

Alırsın Gökhan'ı, Nuri'yi, Necati'yi, Arda'yı yenilersin Engin'le sözleşmeni, haftasında değişir yabancı sınırlaması.

Necati zaten gelicek Galatasaray'a bu belli. Ben onun dışında Arda'nın da dönüşünü kuvvetli ihtimal olarak görüyorum.

Gökhan ve Nuri transferleri de son derece ihtimal dahilinde.

Tabiki bu adamların hepsi birden olmaz, bir kaç tanesini aldığımız takdirde konu kapanır.

Üstelik Fenerbahçe'nin yabancı dengesine sokayım afedersin. Bekir'le, Egemen'le, Hasan Ali ile, Mehmet Topal ile, Caner ile sağlıyolar o dengeyi.

Bizim adamdan saymadığımız Gökhan Zan, Hakan Balta, Yekta, Engin, Emre Çolak (ki genel kanının aksine kendisini çok beğenirim) Fenerbahçe 11'inde direkt oynar.

Uyanın artık yahu!

Arda kısmı hariç katılıyorum , Arda rahatlıkla dönebilir , Terim'in tek telefonuna bakar.

Birde şunu söyleyeyim bu adamlar Alper'i kullanmayacak bile , Aykut hiç prensi Cristian'dan vazgeçer mi ?

Geçen Fenerli arkadaş diyor ki elinizden Alper'i de aldık daha ne olsun falan.

Bende dedim ; Topal , Selçuk , Meireles , Emre , Salih , Topuz , Cristian , Sezer + birde Alper eklendi bana bunu mantıklı bir şekilde açıkla , tamam bize çalım attınız helal olsun deyip kabulleneceğim dedim.

Kadro derinliği dedi :D

Oradan koşarak uzaklaştım. :dogrun:

Transfer nöbeti resmen FM forumuna dönmüs...hesaplamalar gelen giden oyuncular... :lol:

sabah sabah nasil kafaniz cekiyor bunlara yahu. basim döndü milyonlari ve sayre görünce :D

Bir yerden fedakarlık edeceğiz yerli kuralı yüzünden.Tabiii Nani 11 oynayacaksa.Bakalım nolucak cidden

tribünde oturacak 4 yabancıyı kim para verir. bu iş çok saçma oldu. amrabat ve dany tribünde sezonu tamamlar ancak kupada falan forma giyer bundan sonra. hatta riera da tribünde oturacak. o zaman yabancı sol bekede para vermeye gerek yok. hakanbalta form tutsun diye dua ederiz. nani gelirse sneijder da tribünde oturacak. sneijer-amrabat,riera trübünde aydın, emreç-kazım yedeklerde olacak işe bak ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt