Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben o dönemi yasadim. falko götzlü stumpflu dönemleri. formamisa show tv reklami vardi feldkamp dönemiydi. esfaneydi o zamanlar. kubilay türk yilmazlar vardi yusuflar. ama stumpf bir ara yardimci hoca gelmemismiydi yahu :D

Stumpf tam bir Efsane olmustu ya,Adama almanyada sakat artik futbol oyniyamaz dediler bu resmiydi yani spor sakati raporu vardi.Ondan sonrra Bize geldi Yeboah gol kralligindan oldu Frankfurt sampiyonluktan.

Frankfurtu eledigimiz macta Yeboah tutmustu iki macta adim attirmadi,o formsuzlugu ligtede devam etmisti :))

abim amrabat topu saklıyo bak 2 kişi alamadılar diye izliyorsunuz ondan öyle geliyo amrabat maç içerisinde ayağına gelen bütün topları yanlış yere oynuyo pas seçeneğini yanlış adamdan yana kullanıyo zamanlamaları yanlış gereksiz yere göstere göstere şut atıyo amrabatta tercih hatası hat safhada eğer görüyonmu 2 kişi basıyolar adamdan alamıyorlar kafasıyla izlersek evet rakibe kıçını döner sahayı enine koşar döne döne..amrabatın yapabileceği en iyi şey düz koşuda araya adam kaçırmak başka yok amrabat defansa da yardım ediyo bu.yani tam kontra futboluna göre.

Tabiki kendisi mental açıdan bir Kewell değil.

İşin aslı transferine de karşı olduğum bir oyuncuydu geçen sezon. Türkiye'den yabancı almak sanıyorum dünyanın en mantıksız işlerinden bir tanesi.

Fakat, 8 milyonluk bonservisinin karşılığını verdi mi diye sorarsak onun cevabı yaptığı katkı açısından bence evet olur.

Ancak dediğim gibi Amrabat'ın skora katkı yaptığı anlar genelde gol bulmamız gereken ve dar alanda oynadığımız maçlardı. Yani bu adamın mental eksikliğini ne zaman son bölgede topla buluşturmuşuz o zaman kapatmışız. Kaleden uzaklaştıkça Amrabat'ın katkısı düşmüş. Evet geniş alanda topla daha iyi fakat tercih hataları nedeniyle rakip yarı sahada oynadığımız anlarda daha skorer bir profil çizmiş.

Kendisi dünyanın en başarılı transferi değildir ancak başarısız diye nitelemek de büyük haksızlık olur bana kalırsa.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Herkese iyi nöbetler diliyoruz..

[TD="class: xl63, width: 64"]muslera

[/TD]

[TD="class: xl63, width: 64"]eboue[/TD]

[TD="class: xl63, width: 64"]sneijder[/TD]

[TD="class: xl63, width: 64"]drogba[/TD]

[TD="class: xl63, width: 64"] chedjou

[/TD]

[TD="class: xl63, width: 64"] carlinhos

[/TD]

[TD="class: xl65, width: 64"]

[TD="class: xl66, width: 64"]

[TD="class: xl66, width: 64"][/TD]

[TD="class: xl65, width: 86"][/TD]

[/TD]

[/TD]

[TD="class: xl65, width: 64"]semih[/TD]

[TD="class: xl65, width: 64"]burak[/TD]

[TD="class: xl65, width: 64"]hamit[/TD]

[TD="class: xl65, width: 64"]selçuk[/TD]

[TD="class: xl65, width: 97"] gökhan inler

[/TD]

Coentrao'yu Chelsea almış sanırım, bu durumda Cole'u almamız nispeten kolay. 30 yaşında en az 3-4 sene üst düzey performans sağlar diye düşünüyorum.

Bana kalsa sağ beke Richards, sol beke Cole'u alırım. Bir kere İngiltere Ligi'nde kanat oyunu en temel hücum silahlarından biri. Dolaysıyla beklerin hücuma katılması da elzem. bu kültürde senelerce futbol oynamış 2 beki kadromuza katarsak büyük iş yapmış oluruz.

Eboue Real Madrid-Gençler-fener maçlarının kaybedilmesinde baş roldeydi, hücumda çok faydalı olmasına rağmen, yerine daha iyisinin alınıp satılması taraftarıyım.

bazı arkadaşlar kızsda kontenjan açılmalı mutlaka takımda o sebeple Eboue yerine Hamit denenebilir Melo yerine İnler olabilir Muslera yerine Onur olabilir ama birini tercih etmeliyiz

O kelime de senin şahsına denilen bir şey yok bana göre söylediklerini böyle , ben senin bana söylediklerini değerlendiriyorum.

ya kıvırma. ben konşmalarını bir insana benzettim diye böyle hitap ettin bana. şahsımca cezayıa hak ettin. daha fazla uzatıp seviyemi düşürmücem

Coentrao'yu Chelsea almış sanırım, bu durumda Cole'u almamız nispeten kolay. 30 yaşında en az 3-4 sene üst düzey performans sağlar diye düşünüyorum.

Bana kalsa sağ beke Richards, sol beke Cole'u alırım. Bir kere İngiltere Ligi'nde kanat oyunu en temel hücum silahlarından biri. Dolaysıyla beklerin hücuma katılması da elzem. bu kültürde senelerce futbol oynamış 2 beki kadromuza katarsak büyük iş yapmış oluruz.

Eboue Real Madrid-Gençler-fener maçlarının kaybedilmesinde baş roldeydi, hücumda çok faydalı olmasına rağmen, yerine daha iyisinin alınıp satılması taraftarıyım.

Eboue'nin en azından kısa vadede kalması şart zaten 30 oldu , uzun vadede değişecek şimdilik o bölge için çok çok iyi.

Coentrao'yu kesin olarak bitirmiş mi Chelsea ? :sad007:

Cole ne durumda izlediniz mi hiç son zamanlarda , adımız anılıyor Cole ile.

bazı arkadaşlar kızsda kontenjan açılmalı mutlaka takımda o sebeple Eboue yerine Hamit denenebilir Melo yerine İnler olabilir Muslera yerine Onur olabilir ama birini tercih etmeliyiz

Melo yerine İnler'i aldığımızda bile yetmiyor, eğer defansta 4 yabancı oynamak istiyorsak.

Muslera

Eboue/Richards Semih Chedjou Cole

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Nani

7 yabancı... Nani yerine Arda alırsak kurtarıyor ancak. Yani İnler + Arda şart.

aynen baya uzun olmuş arkadas :D cok yazı yazmıyorum yazınca böyle oluyo abi :)

kısaca seçeneklerimiz .

1. KADRO------------Muslera

Eboue(sabri)-----Chedjou(gökhan)----Semih(DANY)------Kolarov(meselaaa)

--------------------- İnler(Ceyhun)

-------Hamit(yekta)----------------------Selcuk(emre ç )

--------------------------Sneijder---------------------

---------Burak(yerli genç alternatif)--------Drogba(NECATİ)

2.SİSTEM

Muslera

eboue-chedjou-semih-kolarov

----inler--selcuk--

---------s14------

burak--drogba--freiii

Yada 3. OYUN SİSTEM

Muslera

Semih--gökhan--chedjou

eboue-inler--selcuk--riera

---------s14---

-----burak---drogba

YADA SİSTEM 4) 4-4-1-1

muslera

eboue-chedjou-semih-a.cishokko

----------inler--selcuk

hamit--------------frei

----------s14-------- ---------- Frei yazma sebebim öylesine gurbetci oldugu icin

Drogbaa

Muslerayı satarsak kontenjan ve paradan dolayı;;;;

onur

eboue-chedjou-semih-kolarov

hamit-inler-selcuk-arda

----------s14-------

---------Drogba---------

hepsinde de inleri yazmisin galiba. inler ismi simdiye kadar sadece taraftar arasinda konusulan bir isim olarak var sayarsak onsuz bide bir kadro krumaya dene. sol bekde yazdigin iki isimde gelmez büyük ihtimalde. ilgi alanimizda bile degildir kim bilir.

eboue-hamit uyumsuz ikili olduklari ispatladilar bence sag tarafada :D

3cü system cöp

1ci kadroyu begendim ama ebouenin yerine hamit. hamit yerinide nani olsa süper olurdu. benden bukadar :D

Eboue'nin en azından kısa vadede kalması şart zaten 30 oldu , uzun vadede değişecek şimdilik o bölge için çok çok iyi.

Coentrao'yu kesin olarak bitirmiş mi Chelsea ? :sad007:

Cole ne durumda izlediniz mi hiç son zamanlarda , adımız anılıyor Cole ile.

İtalya'dan bir takım istiyor diye biliyorum Eboue'yi. Richards'ı alırsak Sabri ile Eboue'nin arasındaki fark kadar fark eder.

Bu sezon pek sık takip edemedim İngiltere Ligi'ni, o yüzden Cole'un son form düzeyini bilmiyorum.

Dün forumda yabancı bir kaynak paylaşmıştı bir arkadaş, 15 milyon € teklif yaptı Chelsea için diye. 2 gün önce'de Coentrao'nun açıklaması vardı Madrid'de devam etmek istemediğine dair.

onu bunu bırakında bızım kendı altyapımızdan 10 numara bır sol bek cıkarmamz lazm tıpkı arda gıbı,semıh gıbı

engin ne ayaksın olum sen sabah sabah herkezi kızdırıyorsun.. dünden beri tavım zaten sana. bas git

hayırdır muhtar mısın?sana m sorcam? sen kimnsin? ortadan fırlıyorsun. algılama meselesi tabi kızana bişi demem.

çok alındm renktaş nolr beni sev

Ne kıvıracağım sen kimsin ki :D

Düşmüşsün zaten düşeceğin kadar forumdakiler biliyor kimin ne olduğunu !

he ok

Melo yerine İnler'i aldığımızda bile yetmiyor, eğer defansta 4 yabancı oynamak istiyorsak.

Muslera

Eboue/Richards Semih Chedjou Cole

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Nani

7 yabancı... Nani yerine Arda alırsak kurtarıyor ancak. Yani İnler + Arda şart.

Hamit Abi , iki seçenek var elimizde o seçeneklerde Arda'nın üstüne kurulu.

1- Chedjou + Sol bek + Gökhan İnler + Arda

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

2- Chedjou + Sol bek + Gökhan İnler

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Olay Arda'da :)

solbekleri mesela diyerek yazdım renkdas zaten öylesine yani Kalite dozajını belirtmek için yazmıstım

abi inlerden başka melonun yaptıgı işlere yaklasabilecek türk yok :(

hepsinde de inleri yazmisin galiba. inler ismi simdiye kadar sadece taraftar arasinda konusulan bir isim olarak var sayarsak onsuz bide bir kadro krumaya dene. sol bekde yazdigin iki isimde gelmez büyük ihtimalde. ilgi alanimizda bile degildir kim bilir.

eboue-hamit uyumsuz ikili olduklari ispatladilar bence sag tarafada :D

3cü system cöp

1ci kadroyu begendim ama ebouenin yerine hamit. hamit yerinide nani olsa süper olurdu. benden bukadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt