Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hamit Abi , iki seçenek var elimizde o seçeneklerde Arda'nın üstüne kurulu.

1- Chedjou + Sol bek + Gökhan İnler + Arda

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

2- Chedjou + Sol bek + Gökhan İnler

Muslera

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Olay Arda'da :)

Bu iki sistem için %100 haklısın, ama ben biraz spekülatif bir varsayım yapıp, seneye 4-3-3 oynayacağımızı varsayıyorum, Terim'in Burak ile ilgili açıklamalarına dayanarak.

Hamit Abi , iki seçenek var elimizde o seçeneklerde Arda'nın üstüne kurulu.

1- Chedjou + Sol bek + Gökhan İnler + Arda

Muslera

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

2- Chedjou + Sol bek + Gökhan İnler

Muslera

Hamit Gökhan Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Olay Arda'da :)

Olay Arda'da değil Gökhan'da.. Gökhan olmadan 6 yabancılı kadro kuramıyoruz. Bir de Fatih Hoca'nın Melo'nun kalması isteği var. Nani olayına hiç girmiyorum bile..

yabancı sınrı 18 kişilik maç kadrosunun yarısı yerli olacak diye olsa simdi burda şuraya da şunu alalım buraya da bunu alalım 250gramda fıstık kaju falan alalım derdik. içim ytanıyo içimmmm kanat alsak orta saha alamıyoz onları alsak defansa adam yazamıyoz düşünemiyom lannnn daha 5 e düşecekmiş tüpçüü ocağın yansın tüpçü

solbekleri mesela diyerek yazdım renkdas zaten öylesine yani Kalite dozajını belirtmek için yazmıstım

abi inlerden başka melonun yaptıgı işlere yaklasabilecek türk yok :(

objketiv bakarsak var aslinda ama oda karsi tarafda ...ama oda bir var bir yok. onunla yola cikilmaz bizde olsa bile.

Emre.B :D ...ama benimde aklima gelmiyor acikcasi kaliteli ön libero. savasan cok ama. belki o mefkide daha az kaliteye dönmek zorunda kaliriz. bilmiyorum. suat kayada üst seviyede bir oyuncu degildi ama ari gibi caliskandi.

sneijderi almamıza tek bir yönden üzülüyorum,üzüldüm tek sebebi .

1) Sistem Kısıtlınayor felaket şekilde

İtalya'dan bir takım istiyor diye biliyorum Eboue'yi. Richards'ı alırsak Sabri ile Eboue'nin arasındaki fark kadar fark eder.

Bu sezon pek sık takip edemedim İngiltere Ligi'ni, o yüzden Cole'un son form düzeyini bilmiyorum.

Dün forumda yabancı bir kaynak paylaşmıştı bir arkadaş, 15 milyon € teklif yaptı Chelsea için diye. 2 gün önce'de Coentrao'nun açıklaması vardı Madrid'de devam etmek istemediğine dair.

Coentrao zaten ayrılmak istiyor da ; 18 Mn € teklif yaptığı söyleniyordu Chelsea'nin , Real'e.

Keşke çok daha iyi durumda olsakta böyle Coentrao gibi oyuncuları bu gibi durumlarda kelepir fiyata alabilsek. Ama az kaldı az :ayatollah:

biz kadroda istikrar olsun diyoruz bazıları eboue nin yerine yabancı oyuncu yazıyorlar. Eboue şu anda türkiyenin yerli yabancı en iyi sağ beki.

ne inlermiş.adamdan başka yerli mi yok.her arkadaşla iddaasına girerim ki bu sene inler ne bize ne başka türk takımına gelmeyecek.

hadi beyler başka yerli lazım bize.biraz da onları sayalım.tüm sene maçları izledik o kadar.türkiye liginde oynayacak yekta ve üstü kalibrede her adam kabulümdür.

Melo yerine İnler'i aldığımızda bile yetmiyor, eğer defansta 4 yabancı oynamak istiyorsak.

Muslera

Eboue/Richards Semih Chedjou Cole

İnler Sneijder Selçuk

Drogba Burak Nani

7 yabancı... Nani yerine Arda alırsak kurtarıyor ancak. Yani İnler + Arda şart.

İNLER+ARDA mthiş olur yalnız çok zor benim kadroda şöyle

-------------Muslera

Hamit-----semih------chedjou----kolarov

------------Selçuk------İnler

nani-------------wesley----------arda

----------------drogba(bURAK)---------

Olay Arda'da değil Gökhan'da.. Gökhan olmadan 6 yabancılı kadro kuramıyoruz. Bir de Fatih Hoca'nın Melo'nun kalması isteği var. Nani olayına hiç girmiyorum bile..

Gökhan'a mecburuz zaten o yüzden onu geçtim bile benim kafamda olay Arda'ya döndü , olacak mı olmayacak mı gibisinden.

Ya yer bulamıyoruz stopere , sol beke , daha Nani'nin peşinde koşuyorsak yuh yani. Biraz mantık , biraz akıl.

asıl kadromuz 6, en fazla 7 yabancılı olmalı.yani en fazla bir rotasyon yapalım, öbür türlü sezon içinde rotasyon olur diyerek olmaz bu iş.ligdeki kadroyla cl arasında en fazla bir kişi fark etmeli.

biz kadroda istikrar olsun diyoruz bazıları eboue nin yerine yabancı oyuncu yazıyorlar. Eboue şu anda türkiyenin yerli yabancı en iyi sağ beki.

eboue yerine hamit'i yazanlar bile var.. sol bek istemeyenler, sneıjder'i yedek yazanlar ..:) yabancı sınırı herkesi bozdu.

ne inlermiş.adamdan başka yerli mi yok.her arkadaşla iddaasına girerim ki bu sene inler ne bize ne başka türk takımına gelmeyecek.

hadi beyler başka yerli lazım bize.biraz da onları sayalım.tüm sene maçları izledik o kadar.türkiye liginde oynayacak yekta ve üstü kalibrede her adam kabulümdür.

Şener,Serdar Aziz,Serdar Gürler,Ahmet İlhan,Arda,Umut, adı geçmiş olanlar

Ondan baska yerli var, ama ondan baska daha iyi yerli yok o pzisyon'da oynayan.

İNLER+ARDA mthiş olur yalnız çok zor benim kadroda şöyle

-------------Muslera

Hamit-----semih------chedjou----kolarov

------------Selçuk------İnler

nani-------------wesley----------arda

----------------drogba(bURAK)---------

Hocam adam gibi yerli defans oyuncusu yok , ne doğru düzgün stoper , ne sol bek , ne sağ bek an itibariyle.

O yüzden yabancı sınırını kesinlikle kaleye ve defansa kullanmalıyız , her türlü orta saha , kanat , forvet falan çıkıyor yerli.

Muslera

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

En iyisi olacaktır , diye düşünüyorum.

Arda'yı neden bıraksınlar..Arda gelmez bize..Kadro planlamalarını onun dışında tutsak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt