Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera

eboue semih chedjou kolarov

inler selo

nani sneijder arda

burak

herkes kadro yaptı bende yapayım dedim gnlmdeki kadro böyle yabancı sınırlamasından dolayı.

Re: Transfer Nöbeti

muslera

eboue semih chedjou kolarov

inler selo

nani sneijder arda

burak

herkes kadro yaptı bende yapayım dedim gnlmdeki kadro böyle yabancı sınırlamasından dolayı.

Kadro iyi sneijder drogba nani degisimli olarak oynar hatta kaliteli kadro ama ben yinede inlere alabilecegimizi sanmiyorum soylenen rakamlara gore 12m vermeyiz bence oyuzden melo tutulmalı arda alinmali nani gelmesede olur hamit direnc acisindan tampon bolge açısından iyidir tabi nani olsa hucum açısından bambaska olabilir ama meloyu kaybetmek var

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ciddi ciddi endiselerim var. Futboldan sogudum resmen. Baskan aday olmayabilirmis yönde haberler cikiyor. Yabanci sinirlamasi tüm planlamayi bozup önümüzü kesiyor. Kapatalim gidelim ne bu rezillik ya. Bu ülke'de bu tip adamlar oldugu sürece futbol oynanmasin (Aziz/Demirören/Avci/Aybaba = hepsi destekleyenler arasinda).

Kadro yapmak istiyoruz, yapamiyoruz, nedir bu sacmalik. Ülke de vizyon sahibi olan 1-2 kisi en fazla vardir. Digeleri sidik yarisinin icerisinde, tipki Aziz gibi.

Bu sistem acayip yoruyor beni, moralimi bozuyor.

Ciddi ciddi endiselerim var. Futboldan sogudum resmen. Baskan aday olmayabilirmis yönde haberler cikiyor. Yabanci sinirlamasi tüm planlamayi bozup önümüzü kesiyor. Kapatalim gidelim ne bu rezillik ya. Bu ülke'de bu tip adamlar oldugu sürece futbol oynanmasin (Aziz/Demirören/Avci/Aybaba = hepsi destekleyenler arasinda).

Kadro yapmak istiyoruz, yapamiyoruz, nedir bu sacmalik. Ülke de vizyon sahibi olan 1-2 kisi en fazla vardir. Digeleri sidik yarisinin icerisinde, tipki Aziz gibi.

yemleme mılletı hakan başkanın bı yere gittıgı yok

tutturdun 2 gündür yok ali dürüst başkan adayı olacak(olmayacağını zaten deklare etti)

başkanda 21 hazıranda yeni listemle başkan lığa gelecegım dedi

ya anlamak ıstemıyorsun yada bılerek polemik konusu yaratmaya calısyorsun

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Kadro iyi sneijder drogba nani degisimli olarak oynar hatta kaliteli kadro ama ben yinede inlere alabilecegimizi sanmiyorum soylenen rakamlara gore 12m vermeyiz bence oyuzden melo tutulmalı arda alinmali nani gelmesede olur hamit direnc acisindan tampon bolge açısından iyidir tabi nani olsa hucum açısından bambaska olabilir ama meloyu kaybetmek var

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

bolu oynucaksak ben hamitle olcagnı sanmıyorum adam gecemez orta acamaz ben hamitin sağ iç oynamasından yanayım.

edit:grüşlerinede saygı duyarım kardeşim.

yemleme mılletı hakan başkanın bı yere gittıgı yok

tutturdun 2 gündür yok ali dürüst başkan adayı olacak(olmayacağını zaten deklare etti)

başkanda 21 hazıranda yeni listemle başkan lığa gelecegım dedi

ya anlamak ıstemıyorsun yada bılerek polemik konusu yaratmaya calısyorsun

Ya bi sus ya.

katilmamak elde degil malesef :SS:

Sampionluk sevinci bile kursagimda kaldi resmen :( bu düzenlede futbolun önünü göremiyorum ben acikcasi. bir ileri gidiyoruz sonra bir geri. oldugumuz yerde saydiriyoruz malesef. visyonlu baskan geliyor ülkemize , bir seyler yapacam diyor yaptirtirmiyorlar. sen fazla oluyorsun diyorlar resmen adama. sen devamli ileri gitmek istiyorsun. olmaz biz bir ileri sonra bir geriye alisdik.... :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt