Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarınkı macı referans alınmamalı adam ertesi gün baska takıma gidiyor cokta şeyimde havası vardır :)

Ligin son haftasi, yenemezlerse Lille Avrupa'da yok. Cok kritik mac, rakip St.Etienne bir puan üstünde.. %100'ünü verecektir!

BLHOS-9CMAAkrb2.jpg:large

ateyizler? :D

@beinsport : Aurélien CHEDJOU (LOSC) va signer 4 ans au Galatasaray (2,2M€ nets/an) après visite médicale 30 mai. Transfert : 7,5M€.

23 senelik bu çile bitsin artık bu sene sen şampiyon olacaksın seni sevmeyen ölsün.

720864_Galatasaray_SK.jpg
720867_Galatasaray_SK.jpg

As kadro ve yedek kadro olmak üzere iki 11 hazırladım. Nani haberleri ciddi derecede çıktığı için kağıt üzerinde 4-2-3-1'e yakın, sol kanadı olan sistemler.

1.kadroda Burak, diğerinde Umut; kanat değil de forvete yakın... Burak, Trabzon'da o pozisyonda oynamıştı. Gizli forvet oynayacak.

İlk kadromuz 8 yabancılı. 2.kadrodan her hafta 2 yerli ligde ilk 11'de oynayacak. Çok değişik kombinasyonlar olabilir.

İlk kadromuzda bulunan 9 yerli oyuncu var. 9'un 2'li kombinasyonu, 45... 45 farklı rotasyon imkanımız var. Her hafta değiştire değiştire oynayabiliriz.

Adem Büyük kim la? Derseniz, onu da yerli alternatif olarak seçtim, çok genç bir oyuncu değil ama gelişime müsait bir oyuncu. Mersin'de oynarken çok kez izleme fırsatım oldu. 20'li yaşlarının başında istediği forma şanslarını bulamadığı için net bir patlama yapamadı ama çok kaliteli kumaşı olan bir forvet. Bütün santrfor özelliklerini taşıyor nerdeyse. Alınırsa çok faydalı olacaktır. Elmander'le takas yapabiliriz kendisini.

Şimdi şu yukarıda ki olayı açıklayın hadi, hadi açıklayın bekliyorum:D

Bir de CL kadrosu kuralım lan lig lig içim şişti yabancı sınırını aşayım diye..

-------------------------- Muslera ------------------------------

Eboue ------------ Semih ---------- Chedjou ------------ Yabancı

-------------------------- Yabancı -----------------------------

---------- Yabancı -------- Sneijer -------- Selçuk --------------

------------------- Burak ---------- Drogbra --------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt