Cevap: Transfer Nöbeti
arkadaslar ne kadar istemesemde bence tek bir cozum var bu salak yabanci kisitlamasi yuzunden.
wederson alinacak ve iki sene idare etmeye calisacaz (ne de olsa hakan baltadan iyidir) ve bu arada butun turkiye ve yabanci ulkeler bir turk sol bek icin taranacak.
bende inleri istiyorum ama ayni zamandada melonun gonderilmesini dogru bulmuyorum ve de inlerin zaten alinacagini veya bize gelicegini dusunmuyorum. ayni sey muslera icinde gecerli. gitmemeli. bazi arkadalar eboueyi yedek yapip solbek aliyorlar ama bu seferde bu sol bekte yasadigimiz problemleri sag bekte yasayicaz. yani birsey degismeyecek.
bence kadro soyle olabilir.
muslera
eboue semih chedjou wederson
hamit melo selcuk
sneijder
burak drogba
naninin veya o kariyerde birinin alinacagini dusunmuyorum cunku yabancilarimizdan kadroda olmayanlari yedek bile olamiyor yani tribunde oturmak zorundalar. Bunu ne naniye, ne meloya ne drogbaya ne chedjouya anlatamayiz. boyle sacmalik olmaz ama maalesef yonetiminde bu yabanci konusunda birsey yapabilecegini zannetmiyorum ozellikle sikecilerin dunku aciklamasindan sonra. adamlar zaten butun tff ve kurumlarini yonetiyor. zaten anadolu takimlarida bu siniri isterlerki alper gibi veya mehmet topuz gibi catlasa 2 milyon euro edicek adamlar 9 milyon 15 milyon edebiliyor. sacmaligin daniskasi ama welcome to turkey.
bu arada bende yardiran solbek, nani filan istiyorum ama gercekci bakiyorum birazda olaya. bu arada yukardaki kadroyu kurduktan sonra ne kadar yetenekli olan veya potansiyeli olan turk oyuncu varsa avrupadan toplanmali (frei, tore, jem, toprak, vs). baska maalesef kurtulus bulamiyorum bu rezil sistemin icinde.