Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sener benimde gözüme carpti

hizli ve isabetli orta acabilen bir eleman

defansif oyunu, kademe anlayisi vs. nasil bilmiyorum

salih dursun bu yıl mecburiyetten oynadı sağ bekde , asıl pozisyonu orta sahanın ortası ve ön liberodur.

renktaş şenerin sözleşmesinde 5 milyon tl ye serbest kalır maddesi varmış, 2 milyon euro eder nasıl sence

Şener bence çok iyi bek oyuncusu 5m€ şuan için çok olabilir ancak ileriyi düşününce verilmesi gereken bi rakam yani bu çocuk bizde tutarsa 5-10 yıl bek aramayız hemde yerli

Salih uzun boylu olmasına ragmen manyak hucuma cıkıyor kafa toplarında cok etkili

salih bu sene çok dikkatimi çekti bi renktaşta dedi orjinal mevkisi değil diye ama kimin orjinal mevkisi bek ki hocam tr'yedeki yerlilerin hücum gucu olarak bildiğim tek şey çok kafa golü atıyor ve boyuna göre hızlı

KAP sitesi degismis süper olmus bence :D

ben giriyorum siteye kap kapalı diyor

Chedjou pazartesi mi açıklanıcak?

Yahu hadi chedjoueyu aldik eyvallah , naniyi nasil alalim , parasinida veririz iknada ederiz o ayri naniyi alinca yabanci sayimiz kac edecek, urfa-melo gitti elmander-culio yuda verdik desek, drogba-wesley-eboue-riera-muslera-dany-amrabat elde chedjou geldi etti 8 bu kadari tamam da nani alirsak bana tribünde oturacak 3.ismi söyleyin?

Bizim tek ismi transfer etmemiz lazim acilen haluk ulusoyu tff baskani yapmazsak bu adamlar sikeciler ne derse yapmaya devam edecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt