Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

KAP MAP beklemeye gerek yok artik beyler. Isterseler 2 hafta sonra aciklasinlar.

Chedjou artik bizde !!!

Ama yine de bittik biz, sinirlama bitirir bizi.

Bu şener için sözleşmesinde 5 milyon Tl ye serbest kalır maddesi var diye birşey okudum doğrumudur acaba ?

Fatih hocayla arasini duzeltsin artin su Bulent Tulun.

fener nekadar küfür edilebilmesi hak bir takım oldugunu gösterdi.

tek boyle durdurmaya ''calısabilirlerdi'' SINIRLAMA

ulaan FENEERR

arjen robben galatasaray'da diyebiliriz. aynı drogba gibi şampiyonlar ligi finalinin son dakikalarında gol atmış ve bu gol kupayı kendi takımına getirmiştir. aynı drogba gibi maçın adamı seçilmiştir. işin enteresan tarafı sevinç anında robben'e kupa gelesiye kadar hiçbir bayernli kupayı kafasına koymamıştı ama robben aynı drogba ve sneijder gibi kupayı kafasına koydu. ondan sonra sadece tymoschuk bu hareketi yaptı o da robben'den gördüğü için. diğer bayernliler yapmadı. bu bilgiler ışığında robben galatasaray'da diyebiliriz.

"@nattades: Ben uzatmadan söyleyeyim. Galatasaray'ın M. United ile anlaştığını söyledi bir arkadaş. Top Nani'de der. Ben de inanırım..:)"

arjen robben galatasaray'da diyebiliriz. aynı drogba gibi şampiyonlar ligi finalinin son dakikalarında gol atmış ve bu gol kupayı kendi takımına getirmiştir. aynı drogba gibi maçın adamı seçilmiştir. işin enteresan tarafı sevinç anında robben'e kupa gelesiye kadar hiçbir bayernli kupayı kafasına koymamıştı ama robben aynı drogba ve sneijder gibi kupayı kafasına koydu. ondan sonra sadece tymoschuk bu hareketi yaptı o da robben'den gördüğü için. diğer bayernliler yapmadı. bu bilgiler ışığında robben galatasaray'da diyebiliriz.

Kafa iyi heralde?

arda turan G,Inler melo birde sol bek aldikmi tamam cok sey istemiyorum degilmi ?

nokta. istatisklere inanrim

Robben Galatasaray'da kesin.

Burak'tan olmazcılardan değilim ben bende olacağını hatta çok da iyi olacağını , Drogba rakip defansla boğuşurken , Burak'a çok daha fazla alan kalacağını , daha rahat pozisyona gireceğini düşünüyorum :)

Ama ne gerek var yani , zaten önümüzdeki sezonda şampiyon olursak ki İnşallah oluruz , Aziz'de , TFF'de yıkılır , herşey bizim elimizde , o zaman yabancı sınırı meselesini hallederiz ancak önümüzdeki sezon şampiyon olmak ve yine şampiyonlar ligi'nde en azından çeyrek final oynayabilmek için daha iyi bir kadro şart ve bu kadro yedi (7) yabancıyla gerçekten harika oluyor , sadece TFF'den kulübe için +1 veya +2 yabancı talebinde bulunsak yeterli yani 6+1 veya 6+2 gibi bir şey olsa bu sezonluk çok iyi olur ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Şeklinde bir as takımımız olur ve ; Sinan Bolat (Bedelsiz) , Şener Özbayraklı , Aykut Demir / Serdar Aziz / Ömer Toprak , Jem Karacan , Hamit , Serdar Gürler / Kerim Frei / Gökhan Töre ve Necati / Umut şeklinde bir kulübe ile hallederiz , her hafta bir yabancı rotasyona girer , maç içerisinde de bu rotasyon gerçekleşebilir :)

Drogba mesela 40-50 maç çıkaramaz sezon boyu , Burak ile rotasyona girer , Burak'ın yerine de Serdar Gürler / Kerim Frei / Gökhan Töre'den hangisini alırsak o geçer mesela , Eboue - Şener rotasyonu olur ara ara , daha bu işin sakatlığı , cezası , Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç öncesi takımı dinlendirmesi , Şampiyonlar Ligi'nde önemli ve yorucu bir maçtan dönüp , takımı dinlendirmesi , Türkiye Kupası falan da var rahat rahat götürürüz böylelikle :)

yahu Nani lazim bu takima :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt