Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun 4m

ÖNEMLİ: Az önce Emir Sarıgül'le konuştum. Bülent Tulun'un Chedjou'yla olan resmi gerçek. Diğer bir durum söz konusu değil. Sıkıntı yok.

Retweetet von Arena Aslanı

no problem...:yenieek:

Şuan öyle gibi görünüyor , haberlerde vs. öyle görüyoruz ancak Nani'yi de alırsak bu işin içinden çıkamayız ama çok takmamaya çalışıyorum , başımızda sonuçta İmparator Fatih Terim var :)

O her zaman işini bilir sadece yabancı oyuncu tercihlerini biraz daha ince eleyip sık dokursa daha iyi olacağını düşünüyorum :)

sol bek türk olursa bu is oluyor aksi taktirde eboue tribüne, drogba'dan sneijderden vazgecemiyoruz, naniden vazgecemiyoruz, chedjou'yu yeni aldik zaten, Muslera'dan kattiyen vazgecemeyiz. Eboue'yi tribüne gondermemek icin artik almanya mi olur, belcika mi olur, kayseri mi sivas mi olur bir yerlerden türk sol bek almaliyiz.

burada yabancıları sevmezler, yerlileri hiç sevmezler...

Yalniz bazi arkadaslar FM falan oynadigimizi zannediyor herhalde ... Her transfer doneminde bir onceki donemdeki oyuncular gozden dusuyor, onemmsenmiyor ve.s Sneijdere burun kivirmanin baska bir izahi olamaz cunki

Carlinhos için sabır istedi

Transferler hakkında da konuşan Aysal, çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Carlinhos transferi hemen bitecek gibi görünmüyor. Bu transferde biraz sabır gerekiyor. Bitirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Fatih Terim'in Melo'nun kalmasını istediğini söyleyen başkan, "Görüşmeler sürüyor. Melo'nun G.Saray'da kalması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

sabah

Başlarım sınıra gelsin Nani en az 2 kulvarda gideceğiz.Buluruz oynatacak maç.

wesley_sneijder_2010_05_22.jpg

Adam benim hafızamda nedense hep suratsız, kendini beğenmiş aşırı egolu olarak yer etmiş.

beni sinir eden tek hareketi var o da portekiz-ispanya macinda ronaldo efsane bir gol atiyordu ofsayttayken topa cizgide dokunup kendi atti golü hakem ofside verdi, gol iptal. isin garip yani pozisyon ofside da degil :D dokunmasa topa efsane bi gol oluyordu

Carlinhos için sabır istedi

Transferler hakkında da konuşan Aysal, çalışmalara devam ettiklerini belirterek, "Carlinhos transferi hemen bitecek gibi görünmüyor. Bu transferde biraz sabır gerekiyor. Bitirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Fatih Terim'in Melo'nun kalmasını istediğini söyleyen başkan, "Görüşmeler sürüyor. Melo'nun G.Saray'da kalması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

sabah

ne carlinhos muş bir türlü bitemedi :asd:

sol bek türk olursa bu is oluyor aksi taktirde eboue tribüne, drogba'dan sneijderden vazgecemiyoruz, naniden vazgecemiyoruz, chedjou'yu yeni aldik zaten, Muslera'dan kattiyen vazgecemeyiz. Eboue'yi tribüne gondermemek icin artik almanya mi olur, belcika mi olur, kayseri mi sivas mi olur bir yerlerden türk sol bek almaliyiz.

Sanmıyorum yerli sol bek deneyeceğimizi falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt