Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Avatarinda aslan saklaniyor Özgür kardes. Sen bununla Galatasaray'a bir mesajmi göndermek istedin? Galatasaray korkak bir kulüptür diye?

Aslında ilk yüklediğimde sempatik gelmişti, epeydir değiştireceğim nerden olduğunu bulamadım:) şu işi biraz daha kolay yapsalar iyi olur. Çünkü benim gibi soran çok var farkediyorum

Beyler Chedjou Galatasaray'a gelmis en iyi yabanci defans transfer diyebilirmiyiz son 10 sene icin ?

profile_bouzid_b9674.jpg

reyiz görmesin.

Transfer Nöbeti

Buradaki kadroları görünce futbolcu tartışmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu daha iyi anlıyorum.

Çok merak ediyorum yabancı sayımız 5 e düşünce dünya kupasında final mi oynayacaz

yabancı sınırı getireceğine, en az 5 oyuncu altyapıdan olacaktır diye sınır getir bari.. o zaman anlarız ülke menfeati mi yoksa önümüzü kesmek mi niyetimiz.. bu şekilde yabancı sınırı getirsen ne olacak, yine sabri oynayacak, yine selçuk şahin.

Yabanci sinirlamasi gercekten 7 olmasi lazim... Robben gelmek istese oynatamiyacagiz adami yoksa... saka gibi bir durum

Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba

Şu yabancı sınırını gerektiği kadar takmıyor millet çok kötü bozguna uğrarız sonra bakın yine oturmuş kadroyu bozmak zorunda kalıcaz gibi birşeyler yapılmalı acil Yönetim tarafından. Federasyonu yayıncı kuruluşu falan tehdit etsin anca böyle olur bunun yolu havuzdan çıkarız falan diyelim şikeyi bile örtbas ettiler öyle deyince ACİL BİRŞEYLER YAPILMALI.

Yayıncı kuruluşun sitesindeki haberin içeriğine bakın:

"Kamerunlu oyuncunun Bülent Tulun'un yayında 4 yıllık sözleşmeyi imzaladığı fotoğraf Galatasaray'ın resmi twitter hesabından yayınlandı. Resmin yanında "Hoşgeldin Galatasaray ailesine" ifadesi kullanıldı."

Müthiş habercilik örneği, Galatasaray'ın resmi twitter hesabıymış, oldu canım.

Aslında ilk yüklediğimde sempatik gelmişti, epeydir değiştireceğim nerden olduğunu bulamadım:) şu işi biraz daha kolay yapsalar iyi olur. Çünkü benim gibi soran çok var farkediyorum

Yok kalsin saka yaptim zaten.

1. Sag üst kösede 'Üye kontrol paneli'ne tikliyorsun

2. Sol tarafta 'Kisisel Ayarlarim' bölümünde 'Avatarini degistir'e tikliyorsun

3. Bilgisayardan avatari yüklüyorsun (link koyarak oluyormu bilmiyorum)

4. 'Degisiklikleri kayit et'e tikliyorsun ve Avatarin gösteriliyor sana

5. Emin degilim ama ondan sonra yine 'Degisiklikleri kayit et'e tikliyorsun ve ondan sonra hata olusuyor, ama yinede yükleniyor.

Kalacak yabancılarımız: Muslera, Eboue, Dany, Melo, Drogba, Sneijder = 6Almayı düşündüklerimiz: Nani, Sol Bek, Chedjou(aldık sayılır) = 3Bunlardan tribüne gidecek bir tek Dany var. Kaldı 8 tane. 6+2 olursa iş çözülüyor. Bunlar olduktan sonra kalan bölgelere Türk bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt