Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SİNAN AKYÜZ@sinan__akyuz4 dk

Nani transferinde sağ gösterip sol vurabilir Galatasaray.. Dikkat edin isimler sizi yanıltmasın!. pazarlamıcılar iyi çalışıyor.. Q7 yalan!!

SİNAN AKYÜZ@sinan__akyuz2 dk

@MehmetBarcelona Mehmet abi Adrian Lopez'in durumu nedir abi Türkiyeden bir kulüp sıcak saatler yaşıyomuş!! Ne dersin ip ucu! varmı :))

Kendisi Gs muhabiridir.

Aynı adam ;

MEHMET ÇIFTÇI ‏@MehmetBarcelona 9 dk

Kadere bak;Mourinholu Chelsea Guardiolali Bayerne karsi superkupada karsikarsiya gelecek...

Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla

SİNAN AKYÜZ ‏@sinan__akyuz 7 dk

@MehmetBarcelona Mehmet abi Adrian Lopez'in durumu nedir abi Türkiyeden bir kulüp sıcak saatler yaşıyomuş!! Ne dersin ip ucu! varmı :))

MEHMET ÇIFTÇI ‏@MehmetBarcelona 5 dk

@sinan__akyuz Bilmiyorum Sinan..Burada haber çikmadi..

SİNAN AKYÜZ ‏@sinan__akyuz 2 dk

@MehmetBarcelona Abi GS'nin alacağı var biliyosun teklifte oda varmış A.Madrid'in ben süpriz bekliyorum hoca karar verecek diye biliyorum!

Kalacak yabancılarımız: Muslera, Eboue, Dany, Melo, Drogba, Sneijder = 6Almayı düşündüklerimiz: Nani, Sol Bek, Chedjou(aldık sayılır) = 3Bunlardan tribüne gidecek bir tek Dany var. Kaldı 8 tane. 6+2 olursa iş çözülüyor. Bunlar olduktan sonra kalan bölgelere Türk bulunur.

Amrabat'ı unutmuşsun.

Riera, Ujfa ve Elmander?

Melo gibi bi adamı bu aptal sınır yüzünden alamaz isek ölene kadar içimden çıkmayacak ...

FT nin çıkarması gereken 1 oyuncu var artık düzcespordan mı olur, Breschottan mı olur Almanya 2. ligden mi olur. Mahalle maçlarından mı olur.

1 tane Tugay ya da Hasan Şaş ya da Hakan Ünsal çıkartmak gerekiyor. Bunlardan 1 tane olsa 6 yabancılı kadro kuruluyor.

Meloyu alırız. Ben sol bek için çok iyi birini beklemiyorum. Vasattan 1-2 tık üstü bi adam gelir. Çünkü büyük ihtimal ligde Hakan oynar

SİNAN AKYÜZ@sinan__akyuz4 dk

Nani transferinde sağ gösterip sol vurabilir Galatasaray.. Dikkat edin isimler sizi yanıltmasın!. pazarlamıcılar iyi çalışıyor.. Q7 yalan!!

SİNAN AKYÜZ@sinan__akyuz2 dk

Kendisi Gs muhabiridir.

Yalnız dikkat ettim de adamı pek ipleyen yok..Bu da takipçi kazanma peşinde gibi geldi bana.

Elimizdeki yabancılar;

Muslera-Eboue-Chedjou-Melo-Sneijder ve Drogba

Bunlardan hadi Melo'yu almadık diyelim, kaldımı 5 yabancı ve bunlar da banko ilk 11 de olacak, geriye kalır 1 yabancı ve Melo'nun yerinede bir Türk oyuncu koyman lazım ki buda İnler olmalı.

1 yabancı hakkımız kalıyor ve sol bek şu an boş, oraya Hakan'ı koysan olmaz, başka da Türk oyuncu yok, eee napıcaz yabancı alıcaz mecburrr:) hadi almadık Riera devam ediyor orda;

-----------Muslera-----------

Eboue--Chedjou---Türk--Riera

---------Selçuk---Türk-------

Türk-------Sneijder------Türk

----------Drogba/Burak------

Türk olan yerleri doldurmak lazım???

Belkide 4-3-1-2 sistemi devam edecek.

-----------Muslera-----------

Eboue--Chedjou---Semih--????

----Hamit---Selçuk---İnler-------

-----------Sneijder-----------

---Drogba----------Burak------

Arda'nın geri gelme ihtimali çok düşük zaten.

Aynı adam ;

Kadere bak;Mourinholu Chelsea Guardiolali Bayerne karsi superkupada karsikarsiya gelecek...

@MehmetBarcelona Abi GS'nin alacağı var biliyosun teklifte oda varmış A.Madrid'in ben süpriz bekliyorum hoca karar verecek diye biliyorum!

İş Hoca'nın kararına kaldıysa direk Arda'yı alır. Malum yabancı sınırı.

şimdi açık konuşalım tarihi falan Liverpool bizden iyi olabilir ama şuan biz Liverpoolu ezer geçeriz karizma olarak çünkü Liverpool bir 5 sene daha CLye gidemez

Aynı adam ;

Atleticodan alacağımız varsa alacağımızın üstüne 5 daha verip Filipe Luizi alalım Adrianı değil.

Iyi Transfer: Boyu Posu yerinde :asd:

Aurelien-Chedjou_lightbox_diapos.jpg

Önümüzdeki sezon yabancı sayısı tam olarak ne olacak?

253f9d7bb0-7907.png

2013-2014 Kesin kadrodur kaynak ben.

Bu arada kadronun açıklaması.

Chedjou DMC pozisyonunda da oynayabilen oyun kurucu tarzda stoper Yani defanstan oyun kurarken Ched-İnler-Selçuk arasında bir iç üçgen var.

Eboue Sağ bekte kanata kadar ilerlediğinde Ched hafif sağ ön tarafı kapatacak. Burak içe yönelecek. Sneijder hafif sağa kayacak. Yani Selçuk-Eboue-Sneijder arasında bir iç üçgen var.

Sol kanatta Arda pres yapan ve içe doğru yönelebilen bir kanat oyuncusu, Jeremy Matheus da aynı şekilde Sol kendi korner çizgimizden rakip korner çizgizine kadar koşan çok diri bir futbolcu. Yani orada Arda-Sneijder-Jeremy üçgeni var.

Göbekten ataklarda İnler-Selçuk-Sneijder üçgeni var.

Örnek Sağ kanattan atak yaparken

e68fab50c2-7909.png

Seviyeli şekilde tartışalım eksikler yanlışlar olabilir. Bu arada musleranın adını yazmayı unuttum :)

ŞL Finali zamanı yazdım güme gitti tekrar atıyorum mesajı izninizle

hoca carlinhos'u cok istiyor.

onu alamazsak bari ziya erdal'i alalim. yerli oyuncu sonucta. bakarsin bi hakan ünsal yaratabilir hoca :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt