Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Belkide 4-3-1-2 sistemi devam edecek.

-----------Muslera-----------

Eboue--Chedjou---Semih--????

----Hamit---Selçuk---İnler-------

-----------Sneijder-----------

---Drogba----------Burak------

Arda'nın geri gelme ihtimali çok düşük zaten.

Olabilir olmayacak iş değil , sol beke de Filipe veya Cissokho'yu koyarsak çok güzel bir kadro olur :)

Ligtv yayıncılık anlamda Tr'ye çağ atlattı ama habercilik anlamında berbat seviyede

Belkide 4-3-1-2 sistemi devam edecek.

-----------Muslera-----------

Eboue--Chedjou---Semih--????

----Hamit---Selçuk---İnler-------

-----------Sneijder-----------

---Drogba----------Burak------

Arda'nın geri gelme ihtimali çok düşük zaten.

Yine kanatsız oynayacaksak işimiz çok zor olur, kanat olmadan bazı başarıları beklemek zor gibi.

Sol bek , şu şartlarda yabancı olmak zorunda çünkü yerli stoper yok.

Bildiğim kadarıyla yönetimin İnler için girişimi yok, o yüzden oraya Melo'yu yazmalıyız. o zaman 7 yabancı oluyor senin dizilişde:(

Dediğin gibi belki bu dizilişle oynarız ama bence bu dizilişle başarılı olmamız zor gibi geliyor.

Transfer Nöbeti

253f9d7bb0-7907.png

2013-2014 Kesin kadrodur kaynak ben.

Bu arada kadronun açıklaması.

Chedjou DMC pozisyonunda da oynayabilen oyun kurucu tarzda stoper Yani defanstan oyun kurarken Ched-İnler-Selçuk arasında bir iç üçgen var.

Eboue Sağ bekte kanata kadar ilerlediğinde Ched hafif sağ ön tarafı kapatacak. Burak içe yönelecek. Sneijder hafif sağa kayacak. Yani Selçuk-Eboue-Sneijder arasında bir iç üçgen var.

Sol kanatta Arda pres yapan ve içe doğru yönelebilen bir kanat oyuncusu, Jeremy Matheus da aynı şekilde Sol kendi korner çizgimizden rakip korner çizgizine kadar koşan çok diri bir futbolcu. Yani orada Arda-Sneijder-Jeremy üçgeni var.

Göbekten ataklarda İnler-Selçuk-Sneijder üçgeni var.

Örnek Sağ kanattan atak yaparken

e68fab50c2-7909.png

Seviyeli şekilde tartışalım eksikler yanlışlar olabilir. Bu arada musleranın adını yazmayı unuttum :)

ŞL Finali zamanı yazdım güme gitti tekrar atıyorum mesajı izninizle

Arka taraf cok bos kalmis.

Hepinize hayırlı geceler yarın erken saatte iş var, allaha emanet

Ligtv yayıncılık anlamda Tr'ye çağ atlattı ama habercilik anlamında berbat seviyede

Senin fikrin ve göz zevkindir saygı duyarım ama en rezil çekim açılarına sahip lig bizimki olabilir. Maçları izlerken Hollanda 2. ligi izliyormuşum gibi hissediyorum bazen. Star Tv deki ŞL maçlarındaki kalite ve çekim açıları yok, tamam bi ingiltere gibi de olmasın ama 2-3 kamera daha koyun be kardeşim bu nedir.

Fatih Hoca birilerini Hakan Ünsal yapacaksa altyapıdakilerle ilgilenmeli bence. Semih Kaya misali patlama yapacak bir sol bek bekliyoruz alttan.:yenieek:

Arka taraf cok bos kalmis.

aynen.bu dizilişle sağ kanattan atağa kalktığımızda karşı takımın sol açık oyuncusunun hızıyla ani bir atak yeme hızımız doğru orantılı olur bence.jeremy biraz daha geri gelip inler biraz sol çapraza koyulabilir aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt