Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Acaba o yüzden mi Trabzonspor ile anlaşmaya çok yakın ?

Yada Alper'de Galatasaraylıydı değil mi diyeyim ?

Alper'i bence bir şekilde imzalamaya zorladılar gibi geliyor bana. İstekli bir şekilde imzalamış değildir belki.

O kadar küfür yedikten sonra ve Galatasaraylıysa isteyerek gittiğine kimse inandıramaz bana pek.

Timsaha geldik beyler.. Fotonun orjinali buymuş diyollar :(

935295_10152883707170164_150589287_n.jpg

Kadroda yedek kalecilerle birlikte toplam 15 yerli futbolcu var.

Arda - Gökhan İnler - Nuri üçlüsünden biri alınırsa yerli kalitesi de tavan yapar.

Semih

Gökhan

Hakan Balta

Sabri

Hamit

Emre Çolak

Yekta

Selçuk

Hamit

Engin

Burak

Umut

Ufuk

Aykut

Eray

Yahu Dünyada kaç bin tane türk futbolcu var 1 tane bile üst düzey solbek yok bu ne yaman çelişki ?

yabancı sınırını nasıl aşcaz o zaman?

basacan parayı alacan gökhanla ardayı.savunma önemli dostum.bu sene çok çektik görüyorsun işte.hocada bunun farkında zaten.oda bunun için uğraşıyor.bence bu sene milli takım sürünsün bundan sonraki evredede galip gelemeden grupları sonlandırsın.fenerle biz zaten federasyonda bu aptal mantık varken avrupada fiskeyi sağlam yiyecez akılları başlarına gelsin

"Che" takım defansında devrim yaratacaktır ... Bu devrimden sonra daha güçlü ve yıkılmaz bir defans hattımız olacak inşallah :)

hamitten sag bek olmaz geciniz.

cok agir, mücadele gücü zayif, cok top kaptiriyor.

basacan parayı alacan gökhanla ardayı.savunma önemli dostum.bu sene çok çektik görüyorsun işte.hocada bunun farkında zaten.oda bunun için uğraşıyor.bence bu sene milli takım sürünsün bundan sonraki evredede galip gelemeden grupları sonlandırsın.fenerle biz zaten federasyonda bu aptal mantık varken avrupada fiskeyi sağlam yiyecez akılları başlarına gelsin

gökhanla ardayı ikisini birden almak imkansız, para basmak yetmiyo. birini alabilsek havalara uçarım :D

Duygu Erdogan'in yazdiklarini alpaslan ozturk te yaziyor face'te.

Yeni sezonda sağ açıkta Kazıma hazırlıklı olun beyler. Sonra neden uyarmadın demeyin. Benden söylemesi

fb, bjk, ts ile birlesip yabanci kuralinin degismesini saglamaliyiz

baska caresi yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt