Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hamitten sag bek olmaz geciniz.

cok agir, mücadele gücü zayif, cok top kaptiriyor.

hamitin sağ bek olmasına bırak nasıl futbolcu olduğuna kanaat getiremedim şu ana kadar.

bu adamı savunmanın önüne yazanlar bile var.çizgiye yakın bi yere yazın bunu.kıçını dönsün taç yaptırsın.bi onu becerebiliyor

yanliz benim kadroda eboue var sag tarafta ve solda riera ligde bu olmaz tabiki ama senin yazdigin gibi alt yapidan niye semih gibi bi

yetenek cikmasin ?

Bence çıkar . Çıkıcaktırda abi.. İçime doğuyo ve Fatih hoca bence buna dayanarak hareket ediyo.

Yoksa dünyada birtek Carlinhos mu var da , Ünal başkanla hoca tutturmuş bi adama ..

Bence Carlinhos ve Matheiu ismi sol bek için sadece gündem saptrımaca , bir taktik meselesi :)

Avrupa Liginde de , Eboue'yi alır sağ tarafa , hamit oturur biraz kenara ... Yapar böyle şeyler hoca ..

Rotasyonda sağlam adımlar atılır böylece..

Ve, bu sene daha bi olgun bi takım olucağımızı düşünüyorum son 2 senin aksine ..

Böyle daha bi kontra takımı , kontrollü bir takım.. Uyumlu bir takım ...

Çünkü , Drogba'nın ' daha 100'de 60'ımı bile görmediniz, seneye çok daha güçlü bir Drogba geliyo ' demesi ..

Hamit'in , seneye bana dikkat edin, demesi ..

Chedjou ile çözülüceğine inandığımız stoper sıkıntısı ..

Semih'in daha olgun olucağını düşündüğümüz ,

Ve , transferi erken bitmesi sonrası daha müthiş bir şekilde izliceğimiz Melo ..

Bütün bu güzelliklerin yanında Portekizin Starlarından biri, Luis Nani. :)

Sa arkadaslar, varmi onemli gelismeler takip edemedim butun gun??

Beni endişelendiren Chedjou kesici bir stoper kanaatimce..

Semih'te hamleyi seven kesici bir oyuncu..

2 kesiciyle oynamak ne kadar mantıklı,daha ayağı iyi duracağı yeri kontrol eden lider bir defans alsak daha mantıklı olmaz mıydı?

Diye sormadan kendimi edemiyorum inşallah yanılırım çok çok başarılı olur..

Şimdiki bebelerin aklı varsa defans hattına yönelirler.

ailelerin ve hocaların akıllanması gerekir

türkiyede ayagın düzgünse biraz teknigin varsa defansta kimse oynatmaz seni hoca oynatsa aileleri oynatmaz ya hoca napıyorsun bu yetenekte adam defansta heba edilirmi çek ileri çek diye sonra araya adam sokulur edilir o cocuk zorla ortasaha forvet yaptırılır inşallah futbolumuzdaki şu algı gitmiştir artık '' defansta fizikli ama takoz adamlar oynar iyi adamı heba etmeyelim''

Avrupa birliği topçuları kural dışı olabilir aslında

Turgay Kıran: ''Galatasaray futboldaki başarısına rağmen inanılmaz bir çöküş içindedir.''

"

Şöyle bir Galatasaray'mı hayalleri;

" Herdaim Fenerin gölgesinde kalsın ona yetişmeye çalışsın, "

" Öyle cesur dünya çapında transfer falan yapmasın. Alsın Barış Özbekleri Mustafa Sarpları otursun yerine."

" Hem böylece bizde yönetici olunca taraftar bizden böyle dünya çapında istemeye alışmasın. Neymiş öyle Drogbalar Sneijderlar falan "

" Öyle ŞL yi almak dillendirilsin ama bu taraftarı gaza getirmek için bir söylemden öte gitmesin. "

" Seçim öncelerinde oy toplamak için propaganda yöntemi söylemi olsun en çok... "

" Ne güzel al gülüm ver gülüm kendi yağımızda Avrupanın En Değerli !!! Büyük Türk Futbolunun bir parçası olarak... "

" Şimdi böyle nerden çıktı böyle gereksiz şeyler..."

Değilmi Sayın Turgay bey...

Ya yürü git işine...Gecenin bu vaktinde...

Bende seni ciddiye alıyordum bugüne dek...

2 kesiciyle oynamak ne kadar mantıklı,daha ayağı iyi duracağı yeri kontrol eden lider bir defans alsak daha mantıklı olmaz mıydı?

Chedjou çok kesici bir adam değil tam senin istediğin gibi pozisyon bilgisi yüksek ayağı çok iyi lider özellikleri olan bir adam.

Bülent Tulun'un ilk ağızdan açıklamasıdır. " İmza resmi değil o. İmza İstanbul'da olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor.":))Kadir Çetinçalı (@kadircetincali)

hamitin sağ bek olmasına bırak nasıl futbolcu olduğuna kanaat getiremedim şu ana kadar.

bu adamı savunmanın önüne yazanlar bile var.çizgiye yakın bi yere yazın bunu.kıçını dönsün taç yaptırsın.bi onu becerebiliyor

nuri şahin, ilkay gündoğan gelse beğenilmez bize hamit gibi, bunlar sistem oyuncusu ama biz bunlardan ekstra bişeyler beklediğimiz için görünmüyo. ha defansın önünde olmaz tabi hamit.

Chedjou defanstan oyun kuran stoper diye biliyorum. Aynı zamanda ön libero oynayabilmesinden çıkarım yaptım bunu gerçi ama hem DC hem DMC oynayan stoperler bu özellikte oluyorlar.

Turgay Kıran: ''Galatasaray futboldaki başarısına rağmen inanılmaz bir çöküş içindedir.''

"

Şöyle bir Galatasaray'mı hayalleri;

" Herdaim Fenerin gölgesinde kalsın ona yetişmeye çalışsın, "

" Öyle cesur dünya çapında transfer falan yapmasın. Alsın Barış Özbekleri Mustafa Sarpları otursun yerine."

" Hem böylece bizde yönetici olunca taraftar bizden böyle dünya çapında istemeye alışmasın. Neymiş öyle Drogbalar Sneijderlar falan "

" Öyle ŞL yi almak dillendirilsin ama bu taraftarı gaza getirmek için bir söylemden öte gitmesin. "

" Seçim öncelerinde oy toplamak için propaganda yöntemi söylemi olsun en çok... "

" Ne güzel al gülüm ver gülüm kendi yağımızda Avrupanın En Değerli !!! Büyük Türk Futbolunun bir parçası olarak... "

" Şimdi böyle nerden çıktı böyle gereksiz şeyler..."

Değilmi Sayın Turgay bey...

Ya yürü git işine...Gecenin bu vaktinde...

Bende seni ciddiye alıyordum bugüne dek...

takım iyi gidiyo ya akbabalar üşüştü yine, her zamanki klasik işte.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt