Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

ailelerin ve hocaların akıllanması gerekir

türkiyede ayagın düzgünse biraz teknigin varsa defansta kimse oynatmaz seni hoca oynatsa aileleri oynatmaz ya hoca napıyorsun bu yetenekte adam defansta heba edilirmi çek ileri çek diye sonra araya adam sokulur edilir o cocuk zorla ortasaha forvet yaptırılır inşallah futbolumuzdaki şu algı gitmiştir artık '' defansta fizikli ama takoz adamlar oynar iyi adamı heba etmeyelim''

Valla bizim türk hocalarin yerini gavurlar alsa çoktan en az 1 defans çikmisti.

Cevap: Transfer Nöbeti

O değilde , bizim alt yapıdaki topçularımız neden Sabriyi örnek alıp A Takımda oynamak için FT'ye yalvarmıyor ?

Sabri bu sayede G. Saray'da oynamaya başlamadımı ? Hemde Fatih Hoca'ya yalvarmıştı ..

Sonra adam Milli bile oldu be ..

Ulan ben Alt yapıda olucam , gece gündüz köpek gibi çalışır , Fatih hocaya yalvarırdım ..

Oynatsın beni diye.

Şuraya bak arkadaş.

Takımda o, kadar Türk sorunu var , biri çıkıpta biz varız hocam bu yükün altından kalkarız diyemiyo.

Yazık.

mecbur edecekler... fb icin de 6 yabanci az...bjknin türklere verecek parasi yok zaten kadrolari da kisitli.. ts de yerli adam bulamiyor

Hayır etmezler.Fbnin Yobo Meireles Baroni Stoch Kuyt Krasic Webo Sow la birlikte 8 yabancısı var.Stoch Krasici elden çıkarttıklarını düşün 6 oluyor +4 imkanları var.Stoper-Sol bek-Forvet alırlarsa +1 bile kalıyor.Diyelim ki Stoch-Krasicten biri gitmedi ellerinde patladı o zamanda tam denk geliyor yabancı sınırları ligdede Webo-Yobo-Stoch/Krasic-Meireles/Baroniden biri kadro dışı kalır belkide bakarsın Baroni/Meireles gider onlar için hiçbir sıkıntı olmaz salaklar bizi böyle geçeceklerini düşünüyorlar.Bjk gurbetçilere yerlilere yönelicek Serdar Adalı gelmezse Bjk için stat yapılana kadar başarı 2.planda.Ts 1461den 2-3 adam aldı onlarda istemez kanımca.

adam tam "TANK"... forvetleri yer bu

154149_592405327443534_451306287_n.jpg

takım iyi gidiyo ya akbabalar üşüştü yine, her zamanki klasik işte.:mad:

Tamam fikrini söyelrsin anlarım da bunu seçim kararı alındıktan sonra yapmak...

Hele şu cümleyi kurarak; " Futbolda iyi gittiği halde...."

Be kardeşim futbol her büyük kulübün lokomotifidir... Ve başarıya endekslidir... Kazanırsan para da kazanırsın.

Hangi mantıkla bu cümleyi kuruyorsun.

İşte şu cümle bu adamın hem zihniyetini, hem niyetini hemde cahilliğini gözler önüne seriyor... :mad:

Chedjou çok kesici bir adam değil tam senin istediğin gibi pozisyon bilgisi yüksek ayağı çok iyi lider özellikleri olan bir adam.

Fazla izlemediğim için pek bilgi sahibi değilim hocam videolardan öyle hissettim sanki kesici tipte gibi..

Eğer dediğin gibiyse harika bir iş yaptık o zaman..

Bursanın bir altyapıda çocuk vardı arkadaşlar uzun boylu genç arkadaş onun adı nedir niye o çocuğu almak için yönetime istekte bulunmuyoruz bence gayet yetenekli..

Ufak ufak ısındırsak o çocukta tam bir yıldız kumaşı var..

nuri şahin, ilkay gündoğan gelse beğenilmez bize hamit gibi, bunlar sistem oyuncusu ama biz bunlardan ekstra bişeyler beklediğimiz için görünmüyo. ha defansın önünde olmaz tabi hamit.

yahu bizim Hamit beye verdiğimiz milyon dolarla yetmiyormuş gibi bir de ona göre sistem mi ayarlıcaz.sistem 4-3-1-2 işte.önünde sneijder arkanda eboue forvetinde burak yanında drogba.partnerin selçuk.e daha ne istiyorsun.vurdum duymaz bu.çizgilerin adamı.baksana şuna.barajda bile BANANE LA havalarında.

G4VMHEe.jpg

Su sol bek isini de bi cözseydik. Duyumlar kesildi o konuda.

Bu arada Seref Aydin'in Twitter hesabi var mi?

Bursanın bir altyapıda çocuk vardı arkadaşlar uzun boylu genç arkadaş onun adı nedir niye o çocuğu almak için yönetime istekte bulunmuyoruz bence gayet yetenekli..

Ufak ufak ısındırsak o çocukta tam bir yıldız kumaşı var..

Enes Ünal.İngiliz kulüpleri bile devrede bize vermezler ayrıca şu anki haliyle Türkiyede kalmaya devam ederse maalesef çok bir yol alamaz kendisi için en iyisi yurt dışına gitmesi tekniği falan iyi gibi 1 maçına baktım.

yahu bizim Hamit beye verdiğimiz milyon dolarla yetmiyormuş gibi bir de ona göre sistem mi ayarlıcaz.sistem 4-3-1-2 işte.önünde sneijder arkanda eboue forvetinde burak yanında drogba.partnerin selçuk.e daha ne istiyorsun.vurdum duymaz bu.çizgilerin adamı.baksana şuna.barajda bile BANANE LA havalarında.

G4VMHEe.jpg

o topun nereye gittiği belli niye zıplasın adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt