Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Simdi mantikli düsünelim. Sahada mutlaka forma giymesini istedigimiz yabanci oyuncular muslera,eboue,cedu,solbek,sneijder,drogba zaten 6 yabanciyi doldurduk demek ki önlibero ve kanatta yabanci oynatamayiz.

Bu sartlarda ya bu kurallar degisecek ya da Sneijder veya Muslera'dan vazgecicez.

vazgeçilecek son 2 adam :D

Simdi mantikli düsünelim. Sahada mutlaka forma giymesini istedigimiz yabanci oyuncular muslera,eboue,cedu,solbek,sneijder,drogba zaten 6 yabanciyi doldurduk demek ki önlibero ve kanatta yabanci oynatamayiz.

Bu sartlarda ya bu kurallar degisecek ya da Sneijder veya Muslera'dan vazgecicez.

Bence ikisindende vazgeçmez F.T

Daha çok ;

" Bak bak nasıl vuruyor topa .. Ulen öyle mi vurulur topa te Allahım ya "

manasında bir bakış... :D

bence ' O topu alsam.çizgiye gitsem.totomu rakibe doğru bi dönsem.aha bide hafiften tökezlesem,adama çarptırsam top taça çıksa bende bi alkış alsam.nede güzel olur.zaten öndeyiz la.taraftar coşmuş.hani topuda kaybetmedim.artı taç kazandırdım.biliyon mu ben real madridle bayernde de oynadım.direklerin sevdalısı,taç çizgisinin belalısıyım ' :yenieek:

Bide Carlinhosu alsak süper olur ya devamlı bindirme yapan oyuncu

Belki o zaman F.T kanatsız oynatır takımı :D

Tunç Özgen@tuncingo3 dk

Galatasaray biraz sonra siteye açıklama girecek... ortaya çıkan fotoğraf görüşme fotoğrafı... görüşmeler de imza aşamasında.. Kynk: B.Tulun

bence ' O topu alsam.çizgiye gitsem.totomu rakibe doğru bi dönsem.aha bide hafiften tökezlesem,adama çarptırsam top taça çıksa bende bi alkış alsam.nede güzel olur.zaten öndeyiz la.taraftar coşmuş.hani topuda kaybetmedim.artı taç kazandırdım.biliyon mu ben real madridle bayernde de oynadım.direklerin sevdalısı,taç çizgisinin belalısıyım ' :yenieek:

güzeldi dostum.:asd:

Fiorentina Torres ve Dzeko ie görüşüyormuş

yani Burak işi yalan

Kaleci+3defans = 4 yabanci hakini defansa yapmis olyioruz :(

Torres Goal 60' Cardozo Pen 68' Ivanovic Winner 89' CL Final Mandzukic Goal 60' Gundogan Pen 68' Robben Winner 89

haha:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt