Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence ' O topu alsam.çizgiye gitsem.totomu rakibe doğru bi dönsem.aha bide hafiften tökezlesem,adama çarptırsam top taça çıksa bende bi alkış alsam.nede güzel olur.zaten öndeyiz la.taraftar coşmuş.hani topuda kaybetmedim.artı taç kazandırdım.biliyon mu ben real madridle bayernde de oynadım.direklerin sevdalısı,taç çizgisinin belalısıyım ' :yenieek:

Biraz haksızlık etmişsin. Şunların yarısı girse 6 gol ediyor. Şanssız bir sezon geçirdi. Seneye daha iyi olabilir.

[video=youtube;19zyo8PlZMU]https://www.youtube.com/watch?v=19zyo8PlZMU[/video]

hele türklerin kalitesi zaten yerdeyken hamit gibi jokere bye bye demek de ne güzel, size yine bi iki sezon mustafa sarp lazigm

Geçen Chedjou'nun oynadığı maçı izledim biraz genelde en geride duran oyuncu gibi görünüyordu partneri ilk hamleyi yapıyor yada öne çıkıyordu eğer oyun tarzı böyle ise işimize yarar çünkü Semih'te Dany'de ilk hamleci öne çıkıyorlar genelde..

984255_10152883635305164_414346304_n.png

Siyah formada yaparsak 3.formayı tam olucak :D

Kazım geliyor mu ? öyle bişey okumuştum bir kaç gün önce ben gelmesinden yanayım valla

Beyler Haldun Üstünel söylendiği gibi gerçekten İngiltere'de ise :allecto:

1321810735.jpg
PA-15297686.ashx

Muslera

Eboue Semih Chedjou Transfer

Melo Selcuk

Nani Sneijder Frei

Drogba

yabanci siniri...insani ilk 11 yazma keyfini birle birakdiriyor :sad007:

top sola gidiyorda garibim hakanla drogbanın derdi ne o zaman.hamite bak hele yahu kutu kutu pense oynuyor orda sanki.bu tabloya nasıl ılımlı yaklaştın hayretler içerisindeyim

sen nasıl saçmaladın bu kadar hamitle ilgili bende hayretler içersindeyim hamit pek iyi değildi bu sezon tamamda yok topu direkten döndü,yok soldan giden topa sağdayken parende atmadı böyle şeylerle adam eleştiriyosunuz bu nasıl kafa anlamadım,becerebiliyosan futbol olarak artı eksilerini söyle beceremiyosan bir sus bilenler söylemiştir yeterince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt