Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

carlinhos'un evet demesini bekleyeceksek isimiz var sol bekte.. bu sene alalim artik birini. bizim yönetim oraya avanta bir transfer düsünüyor herhalde, bonservisi 5'i gecmeyecek birini ariyorlar.

Eboue Real Madrid-Gençler-fener yenilgilerinin baş sorumlusudur. Ofansif yönü iyi ama, iyi orta açıyor diye kaleci alalım o zaman? Bek dediğin önce defansta 3. lig takımının yemeyeceği goller yedirmeyecek takımına.

Manchester City'de yedek kalan Richards'ı almamız lazım o bölgeye, ya da benzer oyunun iki yönünü de oynayabilen bir sağ bek.

sen anlamadin konuyu bakiyorum da arkadas 6 yabanci sayisindan bahsetiyor sen gelip Richards Michards diyorsun (yani yerine Turk oynayacak diyor)once konuyu iyi okusan sonra da cevab yazsaydin

(hem Eboue avrupanin en iyi beklerinden beri Richards falan hikaye)

AW: Transfer Nöbeti

Engin kalirsa ilk 11 oynar seneye

Hamit yeni sistemde sağ iç oynuyor ama yine yetersiz kalıyor.Maliyeti bu kadar yüksekken Hamit'i yedek bırakamayacağımız kocaman bir gerçek.Bu durumda bizim mevkiler arası kaliteyi dengeleyebilmek için sağbeke Hamit'i çekmemiz mantıklı olanıdır.Riera'nın sol açıkta oynayamayıp bekte oyununu bir tik ileri taşıyabilmişken aynı aksiyonu Hamit'le yapıp takım için bir yabancı hakkı daha elde edebiliriz.Hamit<Eboue ama bazen doğru olan yanlışı yapmaktır.

Katılıyorum, yerli kurbanı olarak Eboue ilk sırada benim gözümde, ben olsam taliplisi varsa hemen satarım zaten. Ama Riera 1 sene yattı, 3.5 milyon € para aldı. Hamit de 1 sene yatar. Para veriyoruz diye oynamak zorunda değil. Bu mantıkla takım yönetmek yanlış bence. Yanlış, başka bir yanlışla düzeltilemez.

Eğer Terim sağ beki yerli yapmaya karar verirse, Hamit-Sabri ikilisine alternatif bir isim transfer ettirmeli, genç ve umut vadeden bir yerli. Bursa'nın sağbeki iyi diyorlar, benim pek gözüme çarpmadı.

herkes nani diyor bir ben düşünüyorum herhalde kimin yerine oynayacak diye :D

Seneye şimdi kaç yabancı oluyor tam olarak?

Lewa Bayern de :SS:

Falcao yarin Monaco da :SS:

Bugün günah keçisi Eboue mi seçildi? Her yerde bir Eboue kavgası...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezondan itibaren yeni yabancı sınırlaması kuralı başlıyor...

Spor Toto Süper Lig'deki kulüpler, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonunda geçerli olacak yeni yabancı sınırlaması kuralına geçiş yapmaya hazırlanıyorlar.

Spor Toto Süper Lig'deki kulüpler, 2013-2014 sezonunda en fazla 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilecekler. Bu 10 futbolcudan 6 tanesi maçın isim listesinde yer alabilecek.

2014-2015 sezonunda ise yabancı futbolcu imza sınırı 8'e, maç listesindeki futbolcu sayısı ise 5'e kadar inecek.

Mevcut kurala göre sınırsız yabancı futbolcu ile sözleşme yapabilen kulüpler, Süper Lig'de 6+2 yabancı sistemiyle devam ediyorlar. 6+2+sınırsız denilen kurala göre 6 oyuncu 11'de yer alabilirken, iki oyuncu da yedek kulübesinde tutulabiliyor.

gelen haberlere göre fener yine yurt icinden adamlari kadrosuna dolduracak :D

sponsorlar, is adamlari araya girmese bunlar avrupa'dan bir halt alamaz eminim.

cenk tosun, veysel sari bunlari aliyorlarmis

Katılıyorum, yerli kurbanı olarak Eboue ilk sırada benim gözümde, ben olsam taliplisi varsa hemen satarım zaten. Ama Riera 1 sene yattı, 3.5 milyon € para aldı. Hamit de 1 sene yatar. Para veriyoruz diye oynamak zorunda değil. Bu mantıkla takım yönetmek yanlış bence. Yanlış, başka bir yanlışla düzeltilemez.

Eğer Terim sağ beki yerli yapmaya karar verirse, Hamit-Sabri ikilisine alternatif bir isim transfer ettirmeli, genç ve umut vadeden bir yerli. Bursa'nın sağbeki iyi diyorlar, benim pek gözüme çarpmadı.

Hamit'i takımda kullanmak zorundayız,mecburuz.Yabancı sınırı bu denli gırlağımıza yapışmışken en mantıklı çözümde bu gözüküyor.Bu arada küçük bir düzeltme yapiyim Riera yattığı yıl için 2.7m€ aldı.

gelen haberlere göre fener yine yurt icinden adamlari kadrosuna dolduracak :D

sponsorlar, is adamlari araya girmese bunlar avrupa'dan bir halt alamaz eminim.

cenk tosun, veysel sari bunlari aliyorlarmis

alsınlar cenk tosunda veysel sarıda çok da iyi oyuncu değiller. alıanabilecek iyi olan alper vardı onuda onlar aldı tr de başka adam yok alıp ilk 11 oynatabileceğimiz.

Almanya´da 9 yasindayken sampiyon olmus bir adamim ben yahu :D

Türkiye´de oynadigim maclarda etkisiz olmam, Türkiye´nin futbol cahilliginden yani :D Saygi lütfen :D

Hamit Altintop´a da saygi :D

BLL2yJgCIAAfJo_.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt