Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neden Hamit Altintop´un kazandirdigi büyük maclar hic konusulmuyor da, bocaladigi dönemler bu kadar konusuluyor?

Avrupa ve derbi maclarinda kötü oynadigi bir mac hatirlamiyorum ben.

Süper Lig´de bocaladi ama bunda dandik takimlarin dandik futbol anlayisi da büyük etken diye düsünüyorum ben.

Futbolu Almanya´da ögrendim bende. Türkiye´de mac yaptigimda sahanin en etkisiz adamlarindan oluyordum. Alisamiyordum.

Ne oynadiklarini, ne düsündüklerini, ne yapmak istediklerini cözemiyordum. Ne futbol anlayisi var ne beyin, kusura bakmasinlar.

Yemin ediyorum Tugay gibi adamdim ben :) Schalke´den teklif almis adamim zamaninda :) Babam okul okul diye tutturdu ne yazik ki :)

ben 12 yil Schalke alt yapisinda oynadim ...Türkiyede bende yaz tatilerinde oynardim hali sahalarda genelikle. Futbol her yerde futboldur :)

dediklerine pek katilamiyorum acikcasi. karsi tarafdaki elemanlar kötüyse dedigin gibi sen orda maradona gibi cikman gerekirdi. teknigin ama belki sayifdi dersen tamam anlarim. taktik bilgin belki sadece yüksekdi. schalke alt yapisina ama gire bilmen icin teknik konusunda da az cok iyi olman gerekirdi nedense. ama orda bir calim atigin zaman antrenmanda bile hoca cezayi kesiyordu :SS:

Hamitin sorunu cok fazla istemesidir. yeteneklerinden cok daha vermek istemesinden kaynaklaniyor bence. calim atayim diyorum orda ama topu öldürüyor o zamanda. bildigi oyunu sadece oynasa cok daha verimli olur. al-ver..al-ver. posisyona gir sut cek asist yap. hamit budur. kanat oyunculugu beklemek hamiten abbasdir.

Gelsin oynamasa da olur :lol:

Hayır adamlar Utanmasa Muslera'dan, Eboue'den vazgeçecek yabancı sınırı yabancı sınırı diye, Tutmuş Nani diyorlar sonra da hesap yapıyorlar o sola geçer o sağa geçer o beke geçer diye sistem komple değişecek elde Burak, Drogba, Sneijder var 1'inden bile vazgeçemezsin eee Kanatlara adam alırsak ortasaha ne olacak? Ne kadar meraklısınız takım dinamitleriyle oynamaya :D

Şu Nuriyi kadroya yazanlara şaşırıyorum. Nuriyi ben halı sahaya çağırmam. Milli takımda bana bir tane maçını gösterin. Hız yok, ikili mücadele sıfır.

Muslera

Eboue Chedjou Semih Transfer

Gökhan Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

+ kanat oyuncusu = 8 yabanci.

digerlerini gönderin.

Sahada 6 diye bir şey yok aslında. 5 tane ilk 11'de, 1 tane yedekte olur misal.

Tribündeki yabancılar kim olacak ki? Amrabat tribünde oturacaksa satalım daha iyi.

Şu Nuriyi kadroya yazanlara şaşırıyorum. Nuriyi ben halı sahaya çağırmam. Milli takımda bana bir tane maçını gösterin. Hız yok, ikili mücadele sıfır.

Bir de kesici olarak yazılmıyor mu, tam komedi ya. Yana geriye oynasın dursun, müthiş sol ayağım tripleriyle dolansın.

bu kural isleme girerse yonetim Kerim Frei veya Gokhan Tore yi hemen almali orta saha/hucum hamlesi olarak, yoksa sen kimi sahaya koyacan yada 2. yari sahaya surecen?

sporx in haberine göre nani nin bonservisini manu 14 m € olarak belirlemiş

Hamit'i takımda kullanmak zorundayız,mecburuz.Yabancı sınırı bu denli gırlağımıza yapışmışken en mantıklı çözümde bu gözüküyor.Bu arada küçük bir düzeltme yapiyim Riera yattığı yıl için 2.7m€ aldı.

Alper'i alamadığımıza göre 4-3-3 oynayacaksak orta saha Hamit-Sneijder-Selçuk olmalı. 4-1-3-2 oynayacaksak Hamit yine bu seneki pozisyonunda oynar. Takımı çok yavaşlatıyor ve iyiye gideceğine kötüye gitti sezonun son bölümünde. Ama bu seneki zirve performansını yakalayabilirse ve sürdürebilirse, iyi ki Alper'i almamışız da dedirtebilir.

yapma üstat bir tek deplasmandaki mençıstır ve kluj maçı var başka yok ki

şalke felan deme şimdi belki o çok güzel golu attı ama belki ilk maçtaki o top kayıplarını yapmasaydı 2. maca bile gerek olmayacaktı. yaptığı tek hareket kıçını sahaya donup hadi yüzünü tribüne dönük diyeyim beklemek sonra geriye dönmek ki bunu hızlı hucumlarda da yapıyor. zaten her gördüğü yerden kaleye vuruyor. Ki adamın oyundan çıktığı maçlarda HEP Takım hızlanıyor.

Velhasıl dediğim gibi Galatasaray bu adama rağmen şampiyon oldu.

6 arti 0 arti 4 kesin degil,kulüplere hicbir resmi yazi gelmemis bu konuda,kulüplerde transferini 6 2 2ye göre yapiyorlar,sanirim Fenerde buna karsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt