Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Hamit Semih Chedjou Riera

Nani İnler Selçuk Arda

Sneijder

Drogba​

o sacma kurala hukuki ittiraz yapilacak bekleyelim nolacak

AS gazetesi

Perez, Fatih Terim i listesine almis aday hoca olarak

Renktaşlar hani derler ya kız gibi oynuyor diye bu tam Nuri için söylenmiş bir söz bana göre.

Marco Reus zu Galatasaray

Diye diye getiricem sarı çocugu hayallerim topçusu

Muslera

Hamit Semih Chedjou Riera

Nani İnler Selçuk Arda

Sneijder

Drogba​

Budur. Eboue-Hamit, Drogba-Burak rotasyonlariyla rahat rahat götürürüz ligi.

Kafamdaki kadro da budur kesinlikle. Inler ve Arda sart oglu sart.

Gerekiyorsa Nani´yi alma ama bu 2 futbolcuyu al.

Kanatta doğru düzgün adam yokki, böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var, illaki bir şekilde yer bulunur önemli olan gelmesi:)

Şuan kanat oyuncusu yok ki sistemimizde yok

4-3-1-2 oynuyoruz ve bu sistemde kanat oyuncusu yok ya 4-3-3'e geçeceğiz ya 4-2-3-1'e eğer Nani gelirse...

Şimdi olacakları söyleyeyim.. Bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacımız var Arda gelir mi? gelmezse Amrabat veya yeni bir yabancı oraya monte edilecek..

4-2-3-1 de oynasak 4-3-3 de oynasak Forvet teke düşecek Burak tek forvet oynayamıyor Drogba oynar ancak ilerde 4 yabancı oluyor muhtemelen geride de 4 yabancı olacak.. Bu işin içinden nasıl çıkacağız?

4-4-2 oynarsak Sneijder'den vazgeçmek zorunda kalacağız yada yine kanatlara falan koyacağız geçen sezon burada gelsin diye yalvardığımız adam şimdi kadroya bile konulmuyor...

Nani için Muslera veya Eboue'den vazgeçmek salaklık olur hele hele yerli alternatifleri yokken tek çare Riera'dan vazgeçip Hakan B.nin iyi oynaması için dua etmek olur..

Ben şahsen Nani'yi çok sevsemde Şampiyon kadro üzerinde bu kadar oynanmasına karşıyım hele önünde yabancı kontejanı sorunu varken.. 4-3-1-2 sisteminde devam edilmesini ve bu sistem çerçevesinde Önlibero,Bek ve Stoper takviyelerinin yeterli olacağını düşünüyorum en kötü ihtimalle 7 yabancı rotasyonlu oynar yine zorlar ama çok karışmaz sistem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt