Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayır adamlar Utanmasa Muslera'dan, Eboue'den vazgeçecek yabancı sınırı yabancı sınırı diye, Tutmuş Nani diyorlar sonra da hesap yapıyorlar o sola geçer o sağa geçer o beke geçer diye sistem komple değişecek elde Burak, Drogba, Sneijder var 1'inden bile vazgeçemezsin eee Kanatlara adam alırsak ortasaha ne olacak? Ne kadar meraklısınız takım dinamitleriyle oynamaya :D

Meloyu da sayarsak kadroda zaten 6 banko yabancı var.

Muslera-Chedju-Eboue-Melo-Sneijder-Drogba............ Ayrıca sol beke muhtemelen bir yabancı daha gelecek. Sayı 7'ye yükselcek.. Nani gelse bile bu futbolculardan hangisini yedeğe çekeceksin.

İyi bir sol bek alınınca benim düşüncem Fatih Terim yabancı hakkını biir hafta sol bekten, diğer hafta sağ bekten yana kullanır.. Yani Eboue 1 maç yedek diğer maç 11de olur. Ta ki Avrupa maçlarına kadar.

Danny Elmander, Ujfa, Riera ve Amrabat'ı saymıyorum bile.

Elmander, Ujfa garanti gönderilir Riera da sol bek transferine göre şekillenir.

AW: Transfer Nöbeti

Ben FVM Markgröningen altyapisinda oynadim

Ilkay Gundogan zu Galatasaray

:rolleyes:

TFF fazla durmayacak zaten,yabancı kuralı aynen devam eder yani.UEFA'dan cezada bekliyorum malum şike davasından.Artık Yargıtay falan beklenmez.

gecende Baskan demedimi bu kurali kabul etmiyoruz ve ittiraz edecez falan

itiraz etmenin bir anlamı yok renktaş fenerde dahil 17 takım bu uygulamayı destekliyor anadolu klüpleri zaten dört gözle bekliyor bu uygulamayla ellerindeki sıradan oyuncuları iteleyecekler büyük takımlara ne de olsa başarılı olma gibi bir nedenleri de yok. eziklerde baktılar biz dünya yıldızlarını dolduracağız yıllarca sınırsız olsun diye ağlayan azize desteklemeye başladılar. biliyorlarki onlar ancak tr içinde transfer yapabilirler.

Neden Hamit Altintop´un kazandirdigi büyük maclar hic konusulmuyor da, bocaladigi dönemler bu kadar konusuluyor?

Avrupa ve derbi maclarinda kötü oynadigi bir mac hatirlamiyorum ben.

Süper Lig´de bocaladi ama bunda dandik takimlarin dandik futbol anlayisi da büyük etken diye düsünüyorum ben.

Futbolu Almanya´da ögrendim bende. Türkiye´de mac yaptigimda sahanin en etkisiz adamlarindan oluyordum. Alisamiyordum.

Ne oynadiklarini, ne düsündüklerini, ne yapmak istediklerini cözemiyordum. Ne futbol anlayisi var ne beyin, kusura bakmasinlar.

Yemin ediyorum Tugay gibi adamdim ben :) Schalke´den teklif almis adamim zamaninda :) Babam okul okul diye tutturdu ne yazik ki :)

yapma üstat bir tek deplasmandaki mençıstır ve kluj maçı var başka yok ki

şalke felan deme şimdi belki o çok güzel golu attı ama belki ilk maçtaki o top kayıplarını yapmasaydı 2. maca bile gerek olmayacaktı. yaptığı tek hareket kıçını sahaya donup hadi yüzünü tribüne dönük diyeyim beklemek sonra geriye dönmek ki bunu hızlı hucumlarda da yapıyor. zaten her gördüğü yerden kaleye vuruyor. Ki adamın oyundan çıktığı maçlarda HEP Takım hızlanıyor.

Velhasıl dediğim gibi Galatasaray bu adama rağmen şampiyon oldu.

alıntılamayı unutmuştum.

Pana'da geçen yıl 17 maçta 15 gol, 9 asist yapan Leto boşta. Ağır bir sakatlık geçirdi ama sonuçta bedava. Denemekte fayda var bence.

itiraz etmenin bir anlamı yok renktaş fenerde dahil 17 takım bu uygulamayı destekliyor anadolu klüpleri zaten dört gözle bekliyor bu uygulamayla ellerindeki sıradan oyuncuları iteleyecekler büyük takımlara ne de olsa başarılı olma gibi bir nedenleri de yok. eziklerde baktılar biz dünya yıldızlarını dolduracağız yıllarca sınırsız olsun diye ağlayan azize desteklemeye başladılar. biliyorlarki onlar ancak tr içinde transfer yapabilirler.

17 takim desteklemiyor o bidefa yanlis, destekleyen de var desteklemeyen de

bence AB pasaportu tasiyan oyuncular yabanci sayilmasin sorun bitsin

17 takim desteklemiyor o bidefa yanlis, destekleyen de var desteklemeyen de

Hocam anadolu klüplerinden bahsediyoruz onlar için yabancı olayının kalkaması bile birşey ifade etmiyor onlar kazanacakları paraya bakıyor. bu sınırla biraz sivrilmiş 5-10 maç iyi oynamış oyuncuları 5-6 kattı fiyatlara büyüklere satacaklar. belki içlerinde bursa itiraz edebilir diğerlenin itiraz etmesi mantıklı değil zaten onlara göre.

[h=5]Burak Yılmaz Transfer Dedikoduları Hakkında

"G.Saray'da mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum. Ayrılmayı düşünmüyorum."

Kaynak-Akşam[/h]

Transfer Nöbeti

Sag kanatta Volkan Sen hayalleri kurarken geldigimiz nokta.

Ekli dosyayı görüntüle 4950

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk 21369565675.559724.webp
    ImageUploadedByTapatalk 21369565675.559724.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt