Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda gurbetçi olmadığına göre forma aldırtacak tek gurbetçi MESUT ÖZİL görünüyor.

Kim sırtında NURİ yazan formayla dolaşmak ister.

Nuri falan olamaz, adam in daha 1 yil kiralik kontrati var ve Dortmunda geri dondugu icin cok sansliyim ve artik burada kariyerine devam etmek istedigini kac defa soyledi

olabilen:

Inler

Tore

Frei

#Sporextra #Atlético Madrid Başkanı Enrique Cerezo'yla özel bir söyleşi #futbol saat 15.10 Bugün TV

HBDcLJFh_Pxgen_r_649x700.jpg

Transfer Nöbeti

Forma aldıracak gurbetçi duyumu nedir ? 10 dk forumdan çıkmaya gelmiyor

arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin Bence bahsettiği adam kesinlikle Gökhan İNLER. Baş harfi yazılınca ayıp oluyor giyor. (G)

Ben zaten sezon basindan beri, hatta transfer edildiginde bile sag kanatta oynamamasi gerektigini söylemistim.

Schalke ve Bayern de o mevkide yeterli görmedi ve genelde sag bekte kullandilar. (Bayern´de cogunlukla yedek)

Hamit´in o pozisyonda etkili olacak stili yok, hic olmadi. Hamit´i ya ortada oynatirsin, yada sag bek. Baska yolu yok bunun.

Ben Hamit´in ortada oynamasindan yanayim. Daha iyisi varsa kadroda, yedek oturur, hic sorun degil. Ama sag kanat olmaz

şampiyonlar ligi finaline sol kanatta ilk 11 çıkmıştı ama hamit :D temposu eskisi gibi olmasa da tam bi joker yine de

tolga ciğerci bizde oynayacak kapasitede değil,

nuri olmaz 1 yıllık kiralık sözleşmesi var

inler o paraya olmaz..

düşününce en mantıklısı frei ondan sonra hakan calhanoğlu, bu ikisine para verir alırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt