Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya Mertan ve Okan'ı artık şu alttan çıkarıp en kötü kiraya versek de izlesek potansiyellerini....

Hem Melo hem Inler hem Nani gelsin hepsi gelsin ulan :asd:

Tolga Cigerci serbest kalıyor sanırım
2,w=650,c=0.bild.jpeg

Kazma

Gökhan İnler İsviçre'den arkadaşı Önder çengel ile Hagi teknik direktörken (İlk dönemi) denenmek için bizim yaz kampına gelmiş.

2-3 gün antrenmana çıkmışlar.. Bir sabah antrenman başladığında Hagi Önder'in antrenmanda olmadığını görmüş. (Aslında olmadığını biliyormuş. Çünkü önceki gece Beşiktaş yöneticisiyle transfer görüşmesi yapmış. Hagi bu bilgiyi almış)

Hagi Gökhan İnler'e "Önder nerede" diye sormuş..Gökhan "bilmiyorum" cevabuını verince o zaman sende arkadaşının yanına git diyerek Gökhan'ı kamptan kovmuş.

Gökhan daha önce Galatasaray'ın kapısından dönmüş.

O değilde şu nasıl olur?

-----------------Gökhan------------------

--------Selçuk--------------Nuri-----------

-------------------Sneijder-----------------

---------Drogba-------------Burak----------

Hakan Çalhanoğlu önümüzdeki sezondan itibaren Hamburg a gidecek.

Adamlar bu sene satmaz artık.

yahu adamlar gecen yaz 2.5 e aldı , ocak transfer döneminde bejeke istedi ve onlara satarız ama 7 milyon euro dediler bunu bir bejeke yöneticisi acıkladı, ciddi ilgilenirsek hamburg 4-5 e bırakır ..

fenerliler bizim anca bu şekilde durdurulabileceğimizin farkında.inler i alırsak sağlam darbe vurmuş oluruz.

inleri alacaksak çok sessiz ve derinden halletmek lazım bu işi. azizin kulağına gidecek olursa biz almayalım diye, ihtiyacı olsun olmasın gerekirse klübü satar yine yar etmemeye çalışır bize

Gökhan İnler İsviçre'den arkadaşı Önder çengel ile Hagi teknik direktörken (İlk dönemi) denenmek için bizim yaz kampına gelmiş.

2-3 gün antrenmana çıkmışlar.. Bir sabah antrenman başladığında Hagi Önder'in antrenmanda olmadığını görmüş. (Aslında olmadığını biliyormuş. Çünkü önceki gece Beşiktaş yöneticisiyle transfer görüşmesi yapmış. Hagi bu bilgiyi almış)

Hagi Gökhan İnler'e "Önder nerede" diye sormuş..Gökhan "bilmiyorum" cevabuını verince o zaman sende arkadaşının yanına git diyerek Gökhan'ı kamptan kovmuş.

Bu haber gerçek değil.

yahu adamlar gecen yaz 2.5 e aldı , ocak transfer döneminde bejeke istedi ve onlara satarız ama 7 milyon euro dediler bunu bir bejeke yöneticisi acıkladı, ciddi ilgilenirsek hamburg 4-5 e bırakır ..

[TABLE="class: tabelle_spieler, width: 496"]

[TR]

[TD="class: blau, bgcolor: #F1F1F1"][h=1]10 Hakan Calhanoglu[/h][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="bgcolor: #F1F1F1"]Karlsruher SC, 3.Liga (Almanya)

Hakan Calhanoglu - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

arkadaşım bakmadan yorum yapma adam daha gitmedi [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İnşallah öyledir eğer an itibariyle 6+2+2 devam ediyorsa ve tüm takımlar ona göre hazırlanıyorsa ;

Sürekli rotasyonla as yedi (7) yabancı şeklinde oynayabiliriz ;

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

Mesela bu şekilde değil mi normalde kadromuz ama yedi yabancı bulunuyor , ligde maçtan maça göre rotasyon yapabiliriz , her hafta biri rotasyona girer , maç içerisinde rotasyon olur , sakatlığı , cezası , Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç öncesi , Şampiyonlar Ligi'nden yorucu bir maçtan sonrası , Türkiye Kupası vs. gibi durumları var bu işin her türlü yürütürüz bu şekilde :)

Gerçekten süper olur bu şekilde olursa :)

Yabancı kısmı için ; Arda'yı getirirsek tercihim , Filipe ile paket yapılmasıdır. Ama Ashley Cole , Kolarov , Cissokho'ya da fitiz :)

Bu arada Burak orada oynar mı falan demeyin , sanırım hocanın da aklında bu var , konuşmalarından bunu rahatça çıkarabiliyoruz , ben böyle daha çok pozisyona gireceğini ve eski Burak'tan eser kalmadığını , kendini çok geliştirdiğini ve çok faydasının dokunacağını düşünüyorum , özellikle Drogba rakip defansla boğuşurken mesela çok rahat pozisyona girer , atar gelir :) Birde bu sistemi doğru düzgün oynayabilmemiz için Burak'ın arkasına yerli sağ açık oynayabilen , genç ve yetenekli bir kanat oyuncusu şart ; Serdar Gürler , Kerim Frei veya Gökhan Töre olabilir bu isim :)

yabancı sınırı 6+0+4, bu saatten sonra öyle olursa böyle olur gibi yorum yapmaya gerek yok. kendi kendimizi kandırmayalım. sezon resmen başladıktan sonra ligin statüsünü değiştirip playoff ekledi bu tff, yabancı sınırını mı 6+0 demeyecek.

taraftarımızı çok büyük bi yanıl içinde görüyorum, yok 7-8 yabancılı kadrolar, yok gerekirse biri tribünde otururlar. hiçbir üst düzey yabancı tribünde oturmaz 30a yakın maç, biraz mantıklı olmak lazım.

böyle planlama falan olmaz, planlamayı şu anki duruma göre yapacaksın ki sonra sudan çıkmış balık durumuna düşmeyesin. sen 7 yabancıya göre takımını planlrsan sonra şampiyonluk giderse tek sorumlu sen olursun.

Wuww çok iddaalı :) %100 yararlı olur ne demek.. Yoksa :eek:

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun 32 sn

TRANSFER: Az önce Antep başkanı İbrahim Kızıl'la konuştum. ''Ben dışarıdayım, Cenk için bize gelen bir teklif yok. Bilgim dışında'' dedi.

Ezikler , overrated Cenk'i bile alamamışlar :D

İyi nöbetler dostlar..

Aksam neler olmuş? Admin Fenerlimi çıkmış?? Olaylar olaylar..

aynısın fener versiyonuda mevcut

arkadaşlar dikkat ediyorum eziklerde bizde hep aynı oyuncular üzerinde konuşuyoruz inler nani bu kezde carlinhosa sarmışlar adamlarda ne kafa var ya bizim transfer listesini sanırım direk alıp çalışmalara başlamışlar. bu dönem çok değişik geçecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt