Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tabiki. Bu yolda Hamit´in tecrübesine ihtiyacimiz var. Hala cok güvendigim isimlerin basinda geliyor.

Sezon basi kampini bir gecirsin, sag kanatta da düsünülmesin, mutlaka cok faydasi olacaktir.

Sneijder varken, gercek pozisyonu olan sag ic pozisyonunda oynarken cok faydaliydi bence.

Ne zaman Sneijder sakatlandi, yine 4-4-2 sistemine gectik, Hamit´te yine bir düsüs oldu.

geçen yılki performans düşüklüğü 1 yıl hiç oynamadığı içinse eğer bu senenin en büyük transferi olur hamit. yalnız yeterki geçen sezonki gibi saçmalamalar yapmasın, sorumluluk alcam diye büyük hatalar yapmasın. hamit ben takımın yıldızıyım, sorumluluk alayım diye değilde ben takımın parçasıyım, işimi yapayım diye düşündüğünde iyi oynar, herkesin ağzı açık kalabilir.

Cem Kinay ‏@cemkinay 7 dk

GS YK nun istifası ve seçim transferler için herhangi bir engel değil.Transferleri yapan SPORTIF AŞ. Transferler tüm hızıyla devam!!

alin

Onur K.

G.Inler

K.Frei

ArdaT.

G.Töre

E.Derdiyoku

Adam forma sattırır diyor, Tolga çiğerci mi duyarsın Jem karacan mı duyarsın.

Kesinlikle İnler yada Nuri'dir.

Ben o dönemi cok iyi hatirliyorum. Galatasaray´da hic denenmedi Gökhan Inler. Fb ve Bjk denedi ama begenmediler. Yolladilar.

Daum Fenerbahce´deydi o zaman. Ilk dönemiydi. 2 kisi gelmislerdi denenmeye. Ikisini de yolladilar.

Sonra Bjk denedi, onlar da begenmedi. Galatasaray´a hic gelmedi Inler

Ben Lig tv deki programı çok iyi hatırlıyorum.. İlginç geldiği için hafızaya almışım.. Adam çünkü Hagi anrenmandan kovdu dedi.. Önder'in BJK ile görüşme yaptığını Gökhan'ın bilmemesinin mümkün olmadığını bildiği için Gökhan'ı kovmuş.

Yani Hagi Gökhan'a "sen bana yalan söylüyorsun" demeye getirmiş.

bi balıkesirli olarak gökhan inlerin balıkesir altyapısından çıktığını bilmioyordum gerçi vikipedia öyle diyor ama :D

football-lion_1944028i.jpg
gokhan_inler_lion_mask-thumb.jpg

O ne bicim forma yahu öyle, gel bize adam gibi forma gormus olursun.

Gökhan İnler ya da Nuri'dir herhalde.Gökhan İnler daha olası.Dortmund Nuri'nin bonservisi Madrid'den alır zaten.Nuri'de Dortmund'dan ayrılmak istemez bence.

Bence Arif Kızılyalın Türkiye'den yabancı ülkeye giden futbolcuları da GURBETÇİ sanıyor.. Burada dil bilgisi noksanlığı var.

Galatasaray'da ilk 11 de banko oynayacak tek futbolcu ARDA Turan bence... (Mesutu saymıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt