Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nuri'yi kastediyor Arif Kızılyalın. Dün de şifreli konuşmuştu nuri hakkında osman altunterim. Sneijder varken Nuriyide alırmıyız bilmiyorum.

Gökhan aynı Alman topçular gibi , top saklamasını vs. çok iyi biliyor , topu kolay kolay kaybetmiyor , topu kaybeder kaybetmez hemen prese başlıyor harika bir oyuncu :)

oyun stili melo ile hemen ayni. sanki iki ikiz gibi ama inler in zayif noktasi hava toplari melo kadar iyi degildir. ama inlerin artisi uzakdan cok sert ve isabetli sutlari olmasidir. meloda bu yok. melodan daha disiplinlidir oyun icinde ve oyun disinda :D Inler glesin meloyu kesinlikle aratmaz. umarim duyumlar dogrudur bu dedikodular.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Gökhan Selcuk

Nani/Kerim Sneijder Arda

Burak/Drogba

------------------------------muslera------------------------------

eboue------------chedjou------------------semih-----------carlinhos

------------------------------inler---------------------------------

---------------------hamit--------------selçuk---------------------

-----------------------------sneıjder-------------------------------

--------------------drogba-------------burak-----------------------

bıkmadınız şu elmas diziliminden :D

bu dizilim bana kalırsa çok saçma, ne kanat var ne bişi takımın ne oynadığı ne yaptığı belli değil.Ne kadar beğenmesemde 3-5-2 bile çok ideal bunun yanında.

hele sneijder bu sistemde ezilip gidiyor.bana kalırsa oyuncuları bulunduğu takdirde en güzeli 4-2-3-1.İnşallah değişir şu elmas :D

Boşuna uğraşmayın. Sakat veya cezalı değillerse Drogba, Sneijder, Muslera ve Chedjou ve yabancı ön libero (Gökhan İnler'i alamazsak) banko ilk 11 oynayacak. Ona göre kurun kadroyu.

Su lanet olasi yabanci kontenjani yuzunden Melo'dan bile vazgececek duruma geliyoruz. Gecen hafta hemen hemen her kadroda Melo yazilirdi simdi artik pek yazilmiyor.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

Nasıl olur ? :ayatollah:​

bıkmadınız şu elmas diziliminden :D

bu dizilim bana kalırsa çok saçma, ne kanat var ne bişi takımın ne oynadığı ne yaptığı belli değil.Ne kadar beğenmesemde 3-5-2 bile çok ideal bunun yanında.

hele sneijder bu sistemde ezilip gidiyor.bana kalırsa oyuncuları bulunduğu takdirde en güzeli 4-2-3-1.İnşallah değişir şu elmas :D

3-5-2 de buna benzer bir diziliş zaten

Nuri'yi kastediyor Arif Kızılyalın. Dün de şifreli konuşmuştu nuri hakkında osman altunterim. Sneijder varken Nuriyide alırmıyız bilmiyorum.

__________X

Selçuk___________Nuri

_______Sneijder

Bu şekildeki bir dizilişle de gayet faydalı olur Nuri. Ama gelmez bence.

-------------------------muslera------------------------

eboue----------chedjou----------semih----------carlinhos

-----------------------gökhan inler----------------------

---------------nuri(hamit)-------------selçuk------------

-------------------------sneıjder-----------------------

----------------drogba---------------burak------------

hangi sistemde oynarsak oynayalım bu yabancı sınırından dolayı gökhan inleri almalıyız. nanide gelse messide gelse gökhan inler alınmalı ayrıca ek olarak sağ içte hamitin yerine nuride olabilir.

Drogba yedek bırakılır mı ya akıl var mantık var.. Adam oynadığı maçlardaki ataklarımızın %60-70'inde var...

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Gökhan Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba

Nasıl olur ? :ayatollah:​

Rakip sol bek hücumcuysa işimiz zor olur, zira burak oralara kadar adam kovalamaz bir forvet oyuncusu olarak.Topal gibi çakılı bir dmc olursa olabilir ama orada burak tan düzgün performans alamayız işin bu tarafı var bir de.Çünkü iyi yaptığı tek iş bitiricilik, çok top kaybediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt