Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kontenjan saçmalığı yüzünden önce Muslera - Onur konuşuluyordu , o bitti sıra Drogba'nın yedek kalmasına geldi.

Vay arkadaş.:trollface::trollface:

Kızmayın ama konuyla alakalı değil ama , reyhanlı konusunu maçlarda pek tepkimizi koyamadık.

Illa Drogba'mi baslicak arkadaslar? Burak ilk 11'de oynasa ve Drogba 2ci yari fln girse olmazmi?

Galatasaray icin ya Drogba ya Burak gibi secim olmamali. Böyle düsünmemeliyiz artik.

CL diyoruz, sonra birinden vazgeciyoruz küserler diye. Yok öyle yagma.

Forma savasi versinler, iyi olan da oynasin. Bu kadar basit. Burasi Galatasaray.

Drogba´ya birsey oldugunda Necati´yle mi CL´de yari final oynayacagiz Allah askina?

Millette 4-5 tane bu kalitede forvet var. Hic de sorun olmuyor. Bizde de olmamali.

ön libere gökhan, sol bek hakan balta. başka alternatif yok. forveti drogba olan takımın beki hakan olmaz demeyin, bu sınır varken yapacak başka bişey yok.

bıkmadınız şu elmas diziliminden :D

bu dizilim bana kalırsa çok saçma, ne kanat var ne bişi takımın ne oynadığı ne yaptığı belli değil.Ne kadar beğenmesemde 3-5-2 bile çok ideal bunun yanında.

hele sneijder bu sistemde ezilip gidiyor.bana kalırsa oyuncuları bulunduğu takdirde en güzeli 4-2-3-1.İnşallah değişir şu elmas :D

hocam yabancı sınırı var bildiğin gibi kanatlı sistemde iki kanat birden almamız gerekiyor ayrıca kanadın en az biri yerli olmalı ardayı alabilsek belki naniyide diğer kanada koyabiliriz ama yine yabancı sınırına takılıyor yoksa bende isterim nani ve benzeri kanatlı sistemi. ama anlaşılan şu ki hangi sistemde oynarsak oynayalım gökhan inleri almalıyız. bu trasfer sezonunun en kilit noktası gökhan inler bence.Umarım yöneticilerde gökhan inleri düşünüyordur.

6 yabancılı hem ofansif olarak hem de defansif olarak çıkarabileceğimiz en iyi kadro bence bu, daha iyisini yazan varsa beklerim :D

2 tane xxx yerine maçına göre veya maç içindeki skora göre drogba, burak ve hamiti yerleştirin.

721676_Galatasaray_SK.jpg

bence bu oluru

721685_Galatasaray_SK.jpg

3-5-2 de buna benzer bir diziliş zaten

bu elmas dizilişinde defans hattı klasik 2 bek 2 stoper olunca hücumdaki kanat organizasyonlarınıda orta sahanın yapması gerekiyor, yada bekler ileri çıkarsa orta saha arkayı kapamak zorunda kalıyor.

3-5-2 olursa hücumda kanatlarla gittiğimizde arkada 3 stoper ve 1 defansif orta saha kontra yememizi bi ölçüde engeller bence.

kabaca bakınca aynı görünebilir ama ben çok farklı 2 diziliş olduğu görüşündeyim.

Muslera

Eboue-Semih-Chedjou-Riera

Hamit-Gökhan İ-Selçuk

Sneijder

Drogba-Burak

Al sana 10 numara kadro bu kadronun neyi kesmiyor sizi anlamıyorum niye o kadar karıştırıyorsunuz takımı allak bullak ediyorsunuz Tek transferle iş biter Gökhan İnler... Ha yerine Melo'da olur bu sefer Sol bek veya Sağbek de rotasyona gidilir..

---------------------------------- Muslera ---------------------------------

Eboue -------------- Semih -------------------- Chedjou --------------- ???

----------------------------------- İnler -----------------------------------

------------- Selçuk -------------- Sneijder ----------------- Arda ---------

---------------------- Burak ---------------- Drogba -----------------------

Hayal olsa da mükemmel kadro.. Sol bek kim alınır bilemiyorum tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt