Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, milli oyuncularımız Arda Turan ve Burak Yılmaz hakkında son derece önemli açıklamalar yaptı.

Bugün TV’de Özgür Sancar ve Yakup Çınar'ın sunduğu Sporextra Programı’na katılan başkan Cerezo, "Arda bizim oyuncumuz. Tarihimizin en önemli oyuncularından. Benim arkadaşım. Arda bizimle devam edecek. Burak çok iyi bir oyuncu. Biz böylesine yetenekli oyuncularla hep ilgileniriz" dedi.

"ARDA TARİHİMİZİN EN İYİ OYUNCULARINDAN"

Arda’nın performansını nasıl buluyorsunuz?

CEREZO: Arda her şeyden önce benim arkadaşım. İkinci olarak o Atletico Madrid tarihinin en önemli oyuncularından bir tanesi. Atletico Madrid’in temel oyunculardan bir tanesi hiç kuşku yok ki.

"ATLETICO’DA DEVAM EDECEK"

Arda Atletico’da devam edecek mi?

CEREZO: Bana göre devam edecek. Ben kesin olarak Arda’nın Atletico ile devam edeceğini söyleyebilirim. Arda bizim oyuncumuzdur.

GALATASARAY’DAN TEKLİF VAR MI?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda’yı kendi takımında görmek istiyor. Size bir teklifi oldu mu?

CEREZO: Hayır herhangi bir teklif olmadı.

FALCAO GİDİYOR MU?

Falcao için Monaco ile bir anlaşmanız oldu mu?

CEREZO: Hayır olmadı. Falcao,Atletico Madrid’in bir oyuncusudur. Fakat vereceğimiz karar onun ne yapmak istediğine bağlı. Falcao,Atletico Madrid’in kontratlı oyuncusudur. Bugün itibariyle Atletico Madrid’in oyuncusudur.

Arda için çok teklif var mı?

CEREZO: Arda için çok sayıda teklif var. Ama gerçek şu ki Arda,Atletico Madrid’de devam ediyor. Ama çok sayıda teklif olduğunu söyleyebilirim.

Falcao için durum değişebilir mi?

CEREZO: Bizimle 3 yıl daha kontratı var. Şu ana kadar Falcao ‘yu istemek için bizimle pazarlık masasına oturan ya da konuşan bir kulüp yok. Falcao, bugün itibariyle Atletico Madrid’in futbolcusudur. Ligin bitmesiyle birlikte Falcao’yla oturur konuşuruz. Ama o gün bugün değil.

"SIMEONE İSTERSE BURAK’I ALABİLİRİZ"

Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi’nde 8 gol attı. Atletico Madrid Burak Yılmaz’la ilgileniyor mu?

CEREZO: Biz her zaman yetenekli oyuncularla ilgileniyoruz. Burak Yılmaz çok iyi bir oyuncu. Eğer bizim teknik direktörümüz transfer edilmesini isterse transfer ederiz. Bugün son maçımızı oynayacağız. Hafta içinde bu konularda yoğun çalışmaya başlayacağız.

radyospor

size topcu felan yok artık

Beyler Agüero 1 sene daha uzatmış...

Tüh ulan Burakla iyi ikili olurdu :troll:

721747_Galatasaray_SK.jpg

Burağı başkası isterse 20 amadrid isterse 30 fiyat çekelim, dallamalar..

721746_Galatasaray_SK.jpg

:omg:çok zor ama gerçekleşirse çok can yakacak bir kadro.

Gol atmakla top class stoper olmanın alakasını çözemedim?

Top class demek herseyi yapmak demek. Modern futbolda top class stoperler isini de yapiyor, skora etki de ediyor.

Misal Varane vs. Cikiyor topa, kafayi bir cakiyor, gol. Chelsea´li David Luiz mesela. Böyle bu isler artik.

Semih´te hersey var, gol yok. Gelistirsin kendini diyorum iste. Kötü mü diyorum?

Muslera

Eboue Semih Che Transfer

Inler

Sneijder ...Selcuk

Burak.. Drogba... Engin

mecburiyeten Buraki kanata aldim.

Kazim Kazim degerlinderimek gerek.

Hamit bence aksine, yine ilk 11 de kendisi bulacakdir, Terim tarafinda....

bukadar az iyi türk oyuncu oldugu ortamda..."mac eksikligi gidermis, yaz kampini gecirmis, takima alismis" bi Hamit bence isimize yariyabilir seneye.

Top class demek herseyi yapmak demek. Modern futbolda top class stoperler isini de yapiyor, skora etki de ediyor.

Misal Varane vs. Cikiyor topa, kafayi bir cakiyor, gol. Chelsea´li David Luiz mesela. Böyle bu isler artik.

Semih´te hersey var, gol yok. Gelistirsin kendini diyorum iste. Kötü mü diyorum?

Haklısın ama top class olup gol atmayan stoperlerde var .Ancak semih bu özelliğini geliştirmeli katılıyorum.

Bu forumda ki hemen hemen herkes kaç aydır Gökhan İnler ile yatıp Gökhan İnler ile kalkıyor..Ve bu konuda da yerden göğe kadar da haklılar.Benim merak ettiğim bizim teknik heyet veya yönetim bu adamı almayı hiç mi düşünmüyorlar? Hadi yönetim seçim telaşında şu aralar anladık da, Terim'in bu konuda bizzat ısrarcı olması lazım..

Yani bide şu kontenjan denen saçmalık sonrası aç gibi saldırmaları lazımdı Gökhan'a..Ve bu adam yıllardır İtalya'da üst düzey top oynuyor, Avrupa Kupalarında yeterince tecrübe de edinmiş, hemde Türkiye pasaportu olan bir adam. Gerekirse 10 ila 15 arası bir rakam gözden çıkarılmalı Gökhan için..2 sene üst üste şampiyon olmuşsun gelirler coşmuş, herşey için en uygun zamanı yakalamışken bu fırsat kaçmamalı.

Enginin kıymetini bilen birini görmek güzel, adam eksiltip, 90 dakka basıp, devamlı dikine oynayan türk bi alper bide bu var, elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım.

Profesyonel olsa...karakter yapisi keske farkli olsa, yoksa sadece futoblcu hakinda konussak...en yetenekli türk futbolcularinda birisidir.

11/12 sampiyonlugun önemli aktörü'dür...

Alper gitdikden sonra, mutlaka Engin ile kontrat imzalamak lazim.

....ona göre Kontrat yapilsin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt