- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
:-D:-D:-D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seson boyunca 20 milion euro saten bilet satislari ...simdi bida hesapla
en az rakami verdim sana
az daha konusursam klup iceri tiktircak beni yeter
fasla desifre ettim
buraya gelin balotelli gelsin
gomis gelsin
robben gelsin falan filan
kardesim bunun icinmi burdasinis...Hani nerede ne saman klubunusun menfaatlerini dusundunus
ortada donen dolabi goremedinis halen o gelsin bu gitsin
Aranisda isim vermeden konusacam ama yorum yasanlari takip edin
transfer sesonundan sesonuna burda olanlar var onlar bana laf yetistiriyor....Sezon icinde yoklar
Ogelsin bu gitsin demeyle taraftarligi herkes yapar
TARAFTAR OLABILIRMISINIZ
BEN 100 DEN FASLA GARANTI VERIORUM
TARAFTARIS DIYENLER KACTANESI BENLE CIMBOM LISANSLI FORMALARLA URUNLERLE KOMBINEYLE RESIMLERINI CEKER YOLLAR
HADI BKALIM
Bu nasıl türkçe Alpay?
Hamite kalayliordunus adamin yoklugunu aradik...Adam 30 metre 35 metre buldumu cekiordu sutunu...Dikine saldiriyordu
Sezon acildiginda drogba nerede diyeceksinis emin olun
Bence Hamit'in değil iyi bir oyuncunun yokluğunu aradık.Herşeyi geçelimde dikine saldıran Hamit'i anlayamadım.Ben başka maçlara mı baktım.Bizim Hamit genelde adam görünce kalçasını dönüyor adama, topu saklıyor![]()
elin oglu 1 milyon yil oncekinin yasilarini okuo sen benimkileri okuamiosan var kal saglicakla
ille lafi oturtmammi lasim![]()
elin oglu 1 milyon yil oncekinin yasilarini okuo sen benimkileri okuamiosan var kal saglicakla
ille lafi oturtmammi lasim![]()
@Serkan Şakrak
görevini yap kardeşim biraz.
insanlar senı oraya boş yere seçmedi.
ayıp yahu.
anca milliyet magazinde takıl