Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomise burun kiviranlar acaba baska kimi bekliyor?? Ibra,Dzeko falan mi gelecek zannediyorsunuz?

Fiyat/performans acisindan Gomis muhtesem bir transfee olur.

Burak-Umut-Mevlüt(muhtemelen) üclüsü cogu kisiyi kanser eder. Zaten Burak-Umut ikilisi bile adami cileden cikartiyor birde Mevlüt ile kafayi duvarlara vururuz.

Elmander transferine benzetiyorum ben Gomis isini. Tulunu hic sevmem ama bu adami kacirmamak lazim hele hele bonservisi yokken.

I am the one who knocks!

Selçuk'la Hasan Şaş görüşüp anlaşmamış mıydı?

'Selçuk'la ön anlaşmayı ben yaptım. Ali Dürüst'ü çağırdım holdinge. Adnan Sezgin ile hazırladığımız Selçuk İnan sözleşmesini önüne koydum ve 'imzala' dedim. Daha doğrusu ön anlaşma değil de ön söz vardı. Ben O'na 'Trabzonspor'u şampiyon yapmak için neyin varsa ortaya koy' dedim. Seni o zaman Galatasaray'a alacağım demiştim. O da elinden geleni yaptı. Ben de sözümü tuttum.'

Adnan Polat'ın yalancısıyım :)

Gomise burun kiviranlar acaba baska kimi bekliyor?? Ibra,Dzeko falan mi gelecek zannediyorsunuz?

Fiyat/performans acisindan Gomis muhtesem bir transfee olur.

Burak-Umut-Mevlüt(muhtemelen) üclüsü cogu kisiyi kanser eder. Zaten Burak-Umut ikilisi bile adami cileden cikartiyor birde Mevlüt ile kafayi duvarlara vururuz.

Elmander transferine benzetiyorum ben Gomis isini. Tulunu hic sevmem ama bu adami kacirmamak lazim hele hele bonservisi yokken.

I am the one who knocks!

Mancini'nin istemedigi dogruysa cok yanlis bir transfer olur, isterse dunyanin en iyi futbolcusu olsun. Adamin kafasinda bir oyun duzeni vardir ve buna uygun oyuncular istiyordur. Eline planina uymayan birini verip, "biz bunu aldik, ne yaparsan yap" demek sacmalik.

Ara dönem gelen hocaların başarısızlık sebebi budur... Sistemime uyan kadro yok yada bu takımı ben kurmadım vs... Bırak kimi istiyosa alsın

kap açılmış beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt