Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak için ben de fazla buluyorum parayı ama buradan Burak'a haksızlık etmeye gerek yok. Elin liginden 2-3 senede 100 gol yakın gol atmış adamı getirsek ve bir de üstüne 4-5 milyon versek uçarız.

Ben de saçma buluyorum giderek artmasını ama malesef şartlar bu.

Şu Ceyhun uzatırsa 1 ay kendime gelemem.

sneijderden müthiş verim hayalleride böylelikle suya düşer 3m euro alan yedek forvet olurmu ? yabancı alsalar bile çift forvet hemde buraklı kanatsız sistem yani sneijder ile buraklı çift forvetli kanatlı sistem !! lanet olsun gelecek sezonda çöpe gider sizin yapacağınız kadro planlamasının içine tüküreyim

Bir santrofor transferi ile transfer sezonunu kapatalim elimizde birsuru adam var bence bunlardan faydalanalim geniş kadro her zaman başarı getirmez kadrodaki futbolculara önemli olduklarıni ve iyi oyuncu olduklarını hatirlatalim tek sorun bunu mancini yaparmi teknik direktör adayimda Tolunay kafkas

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak_yilmaz___galatasaray_by_asumandogan-d5ka7bt.jpg

İlk Burak'ı göndermeleri gerekirken sözleşme uzattılar.Şimdi yabancı forvet yerine Burak'ın arkasına top hakimiyeti yüksek futbolcular transfer etsinler.

Burak yılmazın sözleşmesinin mantığı nedir adam yaşlandıkça maaşı artıyor 32 33 yaşında 3 milyon euro kazanacak bu adam gitmez bizde bırakır futbolu

Yerli alalım diye atıp tutuyor herkes, elimizdeki en iyi iki yerliyle sözleşme uzatınca auwww

Burak arkasında Sneijder iş yapar. Yeterki kanatlarda Bruma/Töre/Olcan tarzı adamlar olsun. Burak'ın arkasına Muhammed Demir'i almalıyız. Ve de tek forvet oynamalıyız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak gönderilmez bu yabancı sınırında onu geçin bir kere ama şu rezalet sözleşmeye hiç gerek yoktu orası kesin.

Yerli alalım diye atıp tutuyor herkes, elimizdeki en iyi iki yerliyle sözleşme uzatınca auwww

Burak arkasında Sneijder iş yapar. Yeterki kanatlarda Bruma/Töre/Olcan tarzı adamlar olsun. Burak'ın arkasına Muhammed Demir'i almalıyız. Ve de tek forvet oynamalıyız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi adamın 2 yıl sözleşmesi vardı zaten ayrıca 33-34 yaşına gelecek adama 3 milyon euro vermenin ne gereği var?Hem 2 sene sonra yabancı sınırı kalkınca kim bakar 30 yaşında ki Burak'ın yüzüne?

Abi adamın 2 yıl sözleşmesi vardı zaten ayrıca 33-34 yaşına gelecek adama 3 milyon euro vermenin ne gereği var?Hem 2 sene sonra yabancı sınırı kalkınca kim bakar 30 yaşında ki Burak'ın yüzüne?

bende gitmemesine degil bu yapilan sözleşmeye sinirlendim. bu herife bu para veriliyorsa 11 in forveti bu herif oluyor. bir forvet alinirsa mevlüt olur. inşallah iyi yerliler ve iyi bir yabaci uç oyuncusu alinir dicemde bu herifler beni sarsti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt