Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan arkadasimizin yaptigi calisma doğru mu yoksa bir yanlislik mi var bilemem ama bastan beri bu adamin kolpaci olduğunu soyluyorum.. 10 haber diyor 1 i tutuyor diğer 9 u hep son anda yatmis oluyor bir kere de yanlis istihbarat aldim dediğini duymadim.. Bir de lucescu konusu acmisti hala bekliyoruz luce gelecek diye. Simdi sorsak kesin bir son dk. Surprizi olmustur. Ben de duyumcuya itibar olayi şeref aydinla birlikte sona ermiştir o bile o kadar çok patladi ki sıktı bu isler

Murat Öner'i tanımıyorum, vardır bildiği ettiği güveniliyorsa bana laf etmek düşmez de, şurada yazılanların noktasına virgülüne her cümlesini günde 5 dakika nete bakan herkes yazabilir. Bir gram bile ilginç veya tahmin edilemez bilgi yok aralarında.

Mirza'yı hiç tanımıyorum haberim yok olaydan.

Bende ozm sana diyorum Özgür, ben taniyorum. Yani takip ediyorum daha dogrusu. Özellikle ocak ayinda tepki görmesine ragmen verdigi bilgiren arkasinda durarak takdir topladi. Cünkü hepsi dogru cikti. Özellikle Veysel olayinda tepki gördü. Ama sürekli bu isin coktan bittigini yazmisti örnegin. Basinda cikan her ismi cok cok daha önce den verdi.

Mesela Mancini simdi defans icin yetkili bir isim davet etmis yanlis bilmiyorsam. Konusu acildi burda bir kac gün önce ve basinda da cikti. Murat Öner bunun olacagini devre arasinda söylemisti. Isim kullanarak.

Neyse derdim onun paylastigi duyumlar veya bilgiler degil.

Mirza nin net bir sekilde yaptigi bir yanlis söz konusu.

Yaptigim dogru olmadigini bende biliyorum. Cok düsündüm cidden. Ama sizler icin yaptim bunu daha dogrusu. Cünkü Mirza kardesimize inanlar da var aranizda.

Ayrica özel hayatindan veya özel bir konusmasindan birsey paylasmadim. Net'te görüdügm acik acik yazilanlari buraya tasidim. Bu acidan bakarsak hicbir yanlis olmadigini düsünüyorum. Özel bir konu olsa zaten paylasmazdim.

O forumu biliyorum. Murat Önür'ün bilgi paylaştığını da biliyorum. Orada Özkaya soyadlı biri, Murat Önür ve BCA bilgi paylaşıyorlar. Güvenilirler değiller bilemem ama Hakan'ın bahsettiği durum benim de dikatimi çekmişti ama açıkçası Murat Önür'ün ikinci bir isimle buraya yazıyor olma ihtimali üzerinde durmuştum. Detayını bilemem.

Beyler isimli forvet geliyormus villa gomez eto gibi

Unal baskanin okul arkadasindan teyitli

Goy goy yapmiyorum

Ben sadece emir sarıgüle inanırım. No problem yani :cool::DD

Transfer duyumculuğu denen şey o kadar kolay ki herkes istese olabilir zaten.

Son dönem de Şeref Aydın dışında beni heyecanlandıran haber veren 1 duyumcu bile olmadı. Ki o da pek uğraşmıyor artık bu işler ile.

Gomis'in ,Alex'in ilgimiz dahlinde olabileceğini bizde tahmin ediyoruz zaten, veyahut Olcan, Gökhan, İshak, Tarık, Tolgay, Hakan gibi isimler ile ilgimiz olabileceğini.

Mirza murat abi in yazdiklarini paylasiyor bende ayni sekilde son yazdigim duyumda murat abinin yazdigi platformdan.

O forumu biliyorum. Murat Önür'ün bilgi paylaştığını da biliyorum. Orada Özkaya soyadlı biri, Murat Önür ve BCA bilgi paylaşıyorlar. Güvenilirler değiller bilemem ama Hakan'ın bahsettiği durum benim de dikatimi çekmişti ama açıkçası Murat Önür'ün ikinci bir isimle buraya yazıyor olma ihtimali üzerinde durmuştum. Detayını bilemem.

Ikinci bir isimle burda yaziyorsa sorun yok. Ben sadece bu konulara cok uyuz oldugumdan tasidim buraya. Ve dedigim gibi, özel bir durum söz konusu olsa, asla tasimazdim.

Yani hepimizi özelden iletisim kuruyoruz. O mesajlari asla buraya tasimamaliyiz. KIMSE

Bu konu ise acik ve emek söz konusu.

@Mirza Osmanoğlu

Ben hala senin düzgün biri olduguna inaniyorum. Alinma bundan dolayi ve duyumculugu birakip normal sekilde devam et. Kimse agizini acmaz bu sekilde.

Yaptigim dogru olmadigini bende biliyorum. Cok düsündüm cidden. Ama sizler icin yaptim bunu daha dogrusu. Cünkü Mirza kardesimize inanlar da var aranizda.

Ayrica özel hayatindan veya özel bir konusmasindan birsey paylasmadim. Net'te görüdügm acik acik yazilanlari buraya tasidim. Bu acidan bakarsak hicbir yanlis olmadigini düsünüyorum. Özel bir konu olsa zaten paylasmazdim.

bı ay once duyum aldım kaynagımı modlara soyledım lucescu buyuk ıhtımal gelecek dıye duyum verıyor baslık acıyordu..modlara soralım o baslıgı acmadan once kaynagı kımmıs..kolpacı oldugu bellıydı zaten..

şeref aydın balotelli demiş ama maşalllah forum top atsan uyanmaz.uykuya devam

Murat onur, berk ozkaya, huseyin can, ve bca orda yazan yonetime yakin duyumcular

Hepsini salla. Aralarinda tek Murat ve Berk abi güvenilir. Özellikle Murat abi cidden cok seyler biliyor. Su Rojo ve Astori konusu mesela. Veya Mancini nin davet ettigi defansa yardimci antrenör. Ocak ayinda isimle aciklamisti.

bı ay once duyum aldım kaynagımı modlara soyledım lucescu buyuk ıhtımal gelecek dıye duyum verıyor baslık acıyordu..modlara soralım o baslıgı acmadan once kaynagı kımmıs..kolpacı oldugu bellıydı zaten..

Modlara muhtemelen yalan söyledi. Kaynagim Murat abi diyecek degil. Yoksa bize de acik acik derdi. Cünkü kaynak degil bir kere.

Transfer duyumculuğu denen şey o kadar kolay ki herkes istese olabilir zaten.

Son dönem de Şeref Aydın dışında beni heyecanlandıran haber veren 1 duyumcu bile olmadı. Ki o da pek uğraşmıyor artık bu işler ile.

Gomis'in ,Alex'in ilgimiz dahlinde olabileceğini bizde tahmin ediyoruz zaten, veyahut Olcan, Gökhan, İshak, Tarık, Tolgay, Hakan gibi isimler ile ilgimiz olabileceğini.

Uğraşjıyor değil, uğraşamıyor. Onun kaynağı Galatasarayda değil artık.

Asaletin yeter var bir tek galiba bide galatasaraylıbiri .

Aşkın ateşde asaletin elemanı galiba deniliyor.

Neyse konuyu tekrar toparlayalim, gercekten ciddi bir duyum varmi? Daha net olmak gerekirse, Mevlut ve diger Turkish transferler ne durumda?

Yabanci transferini bilerek sormuyorum cunku o en son is. (oncelik degil)

Neyse konuyu tekrar toparlayalim, gercekten ciddi bir duyum varmi? Daha net olmak gerekirse, Mevlut ve diger Turkish transferler ne durumda?

Yabanci transferini bilerek sormuyorum cunku o en son is. (oncelik degil)

balotelli diye biri varmış abi.arsenal ,liverpool ,monaco ve Galatasaray diye bi takım peşindeymiş.şeref aydın yazmış.

Tarik Camdal'i takim da görmek isteyenlere de sunu söyleyelim, Murat abi o konunun devre arasi kapandigini söylemis. Hatirliyorsunuz, anlasma olmamisti. Bundan sonra da olmaz diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt