Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol Gundemi ‏@FutbolGundemi 4 dk.

Galatasaray, Olcan Adın için Trabzonspor'a 2 milyon euro + Emre Çolak ya da Yekta Kurtuluş'tan birini önerdi. (3puan)

emreyi bi sene anadoluya kiralamak gerek baktık olmuyor yollarız ama bi sene düzenli oynayacağı bi takımda görmek şart...

yekta zor zamanda çok iş yaptı. giderse yerine birini almak şart. yoksa orta sahada sadece ceyhuna kalırız :(. emreçolakı da pek beğenmesemde daha genç ve bazen çok iyi oyunlarda çıkartıyor. yani zor bir karar olacak. keşke bunların yerine umut ve ceyhunu önerseydik :)

emreden bı cacık olmaz beyler gitsin

:melo: Whats Luvvv, Gotta do, Gotta do babe :love_heart:

Rüyam da Sylvie van der Vaart'i gördüm Alper. Simdi aklima geldi.

Gökhan Töre, Olcan Adin gibi isimleri alsak bile diger kulüplerin, Besiktas gibi, yabanci sinirlamasi konusunda karari degismez. 1 sene önce yazdim burda. Besiktas'in derdi yerli oyuncular degil. Cünkü onlar da biliyor yerlilerin kIsItlI oldugunu.

Besiktas'in derdi Galatasaray gibi takimin kalitlei yabanci oyuncu almamasi. Drogba ve Sneijder den sonra geci kalite farki söz konusu transferlerde. Yabanci sayisi artsaydi, biz sirf kaliteli yabanci doldururduk takima. Ama Besiktas'in kaliteli yabanci alacak gücü yok. Bu ypzden Töre'yi alsak veya almasak, fazla birsey degismez onlar acisindan. (Sinirlama konusunda)

Muslera

Tarik Semih Astori Telles

Melo Selcuk

Töre Sneijder Olcan

Burak

Gelecek sezon ilk 11imiz böyle olur...​

Rüyam da Sylvie van der Vaart'i gördüm Alper. Simdi aklima geldi.

Gökhan Töre, Olcan Adin gibi isimleri alsak bile diger kulüplerin, Besiktas gibi, yabanci sinirlamasi konusunda karari degismez. 1 sene önce yazdim burda. Besiktas'in derdi yerli oyuncular degil. Cünkü onlar da biliyor yerlilerin kIsItlI oldugunu.

Besiktas'in derdi Galatasaray gibi takimin kalitlei yabanci oyuncu almamasi. Drogba ve Sneijder den sonra geci kalite farki söz konusu transferlerde. Yabanci sayisi artsaydi, biz sirf kaliteli yabanci doldururduk takima. Ama Besiktas'in kaliteli yabanci alacak gücü yok. Bu ypzden Töre'yi alsak veya almasak, fazla birsey degismez onlar acisindan. (Sinirlama konusunda)

Benim kastim o degil ama seni anliyorum, demek istedigim onlar da bu oyuncularin pesinde ve boylece onlara kapak olur, niye mi> Cunku bunlar (malesef) en iyi alinabilecek Turk oyunculari, ve onlar boylece coplere yonelecekler.

Oglum nasil bir ruya goruyon lan, gusul abdestini almisindir insallah :)

not: Hotel Royal Adam en Eve nasil in Belek?

Evren Gomis ve Mevlütü almak istiyoruz. demis. Yabanci olarak Gomis istiyor Yönetim.

:/

Gomis de kötü oyuncu degil, ama Yabanci Forvet olarak daha iysini alabillriz aslinda. Almasak Diouf bizde is yapar bence, o da bonservissiz,

villayı alabılırmısız

Liar.gif

Colagi gondermeyiz rahat olun aglar gitmez o burak abisi selcuk abisi araya girer :/ giderse kiralik gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt