Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oo hayirli olsun, mutluluklar dilerim kardesim, sevindim.

Ben serbest. Almanya'da gece hayati akar. Sarisin bizleri bekler. Evlenmeye henüz düsünmüyorum. Bekarligin tadini cikarmak lazim.

Bende oyle dusunuyordum ama prensesi bulduk diyebiliriz, bi ara resimlerimizi paylasirim ok? (also blond and blue eyes ) :)

Tesekkur ederim..

Olcan için 2 m. + Dany falan önerseydik, 2m+Yekta veya Emre Ç. isimleri geçiyor. Yekta kalmalı.

yönetim yerlilerin mukavelelerinde neden bu kadar abartılı rakamlar ödüyor anlamış değilim

Bu sözleşmeleri yapan değerli yöneticilerimiz Gomis'e senelik 4 milyon verirlerde şaşırmam açıkçası.

Emre Çolak takımda top hakimiyeti iyi olan az sayıdaki Türk futbolcudan biri sol ayaklı orta sahada oynar solda oynar gönderilmesi büyük saçmalık olur.

1. Balotelli

2. Torres

3. Gomis

dogrumu?

Mevlut da gelince nolacak boyle? Yine cift santrafor :S

hay başlicam gomis gomis... alın bir de bunu seyredin... :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=f7JgN19KdIM[/media]

Olcanın gelmesini ben çok istiyorum. Ondan avrupada CLde falan bişey beklediğimden değil. bu sene ligde zayıf anadolu takımlarına karşı çok gereksiz puanlar kaybettik. Olcan ligde bizim işimize çok yarar bu tür anadolu maçlarında kolay skor veya asist üretebilir. zaten bu sene 15 gol 15 asistle oynamış ve genelde anadolu takımlarına karşı ve legia, limasol gibi zayıf takımlara karşı çok iyi maçlar oynadı.

Adam gelmeye ikna olmazsa ayrı konu da, bu Menez'i bonservissiz bulmuşken kaptırmamak gerek. Bir daha böyle fırsatı yakalamak zor.

sabit ücreti düşük tutup

maç başınaları ve primleri koz olarak kullanmak yine de daha doğru olurdu

ben başarıya dayalı çalışırım söylemine uyan yaklaşım bu olurdu

Tesvik ediyorlar, seneye (ve ondan sonraki seneler de tabi) cikin adam gibi oynayin diye, bak sizin kiymetini biliyoruz sizden beklentimiz yuksek mesaji gibi algiliyorum bende..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt