Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonservisi 5 milyona Menez ister misin???? :) klübü para kazanacağına futbolcunun kendisi kazansın...

benim deginmek istedigim konu farkli.

ilk bakista bonservis vermiyoruz, dogrudur.

lakin adam imza atmadan önce 3-5m euro imza parasi istiyor senden.

bir nevi "bonservis" ödemis oluyorsun. kasandan "sicak para" cikiyor. onu demek istiyorum.

Stoper transferine gerek yok. Chedjou'yu elden cikartmadikca milyonlari verip yeni bir stoper almayacagiz. Ancak kiralik olarak biri gelir oda gelirse.

Bize 2 adet kanat oyuncusu lazim. Gokhan Tore + Olcan ile bu takim samipyon olur.

Eger alabilirsek yerli bir sag bek lazim ve orta sahada farklilik yaratabilecek bir yerli birde yabanci sayisina gore forvet ile bu sene yine CL'de gruplardan cikariz.

---------muslera---

Yerli---C(HB)--Semih-T.

-------Melo---Selcuk

--Gokhan-S----B

---------Burak.

İnşallah.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

başkan 2 süperyıldız getiricez demiş, ayrıca gomisle ts ilgilenince bırakmışız oh be

Menez'in o kadar piyasası yok ya.2 sene önce Kalou için de aynısını söylüyorlardı.Kalou'nun peşinde 10 küsür takım vardı.İmza parasız 2.5m€'ya Lille'e gitti.Vergi çıkınca 1.5m€ kazanıyor.

menez'i örnek olarak verdim... belki biz de menez ile anlaşıcaz 2milyon imza parası vericez... ama menez veya gomis kalitesinde bir futbolcuyu almaya kalksan kaç para bonservis parası vermen gerekirdi??... bunun karşılığında o paranın belki 6-7de biri kadar imza parası veriyorsun... bunu demek istiyorum

Demiroren sayesinde ligin kaliteside kisitli kaliyor.

Takimda onca yabanci yildiz oynayacagina baltalari, sabrileri izlemek zorunda kaliyoruz.

Bir an once defolup gitmesi lazim

@CimbomStatistic: BASKET TRANSFER | Ataman'ın yüksek maliyetli dediği Keith LANGFORD ile anlaşmaya varıldı.

@CimbomStatistic: BASKET TRANSFER (2) | Nenad Krstic'de GS Liv Hospital forması giyebilir. Euroleague bekleniyor.

Hoayda unal basgan cildirmis euroleage i istiyor basket boyleyse futbolda napacaz acaba ?

Colaktan bir sey olmaz o yuzden gidebilir. Olcan ve Tore'yi alirsak kargalar iyi ortada kalir

@CimbomStatistic: BASKET TRANSFER | Ataman'ın yüksek maliyetli dediği Keith LANGFORD ile anlaşmaya varıldı.

@CimbomStatistic: BASKET TRANSFER (2) | Nenad Krstic'de GS Liv Hospital forması giyebilir. Euroleague bekleniyor.

Hoayda unal basgan cildirmis euroleage i istiyor basket boyleyse futbolda napacaz acaba ?

Krstic Efes'e gidiyor teodosic ile beraber

Olcan'ı Beşiktaş Töre'yi biz alirsak kötü olur.İkisini de beğenmiyorum ama Olcan > Töre

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt