Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mac seyreden kimse telles top kapiyor demez kendinizi kandirmayin boyle seylerle

allah bilir hangi mal neyi seyredip yazmis onu

ali adnan tellesten farkli bir yarar saglamazdii bize

telles iyi topcu olamaz diyen yok burda

olabilir tabide fal acmiyoruz burda

riera kadar katki veremeyen solbekle isim olmaz

Benim işim olur. Mancini'nin, Tugay hocanin, Emre Utkucan'in işi olur. Maç başı dribling, top kapma oranlarina, yaptigi orta sayidi ve bu ortalarin yarattigi tehlikelere, sut becerisine bakan herkesin işi olur. Melo,Sneijder, Muslera ve Telles, yerli ya da yabanci daha iyisini bulamayacagimiz oyuncular. Bruma da bunlara eklenebilir yakinda. Bu konuda daha fazla polemige girmek istemiyorum gerçekten

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

telles abartılmamalı zaten potansiyel var ilk geldiğinde iyiydi sonra düştü ishak filan böyle düşüşe geçse yerden yere vururlardı forumda

senin fikrine gore realin sol beki marceloyu alma firsatimiz olsa sabri sol bekte iyi yabanci kontenjanini bosa kullanmayalim demekte fikir ozgurlugune girer,burda Galatasaray icin en iyisi ne ise onun olmasini isteyen futboldan anlayan taraftarlarda var

Hmmm... Futboldan anlayanı kim belirliyor burda?

Aramızda mourinholar varda bizmi bilmiyoruz?

Galatasarayın en iyisi sadece senin futbol bilgi üzerinden kurulu olmalı?

Senin veya benim futbol bilgimiz doğru olduğunu veya Galatasaray için en iyisi olduğunu kim karar veriyor?

Senmi ,yoksa ben mi? Hmmmm...Neyse ben anlamadım bu düşünce tarzını.

Saygılar

devre arasinda gelen hic bir oyuncu suanlik kotu yada iyi demeye hakkimiz yok

4-5 ayda koray, alex, salih, oguzhan, ontivero cok sey beklemek sacmalik olur

kamp donemini iyi gecirirlerse daha farkli olacaklarini dusunuyorum

salih sag bek degilde, stoper olarak oynatmamiz lazim

alex telles gerekirse bazen kanatta oynamali ve ontivero oynayacagi bir takima kiralanmali

Muslera gitmesini isteyen arkadaslar bence bir yanda haklilar, 5yabanci oynatacagim bir sezonda en mantiklisi kaleciyi satmak olur

hem yabanci kontajyani acilir, hem gelir saglar

2yil sonra musleranin sozlesmesi bitiyor, ve muslera 2 yil sonra bizimle sozlesme imzalayacaginin garantisi varmi?

suc taraftarda degil muslerayi takimda dusunmemesi, suc TFFde ve bizim yonetimde

bugune kadar bizim istedigimiz birseyi yaptimi TFF? tff yargilayabiliyormuyuz?

Son dakikada Kayseriye yedirmişti. Trabzon maçındaki gereksiz penaltısı,sol kanattan beke gelmemesi. Dahada cabası. Çok çalışması lazım.

devre arasinda gelen hic bir oyuncu suanlik kotu yada iyi demeye hakkimiz yok

4-5 ayda koray, alex, salih, oguzhan, ontivero cok sey beklemek sacmalik olur

kamp donemini iyi gecirirlerse daha farkli olacaklarini dusunuyorum

salih sag bek degilde, stoper olarak oynatmamiz lazim

alex telles gerekirse bazen kanatta oynamali ve ontivero oynayacagi bir takima kiralanmali

Muslera gitmesini isteyen arkadaslar bence bir yanda haklilar, 5yabanci oynatacagim bir sezonda en mantiklisi kaleciyi satmak olur

hem yabanci kontajyani acilir, hem gelir saglar

2yil sonra musleranin sozlesmesi bitiyor, ve muslera 2 yil sonra bizimle sozlesme imzalayacaginin garantisi varmi?

suc taraftarda degil muslerayi takimda dusunmemesi, suc TFFde ve bizim yonetimde

bugune kadar bizim istedigimiz birseyi yaptimi TFF? tff yargilayabiliyormuyuz?

Salih net olarak kötü bir oyuncu.

mac seyreden kimse telles top kapiyor demez kendinizi kandirmayin boyle seylerle

allah bilir hangi mal neyi seyredip yazmis onu

ali adnan tellesten farkli bir yarar saglamazdii bize

telles iyi topcu olamaz diyen yok burda

olabilir tabide fal acmiyoruz burda

riera kadar katki veremeyen solbekle isim olmaz

Riera ya haksızlık edildiği çok net...Onca zaman Riera, önünde muhteşem sol kanatlarla oynamış gibi kendisini yerin dibine batıranlar, Telles i övebilmek adına ''Bütün kanadı tek başına kullanıyor da ondan'' argümanını kullanmaya devam edebiliyorlar, Allah selamet versin!...

Telles in başarılı olmasını çok istiyorum...Genç yaşta, ülkesinde sezon bittikten hemen sonra, çok farklı bir ülkede, saçma formatlarda, çapsız oyuncuların arasında oynamasını bu seneki yetersiz performansı için geçerli bir mazeret olarak görebilirim, gayette ümitvarım yani...Bunu demek başka, mevcut performansının yeterli olduğunu kabul ettirmeye çalışmak başka şey...Anlaşılıyor ki seneye de aynı çizgide devam etse bile kendisini övmeye hazır çok kişi olacak...Kimsenin beğenmediği Ziya Erdal bile Telles in şu yarım sezon oynadığının gerisinde kalmazdı...

Hmmm... Futboldan anlayanı kim belirliyor burda?

Aramızda mourinholar varda bizmi bilmiyoruz?

Galatasarayın en iyisi sadece senin futbol bilgi üzerinden kurulu olmalı?

Senin veya benim futbol bilgimiz doğru olduğunu veya Galatasaray için en iyisi olduğunu kim karar veriyor?

Senmi ,yoksa ben mi? Hmmmm...Neyse ben anlamadım bu düşünce tarzını.

Saygılar

muslera satilsin diyen adam futboldan anlamiyordur yabanci kontenjani falan farketmez,drogba oynamasin umut oynasin diyen futboldan anlamiyordur vsvsvs bunu taratismaya falan gerek yok.gerci burdakiler devede kulak kaliyor,zamaninda sneijder sistemimize uymuyor diyen bir teknik ekibimiz vardi,ki seninb ornek verdigin mourinho sniejder icin dunyanin hala en iyi 3 orta saha oyuncusundan biridir demisti

10300670_237441076463574_3509637343934034531_n.jpg

Telles 6m euro edecek adam değil ALi ADNan ile farkı ali'nin daha fizikli olması enayi bi kulubuz

muslera satilsin diyen adam futboldan anlamiyordur yabanci kontenjani falan farketmez,drogba oynamasin umut oynasin diyen futboldan anlamiyordur vsvsvs bunu taratismaya falan gerek yok.gerci burdakiler devede kulak kaliyor,zamaninda sneijder sistemimize uymuyor diyen bir teknik ekibimiz vardi,ki seninb ornek verdigin mourinho sniejder icin dunyanin hala en iyi 3 orta saha oyuncusundan biridir demisti

Bu yazdıkların hepsi kendi fikrin ama sonucta.

Saygı duyarım aynı fikirleri paylaşmasakda ama yok banlayın ve saire gibi aşağılıyıcı yorumlara karşıyım.

Muslera satılsın diyen adam öldüreceksin resmen yahu

Neyse uzatmanın anlamıda yok. Derdimi anlatamadım belli ki.

SAYGILAR renktaş

Valla 5 yabancı sahada olucağı için Muslera'dan daha verimli olucak bir seçenek varsa tercih edilmelidir çok sığ bakıyorsun olaya Drogba CL ligi bittikten sonra kafa olarak Galatasaray'ı bitirmişti ve resmen oynamıyordu eleştirirken mantık ve saygı çerçevesinde eleştirmeliyiz bence herkes herkesin fikrine saygı duymalı bu takımda ne kariyerli oyuncular geldi geçti Dünya'da 1 Sneijder 1 Muslera varmış gibi davranmak saçma eğer potansiyeli olan ve daha verimli oluncak oyuncular varsa neden olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt