Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emir sarıgül iyi gazlıyo ama doğruysa forvete ya torres ya balotelli gibi biri gelir.evren göz de flaş bi golcü aradığımızı yazmıştı dün.

Emir'i aradim simdi arkadaslar. Bi yazinca duramiyorum, gaza geliyorum bende dedi. Transfer fln yok, batiyoruz diye ekledi.

Emir Sarıgül @emirsarigul · 40 dk.

Transferle ilgili sitem ve düşüncelerinizi anlıyorum. Fakat Hedeflerimiz büyük arkadaşlar.Bu hedefler için daha ayrıntılı çalışmak gerekir.

Emir Sarıgül @emirsarigul · 50 sn.

Titizlikle sürdürdüğümüz transfer politikamızın sonucunda eminim mi büyük Galatasaray taraftarı memnun kalacak

klasik transfer palavrası. gidip olcan-ishak-mevlüt alınsa sadece taraftarın büyük kısmı memnun kalacakken 1 tane çilek, saçma sapan 5-6 yerli transferi yaparlar.

aynen öyle sırf trasnfer yaptık görüntüsü için 9 tane çöp yerine 3 tane iyi yerli birde Alex'i alsan zaten herkes mennun olur

stoper de istemiyorum valla, 1 yerli 1 yabancı kanat aldık mı, birde mevlüt geldi mi bence tamamdır. brumayı da mümkünse sürekli oynayacağı bi takıma kiralasak çok iyi olacak, bursa falan isterse hemen verelim hatta, şenol hocanın elinde 1 senede iyi hale gelir :D

tam Bursa veya Besiktaslik Oyuncu.

Bize olmaz..daha Kaliteli bir Forvet gerekir.

Mitroglou türk pasaport alabilir mi..eski Osmanli fln Büyük Büüyk Büyük dede türk fln :D

yemin ederim bu pasaport haknda bi haber cikar yakinda online spor sitesinde

10354283_231940490338868_1221249887_n.jpg

Yeni Sezonun ilk Transfer BRUMA olacak

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vsIB1rhvNmA[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt