Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saol tesekkur ederim, bu Trabzonspor un yaptigi aciklama ciddi mi? Yani sonra U donusu yapmasinlar da, bazi evraklari gostermisler falan diye duydum..

ciddiymis. ts basvuruda bulunmus uefaya. uefa bunu degerlendirerek tffye sorusturma acmis. ayin 17sinde karar verecekmis uefa.

semsiye acilacak galiba.

RRiz3.gif

Cezalarda indirim var :p

daha kim istiyor .. son sansiniz ..

Önemli bir şey değil Gökhan Abim , sıkıntı yok :)

Sen nasılsın ne yapıyorsun ?

Ne diyorsun şikecilere ne ceza verirler sence , güzel şeylerden bahsedip neşelenelim :D

İyiyim, sağolasın. İş-güç uğraşıyoruz işte.

Ben şikecilere ceza verileceğine pek inanmıyorum ya. Umarım yanılırım.

Saol tesekkur ederim, bu Trabzonspor un yaptigi aciklama ciddi mi? Yani sonra U donusu yapmasinlar da, bazi evraklari gostermisler falan diye duydum..

Trabzon ciddi Alper reis sıkıntı yok , İnşallah Fenerbahçe düşürülüp elinden 2010-2011 sezonu şampiyonluğu alınacak ve TFF istifa ettirilip , bütün ibre tekrardan bize dönecek , Türkiye'nin Bayern Münih'i olmak için fırsat ayağımıza kadar geldi zaten olacaktık ancak artık işimiz çok daha kolay olur diye düşünüyorum , Fenerbahçe'nin düşürülmesi , şampiyonluk sayılarının eksilmesi , bizim dördüncü yıldızı takmamız , değişen ve iyileşen yabancı kuralı sistemi ile birlikte parçalıyı giyen yıldızlar , patlayan forma satışları ve store alışverişleri , üst düzeyde olan CL ve STSL gelirleri ile birlikte önümüz çok açılacak İnşallah.

İyiyim, sağolasın. İş-güç uğraşıyoruz işte.

Ben şikecilere ceza verileceğine pek inanmıyorum ya. Umarım yanılırım.

Halledecekler İnşallah abi , ben bu saatten sonra kolay kolay kurtulacaklarını sanmıyorum en kötü ihtimalle , - 15 puan + 2010 - 2011 sezonu şampiyonluğunun ve gerekli tazminatların primlerin vs. Trabzonspor'a ödenmesi zorunluluğu koşulur sanırım , bunun yanında TFF yönetiminin istifa ettirilmesi de cabası olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt