Caner Candan
10 Numara!
- 1 Aralık 2008
- 12.390
- 0
- 1.361
chedjou dan daha iyi olduğunu sanmıyorum..astori gibi biri geleceğine chedjou kalsın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S Haber Torres 11'de.
chedjou dan daha iyi olduğunu sanmıyorum..astori gibi biri geleceğine chedjou kalsın...
Belinde sorun var Ched'in
Birsey olmaz takma kafana, simdi hatta sikecilere cezada geliyormus.
Seneye rakipsiz oluruz.
Bu sezon zaten son maclari 5 yabanci ile oynadik, fenada degildik hani.
Bjkye - cezasi gelir onlar rakibimiz olur, zaten Töreyi ellerinden alinca onlarinda pili biter.
Bariz bu sene bjkde fark yaratan futbolcuydu olcay ve oguzhanla birlikte.
Sen yine yap analizlerini![]()
Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 16 dk.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 7 dk. Ben acikcasi baskan in Töre yi alacagini düsünmüyorum. Hem tutturmus kulüp iliskileri diye, hem finansal anlamda zor durumdayiz. R.Kazan 5 ceker, biz 3 veririz.
Kaldik yine yerli cöplere.
Anlayacagin bi halt olmaz bu transfer dönemi. Ama ocak tan beri sürekli Menez in alinmasindan yanayim. Menez'i alirsin, forvet'e de gerek kalmaz. Zamaninda Roma'da tek forvet oynayip fark yaratan oyuncuydu.
Lig'i yerle bir eder yikip gecer. Bir tasla iki kus olur iste. Stoper konusunda kararsizim. Ilk 5 yabanci Sneijder-Forvet-Muslera-Melo-Telles olunca stoper'e yer kalmiyor. Hadi diyelim Telles'i yedeklere cekelim, sol bek kalmiyor.
Chedjou da kalite stoper aslinda. Her yönden sinirlama isi bozuyor. Koray degerlendirilmeli.
Bu yüzden aslinda forvet alinmasin istiyorum. Burak-Umut-Mevlüt, 3 yeteneksiz, ama bunlarin yanina bir forvet alsan kim oynayacak. Yanlis transfer planlamasi olur 4 forvet. Birde büyük isim gelirse oynama sartiyla, Mancini Buak'i kanatlara ceker yine aci cekeriz. Cünkü Burak'tan vazgecmez.
Bu yüzden Menez hamlesi cok kritik olur. Kanat forvet iste. Getirin su adami. Bruma da mutlaka kalmali, müthis yetenek.
Kisaca, kiliti acacak oyuncu Menez olur.
He birde Balanta, Doria fln konusuluyor. Gecin bunlari, alamayiz.
Menezi hic izlemedim, keza Lavezziyide ne yazikki. Hic PSG macina denk gelmedim bu sezon.
Keita gibi birsey mi?
2 gol 3 asist yapmis fazla oynayamamis.
Menezi hic izlemedim, keza Lavezziyide ne yazikki. Hic PSG macina denk gelmedim bu sezon.
Keita gibi birsey mi?
Keita gibi birsey mi?
Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 16 dk.
Cagliari , Astori için kapıyı 6 milyon euro'dan açmış.
Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 7 dk.
Milli takım olayından dolayı fiyatı düşmüştür bence yoksa devre arası daha fazla isteniyordu.
lavezzi bir kewell gibi
menez bir keita gibi
düsünülebilir![]()