Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çilekler güzel degil bu sene zaten. Geçen aldım pişman oldum. tatsız tutsuzdu.

Bence de oynamamız gereken sistem 4-2-3-1 ama Mancini'nin bu sistemi oynatacağını pek sanmıyorum. İlla 4-3-3 oynayacaksak Sneijder orta saha 3'lüsünde olmalı.

Kesinlikle katılırım...

4-2-3-1 'in oynamasının ana sebebi Burak...Yedek bırakırsan küstürürsün , ama 4-2-3-1 'in santraforu olması çok zor, top kontrolü iyi , güçlü , dar alanda etkili , teknik ve zeki isim lazım Drogba , Gomis , Adebayor gibi...Sağında oynatırsan da takımı batırırsın.

Hocam bizimkiler keşfedilmemiş oyuncuyu keşfetse bile taraftar sabretmiyor...

Ontivero gibi bir potansiyel var , kumaşı belli , iyi oyuncu uyum sorunu yaşıyo belli ama

18 yaşındaki adam son 15 dakika kala maç kurtarması için alıp adamın hiç alışık olmadığı sertlikte bir ligde hadi çevir maçı diye bekleyince herkes çöp demeye başladı , maç kondisyonu yalan oldu. Şimdi kiralanıp gidicek.

Yani oyuncuyu hiç bilmiyorum ama o dediğin scouting önerilerini bende çok yapıyorum , buna rağmen yabancı sınırı kalkmadan scouting hayal olur.

Belodedici yazıp aratır mısın google a bir zahmet?!...Nostalji yapmıştım güya da tanıyan bile kalmamış...Demekk ki ''yaşlanmakta'' dahi değil düpedüz yaşlı bir adamım artık...Kusura bakma ofsayta düşürmüş gibi oldum...

bosver cilegi, sana bisey olmasin yeter ünal basgan :ask:

707d6ahududu-kan-sekerini-dusuruyor-ahududu-kan-sekerini-dusuruyor.jpg

Ahududu mevsimi...

Belodedici yazıp aratır mısın google a bir zahmet?!...Nostalji yapmıştım güya da tanıyan bile kalmamış...Demekk ki ''yaşlanmakta'' dahi değil düpedüz yaşlı bir adamım artık...Kusura bakma ofsayta düşürmüş gibi oldum...

Yok valla ya hiç hatırlamıyorum.İlk okuduğumda Balotelli sanmıştım biraz önce :):)

Muslera

Şener-Semih-Astori-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Menez

Burak​

bu kadro Cl için ideal. Ligde telles-sabri,,bruma-veysel degişiklikleri olabilir.

cl için

------------------muslera--------------------

tarık--------semih--------balta-----telles

-----------------melo---mavuba-------------

bruma----------------------------------menez

------------------sneijder------------------------

-----------------------burak----------------------

Menez gelse bile sol kanatta oynatacak Mancini. Bu adam Safkan Sag Kanat. Ayrıca Kanat Forvet degil. Os Kanadı.

asist yapmasından çok gol atmasını istediğim sağ ayaklı kanat oyuncusunu ben de olsam sol kanatta oynatırım... sağ ayaklı diye sağ kanata koymak menez gibi bir oyuncuyu pasifize etmek olur...

-----------------------------Muslera-------------------------------

--De Scglio------Zouma------Doria----------Luke Shaw-

----------------------Pogba----Veratti---------------------------

----Shaqırı---------------------------------------Bruma---------

--------------------Lukaku-------Benteke----------------------

:)

hocam senin kadro pogba ve verratti ikilisiyle imkansız olmuş :) iki aygır fazla ileriye.lukakuyu çıkart wesleyi koy arkasına tamamdır :)

Beyler konuyla alakasız ama kafamın sag tarafında birşey var bastırınca acıyor. aklıma getirmek istemiyorum ama tümör olabilirmi lan.

tarığı kim neden beğeniyo anlamış değilim valla. tarık defansı sıfır olan bi adam sabri ile devam etmek daha mantıklı

------muslera------

Sener-koray-semih-tarik

-----melo--inler---

Menez---wes-----bruma

-----burak(mevlut)---

Gokhan d.

Telles

Ched

Veysel

G tore

Selcuk

Gomis

En mantiklisi bu gibi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt