Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nuri'yi İlkay gidicek diye aldılar büyük olasılık İlkay'da sakatlanınca işler yattı biraz satılmıcak gibi İlkay sezon sonuna kadar iyileşir ve satılmazsa Nuri'yi en azından kiralık yollamak isteyebilirler ayrıca Nuri gelince Sneijder gider demek saçma Nuri gelirse Max. Melo gider tam olarak Orta Saha oyuncusu bizde bu karaktere en yakın Selçuk var Sneijder denmesi saçma bir yorum olmuş.

benim yorumumla ilgili "saçma" yakıştırması yapmışsın ama bunu benden alıntı yapmak aklına gelmedi sanırım futbol profesörü renktaşım :) Nuri gelirse bizde banko oynar, bu konu zaten tartışmaya kapalı. Selçuk ve Melo da banko oynayacak -Melo bu saatten sonra hiçbir yere gitmez onu unut bi kere-. yani Nuri gelirse 4-3-3 formasyonundan başka bir seçenek yok elimizde (4-3-1-2 oynamayacağımızdan eminim). 4-3-3'ün ileri üçlüsünde de Sneijder'e yer var mı? bu seneki gibi solda oynatıp heba edebiliriz belki ama benim demek istediğim bu değil. eğer Sneijder giderse Nuri'yi alıp 4-3-3'e döneriz demeye çalıştım bir önceki mesajımda. yani Nuri'yi anca Sneijder giderse alma girişiminde bulunuruz. umarım anlamışsındır.

bu arada en sevmediğim şeydir arkamdan konuşulması. eğer bir şey söylenecekse erkek gibi yüzüme söylenmesi taraftarıyım insanların :)

Asil futbolculari özel hayatindan dolayi yargilamak Galatasaraylilara yakismaz. Karisini millete ne yapmis Caner? Canerden bende ne kadar nefret etsem, burdan vurmak cok etik degil bence.

Haklı olduğun nokta var ama mecbur vurcaz yıllardır bi çok oyuncu yakın zamanda ise örneğin melonun öyle yemeğine bile karışan fenerasyon ve medyasının yanına kalmamalı

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Furkan'ı bilmem ama bizim 25 kişi olması gereken kadro şuan nerde ise 40 kişi biran önce gereksiz adamlar takas makas bir şekilde yollanmalı 3er 5er verelim takaslarda ayrıca Şener'İn kontratında 5m TL.ye serbest kalır maddesi varmış yani yaklaşık 1.5-2m € ya denk gelir.

Ben bunu Şener Bursa'ya geldiğinden beri söyledim ama daha yeni dillendiriliyo..

Bizden temiz gidicek adamlar bağırıyor..

Salih - (Satılık değil kiralık hala umudum var , yedek kalırsa silinir gider )

Ontivero ( 18 yaşındaki çocuğu takımla hiç uyum sağlamadan son 20 dakika oyuna alıp , hadi çevir dersen bocalar,iyi kumaş KİRALIK)

Emre Çolak ( Nerde oynadığının farkında olsun , kaç senedir yerinde sayıyor , her şansa rağmen KİRALIK)

Ceyhun ( Hiçbir artısı kalmadı , ilk geldiği sezon ümitliydim ama iyice tükendi , SÖZLEŞME UZATILMAMALI)

Burdisso ( Gitti zaten )

Drogba ( Gitti zaten )

Amrabat ( Piyasası varken , max kazançla SATILIK )

Eboue ( Ne yapacağı hep belirsiz , istikrarsız ve bitik az piyasası varken, SATILIK)

Hajrovic ( Oyun bilgisi sıkıntılı , narin bir oyuncu , piyasası varken SATILIK)

İbrahim Ünsal ( Forma şansı bulması zor , lige alışması için oynayacağı takıma KİRALIK)

Gökhan Zan ( Son senelerini kadro dışı geçirmesin , SATILIK )

Eray İşçan ( Ne potansiyel var , ne güven kira da değil SATILIK )

Aykut Erçetin ( Futbol oynayarak para kazanacağı bi kulübe , SATILIK )

Umut Bulut ( Adamlığını çok sevmeme rağmen , top tekniği ve kontrolü çok zayıf , karambol golcüsü SATILIK)

Chedjou ( Toparladı kendini toparladı da gitmek istiyor yabancı sınırıyla arası iyi değil , SATILIK )

Aydın Yılmaz ( Yetenekli ama kadro dışında silinip gidecek , SATILIK )

Engin Baytar ( Kendini bitirdi , SATILIK )

Dany (
Zaten gitti )

Elmander ( Zaten gitti )

benim yorumumla ilgili "saçma" yakıştırması yapmışsın ama bunu benden alıntı yapmak aklına gelmedi sanırım futbol profesörü renktaşım :) Nuri gelirse bizde banko oynar, bu konu zaten tartışmaya kapalı. Selçuk ve Melo da banko oynayacak -Melo bu saatten sonra hiçbir yere gitmez onu unut bi kere-. yani Nuri gelirse 4-3-3 formasyonundan başka bir seçenek yok elimizde (4-3-1-2 oynamayacağımızdan eminim). 4-3-3'ün ileri üçlüsünde de Sneijder'e yer var mı? bu seneki gibi solda oynatıp heba edebiliriz belki ama benim demek istediğim bu değil. eğer Sneijder giderse Nuri'yi alıp 4-3-3'e döneriz demeye çalıştım bir önceki mesajımda. yani Nuri'yi anca Sneijder giderse alma girişiminde bulunuruz. umarım anlamışsındır.

bu arada en sevmediğim şeydir arkamdan konuşulması. eğer bir şey söylenecekse erkek gibi yüzüme söylenmesi taraftarıyım insanların :)

4-3-3'de çok rahat Sneijder oynar baklava şeklinde oynarsın illene 4-3-3 değil Selçuk yada Meloyu kesersin maçına göre 4-2-3-1 sistemi ile oynarsın yani Nuri'nin gelmesi ile gidecek adam ya Selçuk ya Melo olur demek istedim ikiside kalıp yine oynayabilir sana 4-3-3 dede yerleştireyim isterse

--------------Muslera----------------

Sağ B.--def----def------Sol B.

------------Melo-------------

------Nuri------Selçuk-------

-----------Sneijder----------

-------Forvet--Forvet--------

Ayrıca forum herkese açık kimse kimsenin arkasından birşey demiyor.

Ayrıca bu haberler klasik azize oyunu. 5yıl imzalarlar sonra Caner ile başkanı çıkar isterlerse dünyaları versin cart curt klasik şeyler

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahce´nin de istedigi bu zaten. 2-3 gün Caner´i tartisacak Galatasaray´lilar, yok oldu, yok olacak, ondan sonra bastiracak imzayi.

Aziz Yildirim´in her zamanki ergenlikleri bunlar. Fazla takilmayin, fazla tartismayin. Sallayin gitsin.

Baskan isine baksin. Töre, Inler, Mevlüt vs. Git al.

Mancini, Yekta (Ceyhun), Melo Selcuk oynatiyor genelde. Yine öyle olacak. Al Inler´i rahat et. Inler Melo Selcuk yaparsin

Furkan Alper'i andırıyor. Dün konuşmuştukya hani akıp giden topçu diye biraz onlardan. Alper daha iyi ama bakalım Furkan gelince iş yapar mı??

Umut Gündoğan da bu tip oyunculardan..

Yani bize o akıp giden oyunculardan çok lazım aslında çünkü top sürmek isteyen tek tük oyuncu Burak ve Telles'ti bu sene..Burak'ın tekniği yetersiz , Telles'in ise bütün maç sol kulvarı tek başına idare etme gayesi fiziğini düşürdü..

Biz de gayet olur gibi , çok istekli arzulu bir çocuk sadece Karabükta Tolunayla kalmak isteyebilir belki ama umarım kalırsa bir şekilde monte etmek lazım..

İyi Galatasaray'lı olduğunu alkışlamayarak ispatladı . Yedek kulübesinde Emre Çolak gibi yan gel yat oyuna girince saman alevi gibi takıl bir oyuncu yerine Furkan gibi istekli arzulu , ve tecrübe yaşamış bir oyuncu çok daha iyidir.

Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 17 sa.

Cagliari , Astori için kapıyı 6 milyon euro'dan açmış.

Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 17 sa.

Milli takım olayından dolayı fiyatı düşmüştür bence yoksa devre arası daha fazla isteniyordu.

Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 2 sa.

Caner Erkin'e yıllık bazda Fener'den yaklaşık bi milyon euro fazla teklif etmisiz. Prim vs hariç. Bu kez biz onların taktiğini kullanıyoruz.

Aşkın Ateş @AskinAtes29 · 2 sa.

Bence gelmez ama teklif yapmamız lehimize her türlü.

Sıcak sıcak.

Caner karaktersizinin insanlığını kimse sevmez ama futbolculuğu da tartışılmaz...

Caner - Telles önlü arkalı gayet iyi olur ayrıca ikiside sol açık patentli oyuncu keza İshak da öyle...

İshak geldiğinde Telles'i öne İshak'ı arkaya veya İshak öne Telles arkaya geçebilir bakarsınız.

Ben bunu Şener Bursa'ya geldiğinden beri söyledim ama daha yeni dillendiriliyo..

Bizden temiz gidicek adamlar bağırıyor..

Salih - (Satılık değil kiralık hala umudum var , yedek kalırsa silinir gider )

Ontivero ( 18 yaşındaki çocuğu takımla hiç uyum sağlamadan son 20 dakika oyuna alıp , hadi çevir dersen bocalar,iyi kumaş KİRALIK)

Emre Çolak ( Nerde oynadığının farkında olsun , kaç senedir yerinde sayıyor , her şansa rağmen KİRALIK)

Ceyhun ( Hiçbir artısı kalmadı , ilk geldiği sezon ümitliydim ama iyice tükendi , SÖZLEŞME UZATILMAMALI)

Burdisso ( Gitti zaten )

Drogba ( Gitti zaten )

Amrabat ( Piyasası varken , max kazançla SATILIK )

Eboue ( Ne yapacağı hep belirsiz , istikrarsız ve bitik az piyasası varken, SATILIK)

Hajrovic ( Oyun bilgisi sıkıntılı , narin bir oyuncu , piyasası varken SATILIK)

İbrahim Ünsal ( Forma şansı bulması zor , lige alışması için oynayacağı takıma KİRALIK)

Gökhan Zan ( Son senelerini kadro dışı geçirmesin , SATILIK )

Eray İşçan ( Ne potansiyel var , ne güven kira da değil SATILIK )

Aykut Erçetin ( Futbol oynayarak para kazanacağı bi kulübe , SATILIK )

Umut Bulut ( Adamlığını çok sevmeme rağmen , top tekniği ve kontrolü çok zayıf , karambol golcüsü SATILIK)

Chedjou ( Toparladı kendini toparladı da gitmek istiyor yabancı sınırıyla arası iyi değil , SATILIK )

Aydın Yılmaz ( Yetenekli ama kadro dışında silinip gidecek , SATILIK )

Engin Baytar ( Kendini bitirdi , SATILIK )

Dany (
Zaten gitti )

Elmander ( Zaten gitti )

Dany nereye gitti birde Berk İsmail Ünsal olcak sanırım İbrahin Ünsal katılıyorum çoğuna çoğunuda satamıcağımız için takas ile yollamamız lazım örneğin Umut Bulut-Engin Baytar'ı Olcan transferinde kullanabiliriz hatta Dany filanda eklenebilir bunlara Emre Çolak kalmalıdır joker bir nevi kanat ve orta saha oynuyor ama maç kondisyonunu hiçbir zaman %100 tutamadı ama alt yapıdan yetişen oyuncu katagorisinde olduğu için kadroda olmalı Aydından biran önce kurtulunmalı Ontivero Türkiye liginde kiraya verilmeli Salih için İshak transferinde takasta kullanılabilir Ontivero'da kiralık olarak veririz Berk İsmail en azından 1 alt ligde devamlı 11'de forma giyicek bir takıma verilip oynatılmalı potansiyeli yüksek deniyor. Chedjou , Eboue , Amrabat her türlü satılır. Hatta Eboue kesinlikle satılmak isticektir FİFA'dan ceza yedi bu cezayı imza parası ile kapatmak istiyecektikr en son 2,5m € teklif edildi sanırım Shalke ile anılıyor Kaan Ayhan'ı sıyırtabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt