Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bura Menez veya Balo diyor.

Fanatik Torres diyor,

Fotomaç Eto'o

Allak bullak oldum :D

alın şu adamı Türkiye'ye fazla wesley ile çoşarlar

bkn 5.20

[media]https://www.youtube.com/watch?v=f7JgN19KdIM[/media]

[attachment=10475:2464715489_1.jpeg]

kankaları bulun

Ekli dosyalar

• 2464715489_1.webp
    2464715489_1.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 244
Para yoksa Binz yönetim veya baskan aciklamali,tabi bjk gibi duygu sömürüsü yspmadan,bu taraftar yine destekler takimini,ne bileyim,pahali bir forvet yerine Elmanderle devam edebilirler,Olcan yerine Gökdenize yönelebilirler,Ambrabat yedek olarak takimda tutulabilir,yanliz Gökhan Töreyi almalari sart,bi yabanci sinirini yarin kaldirsalar,bizde gidip dört yabanci yildiz alsak bile bu takim deplasmanda kolay kolay Mac kazanamaz,karakterli futbolcular sart

Paul Pogba

Marco Verratti

Yaya Toure

Koke

Dkda en iyi hangi 2 si oynar sizce ? Koke pogba diyorum

ve dknın brezilya da yapılması hulk,neymarda falan artıs olarak fark edermi

Dany-Eboue-Chedjou-Hajrovic 4'lüsünden 10m€ para çıkartabilirsek ve hepsini bir adama yatırırsak süper olur.Tabii bir de Menez'i kaçırmamak lazım.

Shaqiri ayrılmıyor mu? Birine para yatıracaksak gidelim Bayern'e Mandzukic ve Shaqiri için bir oturup konuşalım. En azından Shaqiri'yi alalım. Bence Menez'den daha iyi bir oyuncu.

Dany-Eboue-Chedjou-Hajrovic 4'lüsünden 10m€ para çıkartabilirsek ve hepsini bir adama yatırırsak süper olur.Tabii bir de Menez'i kaçırmamak lazım.

Eboue'ye zaten Schalke'den 2.5 Mn €'luk bir teklif gelmiş , Dany'nin de piyasası o civar Toulouse peşinde 2.5 Mn €'ya gönderebiliriz.

Chedjou ve Hajrovic ise piyasası olan adamlar ve DK oynayacaklar ayrıca , ortalama bir performans bile gösterseler dahada artar piyasaları ;

Örneğin Chedjou'yu Ligue 1'e 5 Mn €'ya satabiliriz yada Hajrovic'i , Bundesliga'ya vs. gönderebiliriz yine 5 Mn € fiyata yani ben ;

Eboue - 2.5 Mn €

Dany - 2.5 Mn €

Chedjou - 5 Mn €

Hajrovic - 5 Mn €

Şeklinde bu dörtlüden 15 Mn € çıkarabileceğimizi düşünüyorum rahatlıkla tabi biraz pazarlama becerisi de gerekli ancak bizde bu biraz eksik fakat öyle aman aman bir beceri istediği de yok piyasası olan adamlar bunlar bu fiyatlara gönderebiliriz rahatlıkla , özellikle fiyatların uçtuğu bir DK'nın ardından.

Bunlara birde 5 Mn € - Amrabat şeklinde bir ekleme yapabiliriz. Rahatlıkla satılabilir 5 Mn €'ya toplamda 20 Mn € gelir ve sıcak para akışı sağlamış oluruz , bizi ciddi manada çok rahatlatacak bir hamle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt