Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caner'i isteyen de en az şikeciler kadar ahlaksızdır benim gözümde, bu kadar midesiz olamazsınız. Siz Metin Oktayların oynadıgı takımın taraftarısınız ,yerde adam tekmeleyen şerefsizin ne işi var bizim takmımızda ?

BpC6oArCAAAMoCk.jpg

avatar + yorum derim. melo cok mu karaktelli sahanin icinde? ama yinede cok seviyoruz herifi. caner iyi topcu, ne olursa olsun gelirse iyi olur.

Twittterda Balotelli haberlerine coşan Aslan gibi Galatasaraylıları görürken gülümsüyorum.

Burdaki Caner Erkin denen Allahsız kitapsızı isteyenlerede pes diyorum.

adam kasmadan taa 30 metreden gol atıyor ve böylesine bir golde zerre sevinmiyor sanki ben bu golü atacağımı biliyordum hesabında :D

bizde bu golü atsa stat falan kalmaz hele bir fenere yollasın o bazukayı :D

Balotelli maçtan sonra üçlük çektiriyorken düşün bir de.

Taraftar buna cevherli besteler yapar, adam sahada ölür bizim için. Öyle de bir değişik. :)

avatar + yorum derim. melo cok mu karaktelli sahanin icinde? ama yinede cok seviyoruz herifi. caner iyi topcu, ne olursa olsun gelirse iyi olur.

Yazık size Melo ne zaman haketmeyen birine yanlıslık şerefsizlik yapmış? Gerçek bir Galatasaraylı böyle şerefsizi asla istemez caner bizi ath.madrid maclarında belki de 2. uefa kupasından etti. Adam bizi içeriden yıktı, hem şerefsiz hem çirkef hem sabotajcı. Tam senin gibilere layık

Balotelli ve Melo. Vay anam vay. Beleşoglu arenaya gelsene seneye Bişey denicez.

Melo bu pis sikecilere karsi hangi dille konusulmasini cok iyi biliyor ve hepsini kudurtuyor. Uzun zamandir bu fb ve lobisi bu kadar nefret etmemisti bir oyuncumuzdan. Buda Melonun herseyi dogru yaptigini gösterir. Bizde herkes öyle olsa.

Meloya laf atmayin ltf.

Caner'i isteyen de en az şikeciler kadar ahlaksızdır benim gözümde, bu kadar midesiz olamazsınız. Siz Metin Oktayların oynadıgı takımın taraftarısınız ,yerde adam tekmeleyen şerefsizin ne işi var bizim takmımızda ?

BpC6oArCAAAMoCk.jpg

Caner'i ben de istemiyorum. Umarım gelmez. Ama kimsenin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin.

Yerde adam tekmeleyen demişsin. Riera da Akhisar maçında tekmeledi. Eee? Saha içinde olur bunlar.

Her neyse dediğim gibi, kimin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin. Haddini bil.

Oha lan caneri kitapsız şerefsiz yaptılar :) tamam saha içinde çirkince şeyler yapıyo olabilir ama kendi elimizdekilere bakalım önce. Şuan Melo'dan bütün fenerliler nefret ediyor. Sebebi ise biz canerden neden nefret ediyorsak o. Ama onlara Melo'yu ver koşa koşa alırlar. Ayrıca canere saydıranlardan birini Meloyu överken görürsem ciddiye almam artık. İkiside saha takımı için ne gerekiyorsa yaptı bu sene. Gerek doğru bir şekilde gerek yanlış

Ayrıca kimsenin dini ahlakı bize düşmez.

Eskiden bir kişi Caner bize gelsin dese gscde linç edilirdi, şimdi isteyenler birlik olmuş pembiş caneri. Yazık buralarda bitmiş

sen gel de arada bu tarz hareketlerle mancini'yi delirtsen de olur :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=YsN6svBWYg0[/media]

Fenerbahçe, Mecnun Otyakmaz’ın açıklamalarını delil olarak kabul edecek ve Trabzonspor’u UEFA’ya şikayet edecek.

Caner'i ben de istemiyorum. Umarım gelmez. Ama kimsenin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin.

Yerde adam tekmeleyen demişsin. Riera da Akhisar maçında tekmeledi. Eee? Saha içinde olur bunlar.

Her neyse dediğim gibi, kimin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin. Haddini bil.

Kes senden ders alacak degilim işine bak gel bildir haddimi. Caneri isteyen şikecidir, ahlaksızdır. Hadi buyur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt