Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caner-in-ortalama-bir-t%C3%BCrk-k%C4%B1z%C4%B1ndan-g%C3%BCzel-olmas%C4%B1_276650.jpg

Murat Önür:

Bu arada Balo ile ilk görüşme menejer aracılığıyla Tulun üzerinden şubat ayında gerçekleşti... Ki bunu paylaşmıştık forumda aylar önce. Kulüpler arasındaki görüşmelere ise Nisan ortasında başlandı... Hoca ayrıca kendii de aylar önce oyuncu ile direkt diyaloğa geçti hatta yardımcısını o ve başka bir futbolcu için 3 defa italyaya gönderdi..

Balotelliyi cok iyi bir teklif yapmissiz,oyuncu gelmek istiyor zaten..

MURAT Ö.

arkadaşlar mevzu ister caner ister başkası olsun seviyeyi düşürmeyelim.özelliklede caner temalı son 10 15 post inanılmaz iğrenç.bu bize yakışmaz.bir duruşumuz var onu bozmayalım.ayıptır...

Magazin Nöbetine gelmisim haberim yok .. Canerin kendi hayati istedigini yapar ... Modlar gerçekten artik olaya bir el atmasi lazim ... iğrenç bir hal almaya başladı

caner en iyisi chelseaye transfer olsun

john terry ile iyi anlasirlar

yada caneri cok isteyen arkadaslara bir lafim var

john terry alirsak, canerin hanimi onu Galatasaraya gelmesini ikna edermi

ve + caner karaktersiz biri olmasini soylemek sucmu ?

bizim meloya kopek diyenler, buraka emek hirsizi vs gibi diyenlerin yaninda bizim soylediklerimiz melek kalir

Magazin Nöbetine gelmisim haberim yok .. Canerin kendi hayati istedigini yapar ... Modlar gerçekten artik olaya bir el atmasi lazim ... iğrenç bir hal almaya başladı

modlar zaten en kucuk lafta 2-3 hafta ban veriyor

asil sorun burda caneri dunya yilizi yapan, ve milleti bu yorumlara zorlayan arkadaslarda

sucu tek tarafta aramak yanlis olur

kız dedi diye mılletın yazdıgını editliyorlar te allam

Biraz Transfer gelişimlerini okiyim dedim tek gördüğüm şey 'Caner gaymi?' 'Caner pembe seviyor' 'Canerin karısı berkaya veriyor' bu ne abi yaa Magazine mi geldim? :(

Bırde bu arkadaslara sorsan Galatasaraylılık durusundan oturu Canerı ıstemez. Nobeti ne hale çevirdiniz. Size neyse milletin renginden ailesinden

Caner olayında şunu anladım ki GALATASARAYLILIK ruhu bitmiş.

O herifin isminin Galatasarayla yan yana yazılması bile beni deli etti siz ciddi ciddi adamı istiyorsunuz.

Yazıklar olsun !!!

Metin OKTAY' ın kemikleri sızlıyor...

Ağzından bal damliyor Abi.. Biraz daha yazda görsünler..

caner zu deep of hell united...

hay başliyacam canerinize... menez geliyor mu siz ondan haber verin...

Mancini, olcan ve tore'yi istiyormus. Stoper'e de astori veya Rhodolfo'yu istiyormus. Mevlut de gundemimizdeymis. Ayrica iki yerli kanat alinirsa yabanci forvet de gundeme gelebilirmis. Gomisle girisimimiz olmus. Dunya kupasindan sonra yabanci forvet transferi olabilirmis.

3 Puan - Ünal Aysal: Mancini Olcan ve Töre'yi istedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt